De 10 tofste E3 cosplay 2017

  Als je op de E3 rond loopt, valt het op hoeveel verschillende soorten bezoekers er rond lopen. Zakenmensen, dagjes-mensen en de diehard gamers zijn in grote getalen aanwezig. Maar er is één bepaalde groep die zich in alle uitbundigheid weet te onderscheiden. Dit zijn de 10 tofste E3 cosplay 2017.

  Cosplay is altijd een vak apart. Verkleed gaan als je favoriete held om jouw gelijkenis met dit idool te vertonen. Door de jaren heen zijn er al ongelofelijk veel verschillende kostuums gespot, vaak met wisselende resultaten. Want je hebt kwaliteit én kwaliteit!

  Tofste E3 cosplay 2017

  De E3 vormt een thuisbasis voor iedereen die zich graag mengt met popcultuur en dat graag laat zien. Hier en daar zijn ze weer te spotten, waarbij een goede cosplay gewaardeerd mag worden. Bij deze krijg je dus de 10 tofste E3 cosplay 2017.

  10. Destiny

  Er is een vermoeden dan deze persoon enorm veel zin heeft in de nieuwe Destiny. Creatieve uitspattingen zijn gebruikt om er een leuke cosplay van de knutselen. Vooral het wapen ziet eruit alsof het zo uit de futuristische shooter is gekomen. Hopelijk overleeft deze persoon de Crucible, aangezien we de strijder graag terug willen zien.

  9. XSEED Games

  Deze charmante dame is staat garant voor één van de personages die ontwikkelaar en uitgever XSEED Games tot leven heeft gebracht. Ondanks de glimlach is het niet helemaal zeker of zij te vertrouwen is. Uit haar rug steekt een tweetal vleugels die doet denken aan een demoon. Bovendien ziet haar wapen er niet onschuldig uit, dus het is oppassen geblazen!

  8. Sea of Thieves

  Vorig jaar stond er ook al een Sea of Thieves cosplay in de schijnwerpers, maar ook dit jaar is het piratenschip aan wal geraakt. De zeebonken spelen een opzwepend muziekje om andere matrozen te ronselen voor hun plundertochten. Al met al lijkt het nog niet te lukken, maar wie weet of zij een crew kunnen vinden met de piratensimulator van Microsoft.

  7. Middle-Earth Shadow of War

  Even voor de duidelijkheid, de cosplay gaat om de figuur aan de rechterkant. Deze gevaarlijke ork bewandelt de brandende valleien van Middle-Earth, opzoek naar vers vlees. Net als deze man schrokken wij ons een hoedje en waren we ook genoodzaakt van een afstand een foto te nemen. Je weet namelijk nooit wat voor enge ziektes deze manverslindende met zich mee dragen.

  E3 cosplay in 2017 middle-earth

  6. Faith of Danschant

  Deze Aziatische dames zijn een vreemde eend in de bijt. Zij zijn namelijk niet afkomstig uit een game, maar baseren hun cosplay op een nieuwe Unreal Engine 4 trailer. Ze zien er in ieder geval net zo strak uit als de engine zelf, dus dat hebben ze gelukkig met elkaar gemeen. Ook de draak erbij is een leuke extra die het plaatje compleet maakt.

  5. Battle Chasers

  Deze vrouw is in de huid gekropen van het personage Garrison, bekend van de game Battle Chasers. Wel heeft de feme atale een kleine verandering toegepast, want Garrison is eigenlijk een mannelijk personage. Des te knapper is het hoe ze er een kostuum voor het andere geslacht van heeft gemaakt. Petje af!

  4. Far Cry Primal

  Op plaats nummer vier van de 10 tofste E3 cosplay 2017 staat onze favoriete oermens Takkar. Hij is op de E3 op zoek om beesten te temmen en vijandelijke stammen neer te halen. Hij moet wel oppassen dat hij de bijlen niet moet inleveren bij de douane, want anders kan hij geen respect meer afdwingen. En wolven zijn trouwens niet toegelaten op de beurs.

  3. Lawbreakers

  Deze man is verkleed als de Titan van Lawbreakers, een aankomende shooter game. Deze titaan heeft een onwijs stoere cosplay in elkaar gezet om zijn rol als tank te laten zien. Je moet in ieder geval geen ruzie met hem krijgen, want in Lawbreakers spetteren de organen om je heen. Geef deze man dus genoeg ruimte, al is het alleen maar om de cosplay intact te houden.

  2. Lawbreakers

  Lawbreakers vormt blijkbaar een grote inspiratiebron voor cosplayers! Deze dame heeft de Vanguard klasse op zich genomen. Met een enorme gun, glimmend harnas en een hele coole blik staat ze te stralen. Deze cosplay straalt kwaliteit uit!

  1. God of War

  Kratos is terug, maar niet alleen in de game! Ook in het echte leven is de woeste krijger naar de E3 gekomen om zijn machtige gelaat te tonen en menig fan van enthousiasme te laten gillen. Deze cosplay lijkt echt sprekend om hem en de baard maakt het helemaal af. Met stipt de nummer één in de 10 tofste E3 cosplay 2017!

  Dit was de top 10 tofste E3 cosplay 2017. Ben je benieuwd naar meer content omtrent de E3? Bekijk dan ook onze speciale E3-pagina! Hiermee blijf je op de hoogte van wat de beurs allemaal te bieden heeft.

  LawBreakers

  Verkijgbaar vanaf 8 august 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.