Leuke kerstcadeaus winnen doe je bij ons! [Prijsvraag eindejaarsactie]

  Wil jij leuke kerstcadeaus winnen? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wil jij het dak er vanaf knallen in Star Wars Battlefront 2? Zin om te pronken met een hele dikke Halo 5 statue? Wie weet overkomt het jou binnenkort, want bij ons maak je gratis kans op hele, hele, hele toffe prijzen! Lees dus gauw verder!

  Jawel, leuke kerstcadeaus winnen doe je hier! Op zich is het natuurlijk elke week al een feest bij ons met de reageer & win én komt er nog die gigantische laatste aflevering waarin we iemand met een doos gaan verblijden met héél veel games, kleding, goodies en wat al niet meer?! Maar omdat ondergetekende blij is met jullie als community moest er nog wat meer gedaan worden. Want we houden van blije hoofdjes én vooral jullie doorlopende support op de website en social media.

  2017 was een mooi gamejaar met te gekke titels. Wat te denken van Cuphead, Yakuza Zero, Assassin's Creed Origins, Destiny 2,The Legend of Zelda Breath of the Wild, Horizon Zero Dawn, Super Mario Odyssey en nog veel, veel, veel meer! Wat is jouw favoriete game van het jaar en waarom?

  De komende paar weken gaan we op de socialmediakanalen Instagram, Twitter en Facebook de prijzen laten zien die we in de week van 18 december zullen weggeven in een eenmalige XGN kerstvideo. Een video waarin we twee dingen zullen doen:

  • Vragen van jullie beantwoorden
  • Prijzen weggeven

  We geven leuke kerstcadeaus weg!

  Herinner jij je de Q&A Tuesdays nog van weleer? Die rubriek keert nu eenmalig terug in een kerstvideo. Om komende weken kans te maken op te gekke prijzen moet je twee dingen doen: een vraag naar ons sturen én aangeven wat jouw favoriete game van het jaar is, met daarbij een kleine uitleg. De tofste inzendingen gaan we dan meenemen in de video en onder de rest van de deelnemers zullen we de prijzen verloten.

  Hoe doe je mee?

  Meedoen kan onder dit artikel, via prijsvraag@xgn.nl of door een reactie achter te laten op dit artikel of via social media! Als je iets instuurt, doe dan het volgende:

  • Stel een leuke vraag én geef aan wat je favoriete game van 2017 is en waarom

  Ook is het handig voor ons als je aangeeft welke spelcomputers je in huis hebt en wat je maat is, met het oog op eventuele prijzen. Sowieso mag je een voorkeur voor een prijs uitspreken! Dus check de website en houd vooral Instagram, Twitter en Facebook de komende dagen in de gaten! Zeg het voort.

  En tot in de week van 18 december! Bedankt voor jullie support dit jaar en hopelijk vinden jullie deze eindejaarsactie leuk waarin je kans maakt op leuke kerstcadeaus!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd XGN.nl account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland of België te zijn.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.