5 goedkope basketballers die je in NBA 2K23 moet hebben

Article
dinsdag, 02 mei 2023 om 15:00
nba 2k23 michael jordanf1657033939
Na zes seizoenen in NBA 2K23 MyTeam zijn er heel wat spelers die je nu kunt toevoegen aan je team. Maar de meeste goede basketballers zijn erg prijzig en moet je dus veel MT voor bij elkaar harken. Gelukkig zijn er uitzonderingen en kun je een aantal goede spelers voor weinig MT uit de Auction House halen.

Hero Mohamed Bamba

Wekelijks worden er nieuwe Hero kaarten toegevoegd aan NBA 2K23 MyTeam. Er zitten dure spelers tussen zoals een Michael Jordan, waar je zeker een paar 100K MT voor moet neerleggen. Maar Pink Diamond Hero Mohamed Bamba is een goedkope kaart die je zeker moet hebben.
Hij is misschien wel één van de beste centers die je voor minder dan 25K MT kunt krijgen. De Lakers speler heeft daarbij goede hall of fame badges om mee te verdedigen. Zo is Bamba uitstekend voor rebounds.

Highlight Reel Blake Griffin

Blake Griffin is in de echte NBA niet meer zo geweldig, maar in NBA 2K23 MyTeam is hij een fijne speler om te hebben. Vooral de Blake Griffin uit de Highlight Reel collectie is erg goed.
Deze versie van Griffin is een Galaxy Opal en al voor minder dan 15K MT te krijgen. Hij kan zowel goed van dichtbij scoren als verdedigen. Als je een power forward voor een redelijke prijs aan je team wilt toevoegen in NBA 2K23 MyTeam, is Highlight Reel Blake Griffen zeker een aanrader.

Hero Jordan Poole

Hero Jordan Poole is één van de eerste en meteen goedkoopste Galaxy Opal spelers die in dit seizoen is uitgekomen. Sinds het zesde seizoen van NBA 2K23 MyTeam zijn Galaxy Opal spelers al voor minder dan 25K MT te krijgen, maar ze zijn niet allemaal aan te raden.
Jordan Poole uit de Hero collectie daarentegen wel. Hij is een uitstekende basketballer om mee aan te vallen. Zo heeft hij goede hall of fame badges om 3-punters mee te scoren. Daarnaast kan hij ook hier en daar prima dunken en zelfs verdedigen.

Interdimensional Kevin Porter Jr.

Interdimensional is de nieuwste collectie die tijdens seizoen 6 aan NBA 2K23 MyTeam toegevoegd is. In de collectie zijn een aantal goede spelers te vinden, waaronder misschien wel de beste Point Guard voor onder de 30K MT.
Galaxy Opal Kevin Porter Jr. is misschien niet de beste speler om een verdediging mee te versterken, maar wel een aanvaller om u tegen te zeggen. Hij heeft fantastische playmaking badges en kan heel goed scoren. Hij is een goedkope speler die je op dit moment wilt hebben, vooral als je net aan NBA 2K23 MyTeam begint.

Out of Position 2 Antawn Jamison

De Out of Position collecties zijn grappigste varianten van spelers in NBA 2K23. In deze collectie krijgen spelers een andere positie dan ze normaal spelen en ze worden ook wat aangepast om optimaal op deze positie te kunnen winnen.
In de tweede Out of Position collectie is Antawn Jamison te vinden. Dit is een speler die al voor onder de 15K MT te krijgen is in de Auction House. In plaats van een small forward is Jamison nu een shooting guard, maar hij is fantastisch op alle vlakken. Jamison kan goed verdedigen, aanvallen en heeft prima playmaking badges. Als je opzoek bent naar een gebalanceerde Galaxy Opal speler dan is Jamison zeker een speler die je aan je team wilt toevoegen.