Top 7 vetste E3 game advertenties 2017

Article
donderdag, 15 juni 2017 om 7:40
xgn google image
De E3 2017 is weer losgebarsten en dat betekent dat Los Angeles deze week helemaal gehuld gaat in game advertenties. Wij zijn natuurlijk op pad gegaan om allerlei mooie E3 game advertenties 2017 voor jullie te vinden! De top 7 vetste E3 game advertenties 2017 hebben we verzameld in dit artikel.
Tijdens de E3's van afgelopen jaren zagen we al de grootste en meest prachtige game advertenties voorbij komen. Ook dit jaar wordt er door de verschillende game uitgevers aardig uitgepakt. Het ene doek nog groter en grootser dan het andere!

Top 7 vetste E3 game advertenties 2017

De show gaat uiteraard om het zien en spelen van de nieuwste games! Maar ook het gevoel in de onderbuik dat je krijgt als je een vette en vaak immens grote game advertentie random in de stad of op de beurs ziet hangen, is onderdeel van de fantastische ervaring die E3 heet. Wij legden vandaag al deze plaatjes vast en delen deze met jullie in de Top 7 vetste E3 game advertenties 2017.

7. Life is Strange Before the Storm

Meteen bij binnenkomst in het LA Convention Center, waar de E3 jaarlijks plaatsvindt, springt deze mooie advertentie voor de nieuwe Life is Strange prequel in het oog. Life is Strange Before the Storm werd eerder deze week onthuld tijdens de persconferentie van Microsoft.
Op deze grote poster zien we Chloe Price afgebeeld, het hoofdpersonage van deze prequel en tevens een enorm belangrijk karakter in de originele Life is Strange.
113044 1

6. Wolfenstein 2 The New Colossus & The Evil Within 2

Net buiten de deuren van de E3, of beter gezegd op de deuren, vinden we toffe advertenties voor twee nieuwe titels van Bethesda: Wolfenstein 2 The New Colossus en The Evil Within 2. En ja, het is misschien een beetje valsspelen om ze samen op één pagina te zetten, maar in essentie lijken de twee advertenties qua formaat en locatie natuurlijk enorm veel op elkaar. En het zijn ook nog eens allebei Bethesda titels.
Check de poster van de nieuwe Wolfenstein hierboven! De vette poster van The Evil Within 2 kan je hieronder bewonderen:
e3 game advertenties
113045 2

5. Middle Earth Shadow of War

Middle Earth Shadow of War is groots aanwezig op de E3 en dat is te zien. De beurs hangt vol met advertenties van de game, zowel binnen als buiten. Deze toffe E3 game advertentie is aan de buitenkant van de beurs te vinden en is niet alleen indrukwekkend vanwege de vette afbeelding, waarop protagonist Talion samen met een hele hoop Orcs te zien is, maar ook vanwege het grote formaat van de advertentie.
Binnen in het gebouw zijn ook genoeg advertenties te vinden voor Shadow of War, zoals hieronder te zien is:
e3 game advertenties
113046 2

4. Far Cry 5

Deze E3 game advertentie is zo groot, dat hij bijna niet eens op de foto paste. Daarbij is deze advertentie natuurlijk ook nog eens heel erg vet. We zien hier Joseph Seed, de gestoorde leider van een geradicaliseerde religieuze cult, samen met een hoop van zijn volgelingen. Aan jou de taak in Far Cry 5 om zijn regime over de lokale bevolking de kop in te drukken.
Benieuwd naar meer over deze game? Wij zijn al aan de slag gegaan met Far Cry 5: in onze gameplay hands-on lees je er alles over!
113050

3. God of War

Tijdens de persconferentie van Sony kregen we meer informatie voorgeschoteld over God of War, waaronder een nieuwe trailer en een releaseperiode van Q1 2018.
Voordat deze informatie uit de doeken werd gedaan was de bovenstaande E3 game advertentie nog niet te spotten, maar na de persconferentie kwam de poster opeens tevoorschijn. Op de poster zien we Kratos samen met zijn zoon afgebeeld staan, met een grote banner voor de PlayStation 4 Pro eronder.
113051

2. Call of Duty WWII

Natuurlijk mag ook een Call of Duty poster niet ontbreken op de E3 en daarom hangt er pal boven de hoofdingang van de E3 een enorme Call of Duty WWII poster.
De bovenstaande foto van deze E3 game advertentie werd bovendien net gemaakt terwijl er een vliegtuigshow voor de game gaande was, waarbij vliegtuigen uit de Tweede Wereldoorlog over het LA Convention Center heen vlogen.
113052

1. Star Wars Battlefront 2

Op de eerste plaats vinden we een prachtige advertentie voor Star Wars Battlefront 2, die maar liefst drie torens in beslag neemt. Deze enorme advertentie kan je niet missen én hij ziet er nog eens erg tof uit, met de personages Rey, Iden Versio en Darth Maul die in gigantische proporties zijn vormgegeven. Hiermee wordt meteen duidelijk wat de insteek van deze tweede Battlefront game is; niet alleen de originele trilogie, maar ook de prequels en de sequels krijgen genoeg aandacht.
Deze toffe en gigantische advertentie heeft een terechte eerste plaats verdiend in deze lijst. Tijdens de E3 van vorig jaar ging ditzelfde gebouw nog gehuld in een gigantische advertentie voor de game Gwent. Een goede plek om in de gaten te houden dus, mocht je zelf mooie advertenties willen spotten!