3 redenen om op iemands Netflix account mee te liften

Article
vrijdag, 09 juni 2023 om 15:00
beef 101 unit 02723rc2 1f1681484859
De pret voor veel Netflix kijker is voorbij. Eerder deze week werd bekend dat Netflix account delen per direct stopt én aanpakt. Zonde. Toch geven wij je 3 redenen waarom het zinvol is om op iemands Netflix account mee te liften.

4 euro bijbetalen is spotgoedkoop

Een eerste reden om gewoon gebruik te maken van iemands Netflix account, bijvoorbeeld je ouders, is dat je niet zoveel hoeft bij te betalen. Netflix rekent momenteel een bedrag van vier euro en als je bedenkt dan volledige toegang hebt tot een streamingdienst is dat ontzettend weinig. Voor de meeste streamingdiensten, op Prime Video na, betaal je al veel meer. En alles wordt ook steeds duurder. Zo gaan de prijzen van Videoland bijvoorbeeld omhoog. Dus 4 euro is een koopje!

Ruim (en uniek) aanbod aan films en tv-series

Waarom je mee wilt liften is om natuurlijk zoveel mogelijk toffe en films en series te kijken. Hoewel de concurrentiestrijd hevig is, heeft Netflix nog steeds een hoop Originals en andere content die je alleen daar kunt kijken en niet ergens anders. Zo verschenen op deze dienst succesvolle series als die over moordenaar Dahmer en Suicide Squad. En wat dacht je van de recente hit BEEF? Ook kwam nog niet zo lang geleden Shadow & Bones seizoen 2 uit. Elke week komen er nieuwe films bij, vaak die net uit de bioscoop zijn. Ook nu geldt: 4 euro om al dit moois te kijken is echt niet zoveel geld!

Veel valt offline te kijken

Tot slot loont het ook om die 4 euro te betalen, want Netflix heeft veel series en films dje je kunt downloaden om vervolgens offline te kijken. Dat is ontzettend gunstig met het warme(re) weer dat op komst is en vakanties die eraan komen. Zo kun jij in de trein toch even mobiel verder kijken of lekker aan het strand een offline download op zetten. Zo mis je niets van je favoriete film of serie!