Vijf redenen waarom je Dragon Ball games moet spelen!

  Dragon Ball bestaat al sinds eind jaren 80’ en heeft sinds die tijd enorme populariteit gekregen. Naast de verschillende anime series komt deze populariteit onder andere door het grote aantal Dragon Ball games. Daarom hebben wij vijf redenen op een rij gezet waarom je Dragon Ball games moet spelen.

  5. Personages

  De eerste reden waarom je Dragon Ball games moet spelen heeft te maken met het grote aantal aan fantastische personages. Zelfs als je nog nooit een animeserie van Dragon Ball hebt gezien is de kans groot dat één van deze personages je zal aanspreken.

  De wereld van Dragon Ball bevat niet alleen iconische helden, zoals Goku en zijn zoon Gohan, maar de slechteriken uit de franchise zijn ook om van te smullen. Frieza, Cell en Majin Buu zijn heerlijk duivels en weten de serie van een goed naar een fantastisch niveau te tillen. Ook de meest recente animeserie, Dragon Ball Super, bevat sterke slechteriken zoals Goku Black en Zamasu.

  Goed en slecht is enorm zwart-wit, maar diepgang is ook absoluut te vinden in Dragon Ball. Personages als Vegeta en Piccolo veranderen enorm door de verschillende series heen. Kortom, zodra je met een Dragon Ball game aan de slag gaat zit er altijd een personage voor je bij!

  4. Graphics

  Dragon Ball games bevatten onwijs mooie graphics en met de komst van elke nieuwe game wordt hier steeds een schepje bovenop gedaan. Eerdere games zoals Raging Blast wisten al indruk te maken met de graphics, maar de laatste jaren is het echt verbluffend geworden!

  Het bewijs? Kijk niet verder dan de nieuwste release die eraan zit te komen: Dragon Ball Fighter Z. De graphics in die game zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar zijn ook trouw aan de look & feel van de animeserie. Nog nooit eerder heeft een Dragon Ball game op deze manier de uitstraling van de animeserie weten te kopiëren. Als dit de toekomst is van Dragon Ball games, zijn we in goede handen.

  3. Uitdagingen

  Nog een goede reden om Dragon Ball games te spelen is als je houdt van een uitdaging. Elke game bevat namelijk genoeg challenges om te voltooien, en makkelijk zijn ze absoluut niet.

  De meest recente game is Dragon Ball: Xenoverse 2, waar je meer dan honderd verschillende challenges moet voltooien om elementen uit de game vrij te spelen (denk hierbij aan personages, items, kostuums etc). Hiernaast zijn er ook nog andere zijmissies om te voltooien en dankzij DLC komen er steeds meer missies bij.

  Zelfs de ervaren Dragon Ball speler zal niet ontkennen dat er flink wat missies zijn waarbij de frustratie hoog oploopt. Ben je in voor een uitdaging? Ga dan met Dragon Ball games aan de slag.

  2. Verhaal

  Alle Dragon Ball animeseries bevatten een verhaallijn met genoeg verrassingen. De games volgen het bekende verhaal uit de anime of komen met een interessant what-if verhaal, zoals bij de Xenoverse games. Het maakt niet uit welke game je speelt, het verhaal van Dragon Ball is gaaf!

  Nu is er een nieuwe serie aan de gang, Dragon Ball Super, wat betekent dat alle nieuwe games die uitkomen ook uit deze serie elementen kan halen. Dit is meteen te zien, want in Dragon Ball Fighter Z kun je ook aan de slag met personages uit Super, waaronder Beerus, Hit en Goku Black.

  Dragon Ball Fighter Z zal tevens een origineel verhaal bevatten met een compleet nieuw personage, Android 21. Je gaat bekende gevechten uit de Dragon Ball anime meemaken, maar met een aantal onverwachte wendingen. Welke Dragon Ball game je ook speelt, het verhaal is al snel een hoogtepunt.

  1. Aanvallen!

  De laatste reden om Dragon Ball games te spelen is vanwege de grote hoeveelheid aan gave aanvallen en unieke combo’s. Dragon Ball staat bekend om de aanvallen die personages kunnen afvoeren, waaronder de meest bekende: Kamehameha!

  De games weten deze aanvallen op de meest gave manieren te tonen. Als je bijvoorbeeld een ultieme aanval afvuurt, zoals Spirit Bomb, Final Flash of Death Ball, kan een grote krater ontstaan die je omgeving compleet in puin veranderd. Dit effect draagt bij om de gevechten in de games zo authentiek mogelijk te laten lijken op de animeserie.

  Altijd al een Dragon Ball game willen proberen? Dan is dit het perfecte moment om te beginnen. Dragon Ball Fighter Z is namelijk vanaf 26 januari verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Stap in de wereld van Dragon Ball en ga de strijd aan!

  Welke Dragon Ball games ga jij spelen?

  Nu we vijf redenen hebben gegeven om Dragon Ball games te spelen zijn we enorm benieuwd met welke game jullie aan de slag gaan. Schaffen jullie de nieuwe Dragon Ball Fighter Z aan of wordt er eerst nog een oudere game uit de kast getrokken? Laat het ons weten in de reacties.

  Dragon Ball FighterZ

  Verkijgbaar vanaf 26 january 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.