5 superhelden films om naar uit te kijken in 2016!

Article
donderdag, 14 januari 2016 om 13:35
xgn google image
Superhelden komen tegenwoordig uit elke hoeken en gaten en ook in 2016 mogen we weer genieten van een hoop steengoede superhelden films. Lees hier over onze 5 superhelden films om naar uit te kijken.

Deadpool

Bij superhelden denken we vaak aan mannen en vrouwen in een vermomming die op subtiele wijze met hun vijanden afrekenen. Nou, er is niks subtiels aan Deadpool.
Er gaan al tijden promos en geruchten rond over Deadpool, de nieuwste superheld in de Marvel familie. De superheld/superschurk komt uit het X-Men universum en wordt in deze nieuwe film vertolkt door Ryan Renolds, die eerder ook al een superhelden rol aannam in The Green Lantern.
Het verhaal gaat over de voormalige special forces agent Wade Wilson, die zich aanmeld voor een experiment dat hem mogelijk kan genezen van zijn kanker. Het experiment heeft echter een ander effect en Wilson eindigt met genezende krachten, misvormde huid en een plotseling donker gevoel voor humor. Hij krijgt een nieuwe identiteit en met zijn nieuwe krachten gaat hij achter de man aan die zijn leven verwoest heeft.
Deadpool is zeker een ander soort superheldenfilm aangezien dit karakter een stuk donkerder is dan de algemene superheld. Hij is zeker niet zo welgemanierd en netjes als bijvoorbeeld Superman en ook al lijkt zijn pakje misschien op Spider-man, hij gedraagt zich zeker niet als hem. De film komt uit op 11 februari 2016 in Nederland.

Suicide Squad

Suicide Squad is ook zeker een grote naam in de lijst met aankomende superhelden films, hoewel we in deze film meer focussen op de kant van the bad guys. Een van de redenen waarom deze film ook zeer geanticipeerd wordt is door de geweldige cast. Wie wil er nou niet een film zien met Jared Leto, Cara Delevinge, Margot Robbie, Viola Davis en Will Smith?
Het verhaal draait om de geheime dienst A.R.G.U.S die een speciale groep opzet bestaande uit superschurken genaamd The Suicide Squad. Ze krijgen de opdracht om gevaarlijke missies uit te voeren in ruil voor een verkorte gevangenisstraf. Het is echter niet erg makkelijk aangezien de meeste schurken elkaar wel van kant zouden willen maken.
Het team bestaat uit een paar bekende schurken in het DC universum, waaronder The Joker, Harley Quinn, Deadshot, El Diablo, maar ook Batman gespeeld door Ben Affleck speelt een rol in de film. Suicide Squad gaat officieel op 4 augustus 2016 in première in Nederland. Bekijk de trailer nu hierboven.

Batman v Superman - Dawn of Justice

Twee van de grootste namen in de wereld van superhelden zijn toch wel Superman en Batman. Nu komt de langverwachte film waarin we beide helden zien schitteren dan toch uit. Batman v Superman geeft ons de onmogelijke keus te kiezen tussen deze superhelden.
Het verhaal van Batman v Superman is al tijden bekend in de stripboekenwereld en nu is het verhaal dan officieel in productie gegaan en verschijnt later dit jaar als film. In deze film zien we hoe de mensheid zich zorgen maakt over de ongecontroleerde acties van Superman na een grote verwoesting die hij heeft achtergelaten in de stad Metropolis. Hierdoor verschijnt er ook onrust in Gotham City en besluit Batman om polshoogte te nemen, wat al snel leidt tot een strijd tussen deze twee helden.
Batman v Superman wordt zeker een epische film, waarin we twee van de grootste superhelden eindelijk zien in dezelfde film. Verder worden er ook andere bekende superhelden geïntroduceerd zoals Wonder Woman en Aquaman. De film gaat op 24 maart 2016 in première in Nederland.

Captain America Civil War

Captain America is zeker een bekende naam geworden in het superheldenuniversum na enkele solo films en natuurlijk zijn aanwezigheid in de twee The Avengers films. Nu komt de superheld terug in een nieuwe blockbuster, waar we opnieuw een overlap krijgen met andere bekenden.
Captain America Civil War gaat verder na de gebeurtenissen van The Avengers Age of Ultron. In deze film geeft Steve Rogers leiding aan een nieuw team Avengers, in hun pogingen om de mensheid te beschermen. Na een nieuw incident groeit de druk bij de originele Avengers en ontstaat er een breuk tussen de superhelden. Toch moeten ze samenwerken om de wereld te beschermen van een nieuwe vijand.
In Civil War zien we naast Captain America ook bekenden als Iron Man, The Scarlet Witch, Black Widow, Hawkeye, Ant-Man, Spider-Man en Crossbones. De film gaat officieel op 28 april in première in Nederland.

X-Men Apocalypse

Ook in het universum van X-Men is de pret nog niet voorbij en gaat we weer rustig verder met een gloednieuwe film, waarbij ook een gloednieuwe superschurk hoort.
Sinds het begin van de mensheid wordt hij al gezien als een god: Apocalypse. Hij is de allereerste en meest krachtige mutant in het universum van X-Men en verkrijgt constant meer kracht door de krachten van andere mutanten over te nemen. Hierdoor is hij onsterfelijk en onverslaanbaar geworden.
Apocalypse wordt wakker na duizenden jaren te hebben geslapen en stelt na het zien van een vreselijke wereld een team op van gevaarlijke mutanten, waaronder Magneto. Zijn doel is om de mensheid uit te roeien en zelf alle macht op zich te nemen. Deze informatie belandt al snel bij het X-Men team, en Raven en Professor X moeten een team van jonge X-Men opzetten om de wereld te beschermen van een mogelijke ondergang.
Veel bekende namen komen in deze film terug zoals Mystique, Magneto, QuickSilver, Jean Grey, Beast en Charles Xavier. Enkele namen zoals Wolverine zien we echter niet verschijnen in deze aankomende film. X-Men Apocalypse gaat officieel op 19 mei 2016 in première in Nederland.
Staat jouw favoriete superhelden film erbij? Laat het ons weten in de reacties.

Populair Nieuws

Laatste Reacties