3DS eShop update: Professor Layton en Heavy Fire

Article
donderdag, 25 oktober 2012 om 12:45
xgn google image
Deze week zien we in de eShop onder meer een retailgame verschijnen, die nu dus ook te downloaden is. Verder zijn er een nieuwe downloadbare game, een Virtual Console titel, wat downloadbare content en een prijsverlaging.
3DS Download Software:
Professor Layton en het Masker der Wonderen
verschijnt morgen als retailgame voor de 3DS en is nu alvast als downloadgame beschikbaar. De game kost je 45 euro wanneer je 'm uit de eShop downloadt.
Heavy Fire: Special Operations 3D van Teyon is de nieuwe downloadbare game van Nintendo deze week. Deze actievolle shooter kost je 5 euro.
3DS Virtual Console:
Ook 5 euro kost de Virtual Console titel die vandaag is toegevoegd: Mighty Bomb Jack. De game doet wellicht niet heel veel belletjes rinkelen. Deze arcade game verscheen oorspronkelijk op het 'Nintendo Entertainment System', beter bekend als de NES.
3DS Add-on Content:
Nintendo voorziet ons deze week van twee nieuwe add-ons voor New Art Academy. Het gaat om Pointilism & Textures en Mixing Paints. Beide add-ons kosten je 2 euro.
Prijsverlaging:
Let's Golf 3D kostte oorspronkelijk zes euro. De golfgame is nu in prijs verlaagd en vanaf vandaag kun je de game daarom binnenhalen voor slechts 2 euro.

Populair Nieuws