De 5 beste Hitman seizoen 1 tips - Advies voor een goede start

Article
dinsdag, 03 januari 2017 om 15:15
xgn google image
Deze maand zullen alle afleveringen van Hitman seizoen 1 op een disc worden uitgegeven. Voor degenen die hierop hebben gewacht, zal er een boel content zijn. Wel zullen ze erg achterlopen op de andere spelers. Wij gaan helpen met deze 5 Hitman seizoen 1 tips.
Wanneer je Hitman: The Complete First Season besluit te kopen, moet je weten dat je een beetje achterloopt op de meeste spelers. Om je op weg te helpen, hebben wij hier 5 Hitman seizoen 1 tips voor je klaar gezet. Wanneer je deze tips opvolgt, zal het spelen van de missies veel makkelijker verlopen.

5. Speel het level uit

Je wilt misschien meteen voor een perfecte run gaan, maar dit is niet altijd het beste idee. Elk level in Hitman seizoen 1 heeft namelijk een zogenaamd master level, dit level gaat omhoog naarmate je challenges uitvoert. Deze worden pas doorgevoerd als je het level haalt. Hoe hoger je master level op die kaart is, hoe meer opties er beschikbaar zullen komen.
Zo zul je met een hogere master level kunnen kiezen voor een andere beginpositie. Dit kan je al heel wat moeite schelen met het infiltreren van bepaalde gebieden. Ook zal je outfit worden aangepast, waardoor je andere bevoegdheden zult krijgen.
Ook zal een hoger master level je de optie geven om wapens naar binnen te smokkelen. Met deze optie kun je wapens op plekken kunnen krijgen waar dat eerst niet mogelijk was. Hierdoor zul je dus makkelijker gebieden binnen kunnen komen en heb je meer bewegingsvrijheid.
103779

4. Sla de game op

Wanneer je Hitman seizoen 1 speelt, zul je tijdens het spelen zien dat de game wordt opgeslagen. Hier kun je dus goed gebruik van maken wanneer een situatie niet helemaal op de juiste manier uitpakt. Je kunt namelijk gewoon naar het laatst opgeslagen punt terug gaan en een ander pad kiezen.
Het opslaan komt ook goed van pas bij het uitschakelen van je tweede target. Wanneer je namelijk je eerste target hebt uitgeschakeld, is het handig om de game meteen op te slaan. Wanneer je dan afgaat op je tweede target heb je altijd een veilig punt om naartoe te gaan.
Ook geeft dit je de optie om misschien een andere route te nemen, dan je eerst voor ogen had. Omdat de game zichzelf redelijk vaak opslaat heb je veel verschillende opties om naar terug te keren. Bedenk daarom goed naar welk punt je wilt terugkeren, het ene punt is misschien makkelijker dan de andere.
103780

3. Kleed je om

Kleding is al sinds de eerste Hitman een van de belangrijkste onderdelen voor een groot succes. In de nieuwe Hitman is dit niet anders, het omkleden van Agent 47 kan je namelijk heel wat opleveren. Bijvoorbeeld toegang tot nieuwe gebieden, maar ook kun je Agent 47 onherkenbaar maken wanneer dat nodig is.
De outfits kun je op verschillende manieren krijgen. Je kunt ze vinden op specifieke plekken, of je kunt ze krijgen door het uitschakelen van personen. Elke outfit geeft je toegang tot andere gebieden.
Hierdoor kan je makkelijker bij je targets komen. Toch kan een outfit ook bepaalde gebieden onbereikbaar maken. Let dus goed op of je wel mag komen op de plek waar je bent.
Daarnaast kunnen outfits je helpen onherkenbaar te worden. Mocht je gezocht worden, probeer dan een nieuwe outfit te vinden. Dan kun je jezelf omkleden en zul je niet meer gezocht worden door de beveiliging.
103781

2. Bekijk je opties

Het belangrijkste in Hitman zijn je mogelijkheden. Bekijk elke situatie zorgvuldig, want het uitschakelen van je targets kan zo een stuk makkelijker gaan. Het is misschien niet heel leuk, maar wachten is vaak wel de beste optie.
Elk target heeft verschillende eigenschappen en dingen die hij of zij moet doen. Het is daarom handig om te bestuderen wat je target gaat doen. Het zou namelijk heel goed kunnen dat je target naar een toilet gaat, waardoor je hem makkelijk en stil kunt uitschakelen.
Ook liggen er over het hele level verschillende objecten verspreid, die je kunnen helpen de missie te voltooien. Dit kunnen wapens zijn als messen, maar ook rattengif is te vinden in elke map. Daarnaast zijn er ook nog objecten te vinden die je kunt gebruiken om mensen af te leiden.
Alle objecten kun je vinden wanneer je de instinct-modus gebruikt. Deze laat je ook zien waar mogelijke bewakers zijn. Dankzij een icoontje weet je ook voor wie je moet opletten.
103783

1. Opportunities

Tijdens het spelen van Hitman zul je al snel kennis maken met de zogenaamde opportunities. Dit zijn challenges die je een handje kunnen helpen met het uitschakelen van je targets. Elk level beschikt over meerdere opportunities, waardoor je een situatie altijd op een andere manier kunt benaderen.
Opportunities zijn eigenlijk een soort tutorials, die je precies leiden naar waar je moet zijn door middel van checkpoints. Bij elk checkpoint zul je informatie krijgen over wat je daar precies moet doen. Hierdoor zal bijvoorbeeld het infiltreren een stuk makkelijker zijn.
Wat je daarna doet, ligt helemaal aan jou. Het kan daarbij een goede optie zijn om meerdere opportunities te combineren, zodat je meerdere targets kunt uitschakelen. Wil je het spel moeilijker voor jezelf maken, dan kun je de opportunities uitschakelen en de missie op jouw manier uitspelen.