5 redenen waarom je Injustice 2 moet spelen!

  De release van de Injustice 2: Legendary Edition is vandaag en jij bepaalt met welke held je aan de slag gaat. Wordt het Batman, Superman, Wonder Woman of toch The Flash? Al deze iconische helden van DC Comics zijn aanwezig. Waarom moet je Injustice 2 spelen? Laat deze vijf redenen je overhalen om de kracht van de game te aanschouwen!

  5. Helden en slechteriken van DC

  De eerste reden waarom je Injustice 2 moet spelen heeft te maken met het aanbod aan verschillende personages. De game is het vervolg op Injustice: Gods Among Us (2013). Mochten bepaalde personages niet aanwezig zijn in Injustice 2, dan zal dit te maken hebben met de gebeurtenissen van zijn voorganger.

  Desondanks zit het rooster van Injustice 2 vol iconische helden en slechteriken uit het DC universum. Denk je aan Batman, dan denk je aan The Joker, Wonder Woman heeft Cheetah als aartsvijand en ook Brainiac is van de partij om het op te nemen tegen Superman. Elk personage heeft zijn eigen unieke vaardigheden, waardoor iedere speler een held of vijand kan vinden die in de smaak valt.

  Hiernaast bevat Injustice 2 ook genoeg nieuwe personages die niet in het eerste deel speelbaar waren, zoals Gorilla Grodd, Swamp Thing, Captain Cold, Black Canary en nog veel meer. Ga jij voor de heldhaftige personages of kies je toch een moordlustige psychopaat zoals The Joker? Welke keuze je ook maakt, Injustice 2 is genieten geblazen met zowel helden als slechteriken!

  4. The Multiverse modus

  Nog een reden waarom je Injustice 2 moet spelen is de nieuwe Multiverse modus. Deze modus was niet aanwezig in Injustice: Gods Among Us, maar maakt wel een groot verschil. De modus biedt de speler een hoop nieuwe manieren om te spelen en van de game te genieten.

  Injustice 2 is gemaakt door NetherRealm Studios, het bedrijf achter Mortal Kombat. We brengen dit feit naar voren, omdat Injustice 2 een soortgelijke modus bevat als de Test Your Luck modus die aanwezig is in Mortal Kombat. Ga je naar The Multiverse, dan staan er een hoop verschillende modifiers op je te wachten. Zo kun je bijvoorbeeld Bane als sidekick oproepen binnen een gevecht of de Speed van Zoom krijgen waardoor beide spelers razendsnel worden.

  De meest aparte dingen kunnen voorbijkomen in een gevecht, zoals landmijnen die over de map verspreid liggen. The Multiverse modus maakt elk gevecht uniek en zorgt ervoor dat er altijd een verrassing aanwezig is. Welke krankzinnige modifiers liggen er op jou te wachten?

  3. Gear Systeem

  De toevoeging van het gear systeem is misschien het grootste verschil tussen Injustice 2 en zijn voorganger. Waarom moet je Injustice 2 spelen? Het gear systeem spreekt meer dan duizend woorden!

  In Injustice: Gods Among Us was het mogelijk om dingen vrij te spelen, maar op een paar outfits na was dit niet voor iedere speler de moeite waard. Injustice 2 heeft hier een oplossing voor bedacht: de introductie van het gear systeem. Hierdoor wordt de game een stuk toegankelijker om opnieuw te spelen en besteed je met alle liefde een hoop uren aan het vrijspelen van nieuwe gear.

  Het gear systeem staat ook direct verbonden met The Multiverse modus. Na het voltooien van gevechten in deze modus krijg je een aantal verschillende lootboxes. Het niveau van deze boxen kan verschillen van brons tot diamant. Eenmaal geopend krijg je geheel willekeurig nieuwe gear voor een bepaald personage. Gear maakt het mogelijk om verschillende statussen te updaten van je personage, waaronder Health, Strength, Ability en Defense.

  Je maakt met het gear systeem niet alleen je personage beter als het gaat om vaardigheden, maar je stelt zelf ook een gave outfit samen om volledig in stijl je tegenstander te verslaan. Keer op keer blijf je terugkeren naar Injustice 2, op zoek naar de beste gear.

  2. Het verhaal

  Iconische superhelden en slechteriken uit het DC universum zijn aanwezig in Injustice 2. Fans van deze personages, of van superhelden in het algemeen, mogen het verhaal dat Injustice 2 bevat niet missen. Waarom je Injustice 2 moet spelen voor het verhaal is vrij simpel. Omdat dit aangrijpend, uniek en emotioneel is.

  Het verhaal van Injustice 2 is namelijk een andere realiteit, een waarin superheld Superman is bekeerd tot de duistere kant en in conflict is met Batman. We zien hoe aanhangers van Superman, waaronder Wonder Woman, hem proberen te bevrijden uit een gevangenis terwijl Batman en zijn teamgenoten dit plan proberen te dwarsbomen. Dit alles vindt plaats terwijl Brainiac zijn weg maakt naar de aarde.

  Dankzij de unieke invalshoek blijft het verhaal van Injustice 2 altijd verbazen en gaat de aandacht nooit verloren. Ook het emotionele aspect wordt niet vergeten, aangezien familiebanden aan bod komen. Damian Wayne/Robin kijkt op naar Superman en is het niet met zijn vader, Batman, eens over de stand van zaken. Ondertussen is Kara/Supergirl het niet eens met haar neef, Superman, en zijn tirannie.

  Dit soort kleine details maken het verhaal van Injustice 2 een ervaring om niet te vergeten. Ook grafisch gezien is het verhaal prachtig om te aanschouwen en het voelt soms alsof je een film aan het kijken bent. Deze kant van het DC universum heb je nog nooit gezien!

  1. Legendary Edition

  De laatste reden waarom je Injustice 2 moet spelen? Omdat de Legendary Edition vanaf nu beschikbaar is natuurlijk! Dit is de perfecte kans om de game aan te schaffen met alle extra content die is uitgegeven.

  Alle eerder benoemde punten gelden natuurlijk ook voor de Legendary Edition, maar deze versie van Injustice 2 zorgt voor nog meer speelplezier. Zo is het maximale level wat je met een personage kunt bereiken level 20, maar zal dit verhoogd worden naar 30 met de komst van de Legendary Edition. Hiernaast bevat deze editie de tien DLC personages die voor de game zijn uitgekomen.

  Deze DLC personages zijn om van te smullen. Niet alleen Red Hood en The Atom maken hun opwachting in Injustice 2, maar ook een aantal personages is te gast in deze game. Zo zien we Sub-Zero en Raiden uit Mortal Kombat verschijnen, en zijn alle vier de Teenage Mutant Ninja Turtles (Leonardo, Donatello, Michelangelo en Raphael) speelbaar!

  De Legendary Edition bevat alle mooie aspecten van Injustice 2, samengevoegd met extra content voor de complete superhelden ervaring. Altijd al met een Ninja Turtle willen spelen om Superman tot moes te slaan? Alles kan in Injustice 2.

  De Injustice 2 Legendary Edition is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. De Legendary Edition is via deze link aan te schaffen.

  Injustice 2

  Verkijgbaar vanaf 18 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.