PlayStation Store Update - Killzone HD en The Unfinished Swan

  Het is weer woensdag geweest en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld is met gloednieuwe content. Ben je dus op zoek naar een nieuwe game of demo dan doe je er goed aan om Sony's digitale winkel te bezoeken. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!

  Deze week mogen we weer eens een oude klassieker verwelkomen in de online winkel. Killzone HD heeft zijn weg namelijk gevonden van de PlayStation 2 naar de PlayStation 3. Heb je je altijd al afgevraagd wat er vooraf ging aan de recente delen dan is dit je kans. Verder maakt het artistieke spel The Unfinished Swan ook zijn intrede. Dat en meer vind je deze week terug in de PlayStation Store.

  Killzone HD (€14,99)
  Iedere PlayStation 3-bezitter heeft vast wel eens gehoord van de Killzone serie. Een franchise die begon op de PlayStation 2, een uitstapje maakte naar de PlayStation Portable en ook twee delen naar de PlayStation 3 bracht. Met nu ook een titel voor de PlayStation Vita onderweg doe je er goed aan om de game waar de serie mee begon er weer eens bij te pakken. Killzone HD brengt je het allereerste deel, maar dan in een mooier grafisch jasje en trophy-ondersteuning. Kortom Killzone HD is voor iedereen die terug naar het begin wil gaan of gewoon simpel oude herinneringen op wil halen.

  The Unfinished Swan (€12,99)
  The Unfinished Swan van ontwikkelaar Giant Sparrow zal misschien niet bij iedereen een belletje doen rinkelen, maar deze artistieke game verdient toch zeker even de aandacht. Spelers kruipen in de huid van het jongetje Monroe die een zwaan achterna rent. Er is echter een probleem, want de hele wereld is zo wit als maar kan. Je zult dus in first-person perspectief verf moeten spatten op je omgeving om je zo een weg te kunnen banen langs alle gebouwen en obstakels. Hoe dat precies uitpakt lees je binnenkort in de recensie of bekijk anders even de onderstaande trailer.

  Demo: Planets Under Attack
  Planets Under Attack is een aankomende game van Targem Games die draait om macht. Je neemt de controle over een grote vloot aan ruimteschepen en probeert om zo veel mogelijk sterrenstelsels te veroveren. Het is natuurlijk niet zo gemakkelijk als het klinkt. Je hebt namelijk concurrenten die net als jij ook uit zijn op macht. Wanneer jij je dus richt op een nieuwe planeet blijf dan goed in de gaten houden wat er met de planeten gebeurt die je al bezit. In de ruimte waar er geen regels en wetten gelden is het iedereen voor zichzelf.

  PlayStation Vita: Street Fighter X Tekken (€44,99)
  Op de andere consoles kunnen we er al een tijdje mee aan de slag, maar nu kun je ook op de PlayStation Vita voor eens en voor altijd beslissen wat de beste vechtgame is. Ben je meer een Street Fighter of ligt jouw passie echt bij Tekken. Maar wat is er nou eigenlijk anders aan de draagbare versie vergeleken met Street Fighter X Tekken voor de consoles? Naast dat het draagbaar is, kun je ook gebruik maken van het touchscreen aan de voorkant maar ook van het touch-panel achterop. Voor meer informatie kun je terecht bij onderstaande trailer of lees anders de recensie die wij aan de andere versies gaven even door.

  En dat waren weer de hoogtepunten van deze week. Voor de rest van deze update kun je terecht op het PlayStation Blog. Volgende week rond dezelfde tijd is er weer een nieuwe update.

  Killzone HD

  Verkijgbaar vanaf 24 october 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.