Top 5 handige Netflix apps - Maak jouw Netflix ervaring beter

  Netflix is tegenwoordig een van de bekendste en populairste streamingdiensten ter wereld. In een tijdperk waar smartphones erg belangrijk zijn, is het niet raar dat er talloze apps zijn om je Netflix ervaring te verbeteren. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Hier zijn 5 handige Netflix apps!

  Mocht je al bezig zijn geweest met het zoeken naar een handige app voor Netflix, dan ben je misschien al tegen het volgende probleem aangelopen. Er zijn onwijs veel verschillende apps! Welke Netflix apps zijn handig om te gebruiken? Dat lees je in deze special.

  5. Officiële Netflix app (iOS, Android)

  Om meteen maar even met de deur in huis te vallen. De officiële app van Netflix is de beste manier om gebruik te maken van Netflix op je smartphone. Met deze app kun je series, films en documentaires met je Netflix account op je mobiel bekijken.

  Er is wel een aantal andere apps dat je kunt gebruiken om Netflix op te kijken, maar de officiële werkt het meest fatsoenlijk en is het veiligst.

  Natuurlijk biedt deze app een goede manier om van Netflix gebruik te maken. De officiële app vormt eigenlijk de basis, maar hiernaast zijn er verschillende apps om je ervaringen met Netflix leuker of beter te maken.

  4. Upflix for Netflix (iOS, Android)

  Een van die apps die je ervaring met Netflix beter kan maken, is Upflix for Netflix.

  Upflix for Netflix is een handige app om alle nieuwe films, series en documentaires die op Netflix uitkomen in de gaten te houden. Daarnaast heeft Upflix for Netflix een grote database waarin alle content van Netflix zich bevindt, gesorteerd per categorie. Elke film, serie of documentaire staat met extra informatie in de database genoteerd. Zo staat er bij elke film een korte samenvatting, beoordelingen en meer.

  Upflix for Netflix heeft een leuke functie voor de mensen die nooit weten wat ze moeten kijken. De app bevat namelijk een ‘roulette’ waarmee je zelf een categorie en een minimale rating kiest. De app zoekt dan willekeurig een film, serie of documentaire uit. Ideaal voor de mensen die nooit kunnen kiezen!

  Er zijn veel apps die een database bevatten van alle Netflix content, maar Upflix for Netflix is gratis te downloaden en scheelt je dus extra kosten, daarnaast is de roulette functie leuk om te gebruiken.

  3. Movies with friends for Netflix (iOS)

  Met de Movies with Friends for Netflix app kun je kijken wat jouw vrienden op Netflix aan het doen zijn. Je maakt een account aan, daarna voeg je jouw vrienden toe die ook de app in bezit hebben en klaar. Jij en je vrienden kunnen dan zelf in de app aangeven wat je momenteel aan het kijken bent.

  Ook kun je zelf bepaalde playlists maken die al je vrienden kunnen zien. Dus mocht je nog een aantal gave aanbevelingen voor je vrienden hebben, dan kun je dat via deze app doen.

  De app is leuk om je vrienden in de gaten te houden of om te kijken wat nou een beetje populair is onder je vrienden. Ben jij op zoek naar een Netflix app die ook je vrienden erbij betrekt, dan is deze app ideaal voor jou!

  2. Remote to Netflix (iOS)

  Remote to Netflix is de oplossing voor mensen die niks met afstandsbedieningen hebben, of ze altijd kwijtraken. De Remote to Netflix app zorgt ervoor dat je jouw iPhone omtovert tot een afstandsbediening. Met je iPhone kun je dan alles doen wat een afstandsbediening ook doet, zoals het geluid veranderen, doorspoelen en navigeren. De app werkt alleen voor Netflix op de computer.

  Remote to Netflix is ook op je AppleWatch te downloaden, zodat jij je afstandsbediening eigenlijk altijd om je pols hebt zitten en dus nooit kwijt kan raken. Mocht je deze mobiele afstandbediening willen hebben, moet je wel 1,99 euro neerleggen voor deze Netflix app.

  1. Gids van films en series (iOS)

  Deze app is niet specifiek gericht op Netflix, maar biedt wel een mega grote database van alle films en series op Netflix. In de app kun je, net zoals met de Upflix for Netflix app, alle informatie die over een bepaalde film of serie bekend is te weten komen.

  Wat vooral goed is aan deze app, is dat je de populairste films en series kunt vinden. Je kunt makkelijk op bepaalde filters sorteren, waardoor je precies de populairste films en series uit een bepaalde categorie vindt. Daarnaast staat alle content van Netflix hierop aangegeven, waardoor je op een makkelijke manier alvast kunt kiezen wat je wilt gaan kijken op Netflix.

  Welke apps gebruik jij voor Netflix? Laat het weten in de comments!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.