3 goedkope Xbox One games van dit moment

  Sinterklaas is weer terug naar Spanje en dus mogen we ons langzaam al klaarmaken voor de komst van de kerstman. Maar ook hij moet ergens goedkoop zijn inkopen kunnen doen. Veel winkels hebben dus het nodige, waaronder games, in prijs verlaagd. Vandaag nemen we drie goedkope Xbox One games onder de loep.

  Mafia 3

  Waar we in de eerste twee Mafia delen de eerste helft van de twintigste eeuw aandeden, mogen we in Mafia 3 het New Bordeaux (New Orleans) van de jaren 60 ontdekken. Een boel hippies, geweldige muziek (Son of a Preacher man is en blijft geweldig) en wagens uit die tijd dus.

  En daar is dan Lincoln Clay, een Vietnam veteraan wiens maffiafamilie is uitgemoord. Dat pikt hij niet en dus moet iedereen die met de massamoord te maken heeft uit de weg geruimd worden. Dat doet Lincoln door met bruut geweld zelf de macht over te nemen in New Bordeaux, waarna hij dus ook een boel geld verdiend.

  Mafia 3 is voor twaalf euro verkrijgbaar bij de Media Markt.

  Agents of Mayhem

  Als een ontzettend foute Amerikaanse tv serie (of gewoon Thunderbirds) naar een game wordt vertaald, krijg je Agents of Mayhem. De game is een geheel eigen kijk op het comic hero-universum waarin de agenten van MAYHEM het opnemen tegen de sinistere schurken van LEGION.

  Daarmee is ook alles gezegd. Jij bent één van die agenten en moet de LEGION schurken in de kraag vatten. Daarbij krijg je de beschikking over tal van overdreven superkrachten die je een handje moeten helpen in de open wereld van Agents of Mayhem.

  Agents of Mayhem is voor 10 euro verkrijgbaar bij bol.com.

  Deus Ex Mankind Divided

  Hoe kun je in hemelsnaam het grandioze Deus Ex: Human Revolution uit 2011 evenaren? Inderdaad, dat kan niet en dat is dan ook een beetje het probleem van Deus Ex Mankind Divided. Men verwachtte een nieuwe ervaring zoals we die in 2011 kregen, maar dat bleef uit. Zonde, want Mankind Divided is op zichzelf staand een hele goede game.

  In Deus Ex Mankind Divided kruipen we weer in de huid van cyborg Adam Jensen, die in een lastig pakket zit. Het is namelijk 2029 en gemodificeerde mensen, waar Jensen bijhoort, horen tot het uitschot van de samenleving en leven zelfs gescheiden van de rest. Niet ideaal, want je moet met Adam Jensen missies doen in de wereld die zijn soort verafschuwd. Dit alles om de wereld te redden van een grote samenzwering.

  Deus Ex Mankind Divided is voor 12 euro verkrijgbaar bij Nedgame.

  Goedkope Xbox One games van dit moment - Welke haal jij?

  Dit zijn drie spotgoedkope Xbox One games van dit moment. Ga jij er één halen? Laat het ons weten in de comments!

  Deus Ex: Mankind Divided

  Verkijgbaar vanaf 23 august 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.