Vijf Red Dead Online rollen die we in de toekomst willen zien

  We hebben al veel carrière keuzes in het Wilde Westen van Red Dead Online, maar we snakken natuurlijk naar meer rollen. Wat zou jij willen doen als je geboren was in dit ruige tijdperk? Wij hebben een paar ideeën op een rij gezet.

  Paardenfokker

  Een belangrijk element in Red Dead Online is het verkrijgen en verzorgen van een goed paard. Een trouw ros is niet alleen handig om je snel mee te kunnen verplaatsen, maar ook om Race Series mee te winnen. Spelers kunnen in de online wereld negentien verschillende paarden ontgrendelen en kopen. Het is alleen nog niet mogelijk om wilde paarden te houden nadat je ze hebt getemd. Met een nieuwe rol van een paardenfokker kan hier verandering in komen.

  De paardensoorten waar spelers uit kunnen kiezen hebben verschillende kleuren, maar het is niet mogelijk om deze soorten te mixen. Een fokker kan daar natuurlijk wel mee uit de voeten. Zo zouden spelers bijvoorbeeld niet alleen kleuren en patronen van de vacht kunnen combineren, maar ook de statistieken van paarden. Mocht je een prachtig dier hebben gefokt, dan zou je deze vervolgens kunnen verkopen aan andere spelers.

  Lawman of Outlaw

  Het is nu al mogelijk om een goed of slecht pad te kiezen in Red Dead Online, maar dit kan nog een stuk interessanter gemaakt worden. Zo lijkt het ons sterke toevoeging om een specifieke Lawman of Outlaw rol te hebben met een ‘goede’ en ‘slechte’ kant. Spelers die de Lawman rol kiezen zouden bijvoorbeeld omgevingen of stadjes kunnen patrouilleren, dieven die een persoon of winkel beroven stoppen en het voorkomen van een winkeloverval.

  Een Outlaw kan dan natuurlijk precies het tegenovergestelde doen van de Lawman. Een interessant onderdeel hiervan kan het overvallen van treinen zijn. Dit is namelijk nog niet mogelijk in Red Dead Online zoals dat in de Story Mode het geval is. Ook is het niet mogelijk om winkels te overvallen. Deze rol zou dus een belangrijke toevoeging kunnen zijn in de dynamische wereld van het digitale Wilde Westen.

  Visser of piraat

  Er is een groot stuk water in de wereld van Red Dead Online waar niet veel mee gedaan wordt. Om dit element meer te betrekken bij activiteiten zou een rol als visser of piraat passend zijn. Spelers kunnen nu natuurlijk al op veel plekken vissen, maar kunnen niet op het open water komen aan de onderkant van de map.

  Mocht je voor de meer avontuurlijke versie van de visser willen gaan, dan kan een rol als piraat heel interessant zijn. Spelers kunnen met elkaar de strijd aangaan op open water en kunnen schatten vinden op verschillende plekken op de bodem. Ook zou het met de nieuwe rol mogelijk zijn om het eiland Guarma te bezoeken uit het singeplayer verhaal.

  Bendelid

  Door middel van een Posse kunnen spelers al samen onder één banier spelen, maar er zit wat ons betreft nog veel meer potentie in het groepssysteem. Wat dacht je bijvoorbeeld van een rol als leider of volger in een benden? Op die manier kan je in de voetsporen treden van Dutch van der Linde.

  Uiteraard zullen Posses niet alleen een nieuwe naam krijgen, maar hebben ze ook meer mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het samen overvallen van een bank, het actief opjagen van spelers die bezig zijn met Free Roam Missions of natuurlijk oorlogen tussen twee of meerdere bendes. Er zijn talloze opties waarmee het Posse-systeem meer betrokken kan worden in de wereld van Red Dead Online.

  Uitvinder

  Er is veel keuze uit wapens in Red Dead Online, maar als je deze eenmaal hebt ontgrendeld en gekocht is er verder niks mee te doen. Daarom zou het interessant zijn om de rol van uitvinder op te pakken. Deze rol focust niet op het uitvinden van voorwerpen, maar upgrades voor bijvoorbeeld wapens of armor die spelers helpen te beschermen. Deze upgrades kunnen eventueel ook verkocht worden aan andere spelers. Voor wapens zou het interessant zijn om toegang te krijgen tot sterkere upgrades, maar die tegelijkertijd ook een nadeel geven.

  Spelers kunnen momenteel veel cosmetische items kopen zoals hoeden, shirts, jassen, broeken en schoenen, maar deze bieden geen extra gezondheid of uithoudingsvermogen. Een uitvinder zou speciale kleding kunnen maken die aan deze statistieken bijdragen. Deze kunnen dan verwerkt worden in je kleding, zodat spelers kunnen dragen wat ze willen. Het gouden harnas is leuk in Fool's Gold, maar die willen we niet altijd op onze schouders zien hangen.

  Wil je meer weten en lezen over de game? Bezoek dan de speciale Red Dead Online-pagina, waar we al het nieuws over de online wereld van Red Dead Redemption 2 delen en de belangrijkste informatie uitlichten.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.