De top 6 gave Fallout 4 settlements!

Article
donderdag, 14 januari 2016 om 15:05
xgn google image
Fallout 4 is een zeer diverse game, je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk in deze post-apocalyptische wereld. Vooral wat betreft het maken van een Fallout 4 settlement kun je de creativiteit de vrije loop laten.
Het uitgebreid creëren van een settlement is één van de vele gave Fallout 4 features die de game te bieden heeft. Niet gek dat spelers sinds de release van de game flink aan het bouwen zijn geslagen. Met al die gevonden stukken schroot kun je namelijk nog hele toffe gebouwen maken.
Het bewijs zie je in deze top 5 beste Fallout 4 settlements! Van deze settlements krijg je ongetwijfeld inspiratie om zelf iets moois te bouwen. Als je er niet uitkomt, bekijk onze tips voor een goede settlement!

6. Wolverine Sanctuary

Deze Fallout 4 bouwer heeft zeker wat tijd besteed aan het bouwen van zijn settlement. Dat is al te zien aan het interieur, dat ziet er voor Fallout 4 begrippen zeer stijlvol uit. Ook is de verlichting goed, zodat je er in het donker ook nog iets van kunt zien.
fallout 4 settlement1
Ook staat er een omheining om de settlement heen, die ervoor moet zorgen dat het binnendringers lastig wordt gemaakt om het terrein te betreden.
84812

5. Shanty Tower

Een Fallout 4 settlement wordt vaak indrukwekkend wanneer hij in de hoogte gebouwd wordt. Met meerdere verdiepingen ziet zo’n onderkomen er al gelijk groots en imposant uit. Een goed voorbeeld hiervan is de Shanty Tower.
Dit gebouw ziet er haast uit als een fort, waarin je jezelf kunt recreëren met onder andere een pooltafel en er genoeg slaap- en leefruimte is. Bovendien is er op elke verdieping een balkon waar je lekker kunt uitwaaien in de postnucleaire buitenlucht!
84814

4. Hotel Commonwealth

Deze Fallout 4 settlement bouwer is flink de hoogte in gegaan! De settlement draagt de naam Hotel Commonwealth en zoals de naam je misschien al doet vermoeden is dit volledig in de stijl van een hotel gemaakt.
Het gebouw telt vijf verdiepingen, die ieder een geheel verzorgde kamer heeft, inclusief een gescheiden badkamer. Op de begane grond bevindt zich de receptie, inclusief bel! Ook is er op deze vloer een eetgelegenheid te vinden.
Daarnaast is er nog iets wat wel erg bijzonder is: op het dak is een heuse sky bar in de openlucht te vinden. Voor een post-apocalyptische setting heeft Hotel Commonwealth een hoop luxe, perfect voor overlevenden die er nog eens tussenuit willen!
84815

3. District 9 Settlement

Deze Fallout 4 settlement bouwer heeft zich laten inspireren door de film District 9, maar er is ook een eigen creatieve draai gegeven aan dit prachtige bouwwerk. Deze zweeft namelijk niet in de lucht, maar is om een boom heengebouwd en heeft daarom erg veel weg van een luxueuze boomhut!
De settlement zit vol met trappetjes en gangetjes die allemaal naar verschillende kamers leiden. Wanneer je naar boven gaat, kom je uit op een dakterras waar je van het prachtige uitzicht van de Wasteland kunt genieten!
84822

2. AT-AT Walker Settlement

Wat een creatieve settlement is dit. En dat zonder het gebruik van een mod. Deze is namelijk gemaakt op de PS4.
Liefhebbers van Star Wars weten gelijk dat het om een AT-AT Walker gaat! Voordat Star Wars The Force Awakens uitkwam, werd deze Fallout 4 settlement bouwer geïnspireerd door de populaire sciencefiction films, en maakte hij dit originele stulpje stulpje, gaaf!
84823

1. Bioshock Infinite settlement

De game Bioshock Infinite kenmerkt zich grotendeels door de fantasierijke wereld van Columbia. Deze zwevende, kleurrijke steampunk-stad is wat betreft het uiterlijk een behoorlijk contrast met wat we gewend zijn van eerdere Bioshock titels.
In Fallout 4 is heeft een speler geprobeerd om deze wereld in de vorm van een settlement na te maken. Het resultaat is zeker niet verkeerd! Te zien is dat deze settlement is gebouwd met wat hulp van een mods, want zweven doen huizen niet uit zichzelf in Fallout 4. Toch is het erg knap dat de maker dit heeft weten te realiseren met voornamelijk onderdelen die al in de game zitten.