De 10 tofste Gamescom cosplay

Article
zaterdag, 08 augustus 2015 om 19:00
xgn google image
Cosplay is meer dan jezelf in een carnavalskostuum heisen. De kostuums lijken elk jaar mooier en ingewikkelder te worden. Na de E3 en de Sandiego Comic Con is nu de Gamescom aan de beurt. En oh wat konden we onze ogen weer uitkijken!
De Gamescom is nog niet eens officieel open voor het publiek, maar er lopen al meer dan genoeg cosplayers rond. Fans die thuis uren bezig zijn geweest of modellen die bij de games horen, het maakt niet uit. Pak even je rust momentje en geniet van de 10 tofste cosplayers op de Gamescom 2015!

Assassin's Creed Syndicate

We starten met een vrij herkenbare cosplay; Assassin's Creed Syndicate. De hoge hoeden en jassen tot de knieën geven het al weg. Die typische oude stijl van Londen. Waarom lopen we eigenlijk niet gewoon zo over straat? Een beetje stijl kan toch geen kwaad!
76595

Army cosplay

Een veel terugkomend thema bij cosplay is het leger. We zagen soldaten van Call of Duty Black Ops III tot aan Sniper Ghost Warrior 3. Een ding is zeker: dit is de tofste die we op de Gamescom gezien hebben!
76598

Overwatch

Het kan nog even duren voordat de nieuwe multiplayer shooter van Blizzard op de markt verschijnt, maar ondanks dat heeft de game al een flinke indruk achterlaten. Deze dame is in het kostuum van Tracer gekropen. Een offensief personage uit Overwatch.
76610

Aladdin en Loki

Een combo die je niet snel tegenkomt zijn Aladdin en Loki. In dit geval wel de rijke Aladdin, maar de kostuums zijn heel erg goed gelukt. Misschien een idee voor een toekomstige film? Wel zo leuk als Loki dan ook een vrouw blijft.
76611

Halo 5 Guardians

Hier heb je waarschijnlijk een stuk minder moeite mee om het te herkennen. De uitgeruste soldaten van Halo kun je herkennen zonder het spel ooit gespeeld te hebben. Wees eens eerlijk, wie zouden er nog meer zo'n armor willen hebben?
76612

LEGO Dimensions

In september mogen we weer in de wondere wereld van LEGO springen. Zoals deze cosplayers kun je spelen als Batman of Superman spelen, maar ook met Gandalf uit The Lord of the Rings bijvoorbeeld. Zoveel werelden bij elkaar, gekkenwerk!
76613

Star Wars Battlefront

De TIE Fighter Pilot in deze afbeelding is een echte aandachtstrekker, maar was het je al opgevallen wat er op de achtergrond gebeurd? Geen idee wat die piloten van plan zijn met die jongedame. Wie komt haar redden gentlemen?
76614

LittleBigPlanet

Sackboy! In een bijna angstaanjagend grote vorm... De knuffelige hoofdrolspeler was een echte liefhebber van het publiek vandaag, bijna iedereen wilde wel met hem op de foto. Hopen dat hij er de komende dagen ook nog loopt!
76615

Metal Gear Solid V The Phantom Pain

Een plaatje voor de mannen én voor de vrouwen. Een mooie moterchick en de hoofdpersoon uit Metal Gear Solid V The Phantom Pain Snake. Ze vormen best een leuk stel samen toch? Of hebben we iemand hier die graag de plaats van de heer of dame inneemt?
76616

Mad Max

Deze man heeft zijn rol heel letterlijk genomen. Misschien wel ietjes te. Laten we hopen dat de rode vlekken ketchup zijn... Dit waren de 10 tofste cosplayers van de Gamescom 2015. Voor meer nieuws omtrent de Gamescom kun je onze speciale Gamescom-pagina in de gaten houden!