3 handige The Division level up tips - Zo vergaar je het snelst XP!

  The Division is onderhand al een goede twee weken uit, en miljoenen spelers schieten zich een weg door een geïnfecteerd New York. In de game krijg je voor bijna alle acties die je uitvoert experience points, en in deze Division level-up special geven wij jou de beste tips om de levelcap van level 30 zo snel mogelijk te bereiken.

  3. Speel de verhaal- en sidemissies

  De makkelijkste en meest voor de hand liggende manier om snel XP te vergaren, is door de verhaalmissies te doorkruisen. In totaal zitten er 16 van deze missies in The Division, en deze missies geven je de meeste XP van alle missies die er in de game zitten. Iedereen die de game speelt, komt deze missies vroeg of laat tegen, dus die XP krijg je gegarandeerd binnen.

  Een andere goede manier om snel XP binnen te harken, is door de sidemissies te spelen. Deze missies leveren niet zoveel op als de verhaalmissies, maar geven je desalniettemin een lekkere lading experience points. De sidemissies zijn vrij te spelen door in de verscheidene safe houses - verspreid over New York - met de JTF soldaat te praten die in het veilige gebied aanwezig is. Deze side missies staan aangegeven op je kaart met lichtblauwe vijfhoeken. Niet te missen dus!

  2. Focus je op de security encounters

  Hoewel verhaal- en sidemissies je de meeste XP opleveren, zijn encounters ook een goede manier om je rang omhoog te halen. Focus je hier aan het begin van de game vooral op de encounters die gekoppeld zijn aan de security vleugel van jouw thuisbasis. Door de eerste upgrade van de Security vleugel vrij te spelen, ontgrendel je een perk die je tien procent extra XP geeft voor al je acties in de game.

  Zodoende krijg je dus nog meer punten voor dezelfde acties. Dat klinkt dus zeker niet verkeerd. Speel de eerste upgrade voor de security wing dus zo snel mogelijk vrij, want dan profiteer je het meest van de vrijgespeelde perk!

  1. Maai zoveel mogelijk vijanden neer

  Het voltooien van missies en encounters levert je bergen met XP op, maar vergeet niet dat je voor elke vijand die je neerschiet ook een klein beetje extra ervaring krijgt. Elke kill is XP waard, en ook die XP kun je zo efficiënt mogelijk binnenhalen. Hiervoor moet je de Barracks upgrade in de security vleugel vrijspelen. Deze kost je wel 1000 punten, maar geeft je een extra perk die je 25 procent extra XP geeft voor allerlei dingen tijdens het spelen.

  Zo krijg je meer XP als je headshots maakt, of een gebied heelhuids doorkruist. De hoeveelheid XP die je krijgt voor dit soort acties is niet gigantisch, maar alle kleine beetjes helpen in een grote game als The Division. De beste tip blijft natuurlijk om de game zo veel mogelijk te spelen. Heb jij nog een goede tip voor je mede-agenten? Laat jouw tips in de reacties achter!

  Tom Clancy's The Division

  Verkijgbaar vanaf 8 march 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.