JK Rowling Fantastic Beasts hint op Twitter

  Schrijfster JK Rowling geeft op Twitter informatie vrij over de volgende Fantastic Beasts film, die uit zal gaan komen in 2020. Ze laat in een tweet weten dat er antwoorden zullen komen in deel drie van de filmserie. Desalniettemin laat de schrijfster niet veel weten meer los dan dit.

  Warner Bros. Pictures International Holland

  Na het uitkomen van Fantastic Beasts 2 was er veel ophef over de film van JK Rowling. Veel fans vonden de film niet geslaagd en hadden er veel kritiek op. In onze review over Fantastic Beasts 2 is ook te lezen dat wij de film niet zo geslaagd vinden. Dit is vooral dankzij het aantal vragen dat wij, en een boel andere fans, nog steeds hebben na het kijken van de film.

  Via het sociale mediaplatform Twitter laat JK Rowling toch wel een belangrijk detail weten voor het volgende deel in de Fantastic Beasts reeks. Een fan vroeg aan de schrijfster of ze misschien de volgende film in drie woorden kon beschrijven. De Rowling antwoordt hierop met een simpele “antwoorden worden gegeven”. Dit geeft veel fans hoop voor de volgende film. Voor de rest laat Rowling niet meer weten over het volgende deel.

  JK Rowling terug met magisch spektakel Fantastic Beasts

  Rowling is niet bekend geworden dankzij Fantastic Beasts, maar door haar wereldberoemde serie Harry Potter. Fantastic Beasts begon als een detail in de boeken en is uitgegroeid tot een geheel eigen serie die begon in 2016. Dit werd en wordt nog steeds gewaardeerd door veel Harry Potter fans, omdat Harry Potter in 2012 stopte.

  Toch hoeven Harry Potter fans niet te treuren om het stoppen van Harry Potter, want in Fantastic Beasts zitten genoeg hints naar de film- en boekenreeks. Denk bijvoorbeeld aan het karakter Nagini, dat nu voor het eerst in mensenvorm wordt getoond. Dit is een van de vele verwijzingen naar Harry Potter in Fantastic Beasts 2.

  Fantastic Beasts 2 is op dit moment in de bioscoop. Het derde deel van de magische serie van JK Rowling is te verwachten tegen 2020.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.