5 redenen waarom je een Netflix abonnement moet nemen

Article
zondag, 19 augustus 2018 om 15:01
5 redenen waarom je een netflix abonnement moet nemen 137393
Netflix is een van de meest populaire streamingdiensten van Nederland. Met Netflix kunnen gebruikers honderden films en series kijken voor een bepaald bedrag per maand. Wij noemen enkele redenen waarom jij een Netflix abonnement moet nemen!

Amerikaanse series volgen

Op de Amerikaanse buis zijn een hoop series te zien die wij in Nederland niet kunnen zien. Met een Neflix abonnement hebben gebruikers onbeperkt toegang tot dit soort series. Series die in Nederland niet op tv te zien zijn, maar wel op Netflix staan zijn onder andere Teen Wolf, The Vampire Diaries en The 100.
137394

Account delen met Netflix abonnement

Net zoals bij veel muziekdiensten, waaronder Spotify, kunnen meerdere mensen een account delen. Hoeveel mensen er gebruik kunnen maken van een account ligt aan het soort abonnement dat mensen aanschaffen. Er zijn drie verschillende soorten Netflix abonnementen waar gebruikers uit kunnen kiezen.
Dit is een basic abonnement, standaard abonnement en Premium abonnement. Maandelijks wordt het geld van de rekening van de gebruiker afgehaald. De abonnementen kosten 7,99 euro, 10,99 euro en 16,99 euro.
Het eerste abonnement heeft standaard kwaliteit, de tweede HD en derde Ultra HD. Met het standaard Netflix abonnement kunnen gebruikers 2 schermen gebruiken en bij Premium 4.
137395

Het is legaal

Tegenwoordig worden er steeds meer websites en andere streamingdiensten gesloten wegens het illegaal aanbieden van films en series. Wellicht weet je nog wel de bekende dienst Popcorn Time dat half Nederland overnam. Via het programma waren de nieuwste (maar ook oude) films en series te bekijken.
Duizenden mensen stopten met het gebruik van de dienst door mensen die boetes binnenkregen voor het gebruiken van de dienst. Ondanks de daling in populariteit doet de dienst het nog steeds. Een ander alternatief dat mensen nu gebruiken is Kodi.
Iedereen die verstandig is en geen risico wil lopen op een flinke boete gebruikt een legale streamingdienst om zijn of haar favoriete content te kijken.
137396

Oude films en series opnieuw kijken

Veel mensen klagen over het aanbod van Netflix films en series aangezien dit vaak niet de nieuwste zijn. Aan de ene kant kan dit natuurlijk ook een voordeel zijn. Nieuwe films zijn meestal te zien in de bioscoop en oudere films zijn vaak te koop op DVD. Via Netflix kan je honderden films kijken voor een maandelijks bedrag.
Films worden iedere maand van Netflix afgehaald, maar hier komt weer nieuwe content voor in de plaats. Wij hebben een speciale Netflix pagina met overzichten van alles dat naar de streamingdienst komt en er weer afgaat.
137397

Steeds meer anime

Toen Netflix net begon was er een schaars aanbod aan anime films en series. De afgelopen twee jaar is er een hoop nieuw content bijgekomen. Hieronder vallen series als Death Note en Fullmetal Alchemist: Brotherhood. Mocht je helemaal weg zijn van anime en je hebt nog geen abonnement, dan zou je dit misschien toch moeten overwegen.
Netflix kreeg de smaak wel te pakken met anime en besloot om Netflix Original series te maken in het genre. Enkele Netflix Original series zijn Violet Evergarden, Castlevania en Children of the Whales. Wij hebben een lijst met de beste originele series van Netflix gemaakt.