10 Netflix series om te bingewatchen tijdens de voorjaarsvakantie

  Februari begint al weer bijna en dat betekent natuurlijk voorjaarsvakantie. Heb je verschillende Netflix series nog niet gezien, dan is dit natuurlijk de perfecte tijd om deze series alsnog te bekijken. Daarom hebben wij hier 10 Netflix series om te bingewatchen.

  Wij hebben hier 10 Netflix series om te bingewatchen voor je op een rijtje gezet die je heel goed kunt kijken tijdens de voorjaarsvakantie. Elke serie heeft een andere reden waarom je ze kunt kijken, de ene serie is net begonnen, de andere is net weer terug van weggeweest. Er zitten allemaal verschillende genres tussen, dus voor ieder wat wils.

  Master of None

  In Master of None volg je Dev, een 30 jaar oude acteur die zijn carrière naar een hoger niveua wil tillen in New York. Dev wordt gespeelt door komiek Aziz Ansari, die voor zijn werk al verschillende prijzen heeft gewonnen. Ansari heeft samen met Alan Yang de serie verzonnen.

  In Master of None zien we het leven van Dev en alles wat daarin gebeurt. Zijn dates met vrouwen, de gemeenschap die ze daarna hebben en de twijfels over zijn leven komen allemaal aan bod in Master Of None.

  Master of None kwam eind vorig jaar beschikbaar op Netflix en zal in 2017 een tweede seizoen krijgen. Tijdens de voorjaarsvakantie kun je dus mooi het eerste seizoen van deze show kijken, zodat je helemaal klaar zit voor seizoen 2.

  Archer

  De komische animatieserie Archer gaat over een spionage-organisatie. Bij de organisatie werken verschillende spionnen die niet allemaal even goed met elkaar overweg kunnen. Dit zorgt dan ook voor hilarische momenten.

  Dat Archer een animatieserie is betekent zeker niet dat het voor kinderen bedoeld is. Archer is namelijk gemaakt voor volwassenen en is daarom niet bang om wat brutaler te worden. Let daarom wel op met wie je de serie kijkt tijdens de voorjaarsvakantie.

  Alle 7 seizoenen van Archer zijn beschikbaar op Netflix, waardoor je er dus nog wel even tegenaan kunt gaan. Dit jaar werd ook bekend dat de serie nog 3 nieuwe seizoenen zal krijgen. Bereid je dus voor door alle 7 seizoenen te bingewatchen.

  Wet Hot American Summer: First Day of Camp

  Wet Hot American Summer: First Day of Camp is een prequel voor de film die in 2001 uitkwam, Wet Hot American Summer. In First Day of Camp zul je dezelfde personages volgen als in de bekende film. Alleen is er iets vreemd aan de hand met deze karakters.

  De karakters worden namelijk gespeeld door dezelfde acteur, alleen zijn zij nu 15 jaar ouder. Dit geeft een hilarisch effect aan de al grappige serie. Enkele van deze karakters worden vertolkt door Bradley Cooper en Elizabeth Banks.

  Na het succes van Wet Hot American Summer: First Day of Camp heeft Netflix aangekondigd dat ze Wet Hot American Summer: 10 Years Later gaat maken. Er wordt verwacht dat de meeste acteur ook voor het nieuwe seizoen weer zullen terugkeren. Wet Hot American Summer: 10 Years Later zal in 2017 verschijnen op Netflix en dus heb je nog even de tijd om de prequel serie terug te kijken.

  Gilmore Girls

  Gilmore Girls is al jaren een populaire dramaserie. Sinds de serie in 2000 uitkwam zijn er steeds meer mensen fan geworden van deze serie. Voor de fans was het dus jammer dat de serie in 2007 ten einde kwam.

  Dit jaar werd echter bekend dat de serie een nieuw seizoen zou krijgen op Netflix. Dit seizoen dat Gilmore Girls: A Year in the Life heet, geeft een kijkje in de levens van de personages op dit moment. Iedereen is ouder en dit brengt natuurlijk weer nieuwe problemen met zich mee.

  Nu Gilmore Girls: A year in the Life beschikbaar is op Netflix is er geen beter moment om te beginnen met terugkijken. Er zijn in totaal 7 seizoen (8 als je A Year in the Life meetelt) dus deze vakantie heb je zeker iets te doen.

  Marvel Netflix shows: Luke Cage & Jessica Jones

  Marvel heeft het dit jaar erg goed gedaan op Netflix. Met seizoen 1 van Jessica Jones aan het einde van vorig jaar, Daredevil in het begin van dit jaar en Luke Cage in september, konden stripboekfans hun plezier niet op. En we kunnen nog veel meer verwachten in de toekomst.

  Hoewel Jessica Jones vorig jaar uitkwam, is de connectie met Luke Cage te groot om de serie over het hoofd te zien. In Jessica Jones komen we voor het eerst in contact met Luke Cage, in zijn eigen serie zal zijn verhaal verder worden ontwikkeld. Het is dus slim om eerst Jessica Jones te kijken, voordat je aan Luke Cage begint.

  Beide shows zitten vol actie, maar ook het benodigde drama is aanwezig. Bij elke aflevering zul je met spanning meekijken in de levens van deze helden. Bereid je dus voor om verbaasd te staan van een goed verbeeld superhelden verhaal.

  Zowel Jessica Jones als Luke Cage zullen een tweede seizoen krijgen. Beide personages zullen ook te zien zijn in The Defenders. Hierin worden ze vergezeld door Daredevil en Iron Fist.

  The Crown

  The Crown is een dramaserie over de Engelse koninklijke familie. In de serie volg je Koningin Elizabeth II vanaf haar huwelijk in 1947 tot aan nu. In deze tijd hebben er genoeg gebeurtenissen plaatsgevonden om je voorlopig te vermaken.

  Dat The Crown goed aanslaat is te zien aan de prijzen die de serie nu al heeft gewonnen. Daarnaast is de serie ook genomineerd voor een Golden Globe. Het is dus echt een must-watch.

  The serie zal naar verluidt 60 afleveringen hebben, die worden verdeeld over 6 seizoenen. Omdat The Crown dit jaar is begonnen, is het een goede optie om nu te beginnen zodat je helemaal up-to-date bent wanneer seizoen 2 begint.

  Black Mirror

  Hoewel Black Mirror niet helemaal de meest gezellige serie is, is de voorjaarsvakantie een goed moment om de serie te kijken wanneer je dit nog niet hebt gedaan. De Dramaserie Black Mirror komt uit Engeland, maar was daar niet heel populair. Toen de serie verscheen op Netflix kreeg de serie veel meer bekijks.

  Black Mirror is een anthologieserie en daarmee anders dan de meeste series. Elke aflevering heeft namelijk een nieuwe cast, een nieuwe setting en soms zelfs nieuwe realiteiten. Dit zijn allemaal dingen die hebben meegeholpen om Black Mirror zo’n succes te maken.

  Black Mirror heeft op dit moment 3 seizoenen die allemaal beschikbaar zijn op Netflix. Op dit moment is er nog geen officiële releasedatum voor seizoen 4, maar deze zullen we binnenkort wel krijgen.

  Making a Murderer

  Making a Murderer is een documentaire over Steven Avery. Avery werd gearresteerd voor het vermoorden van Teresa Halbach en is hiervoor veroordeeld. In de 10 afleveringen van de docu serie zien we hoe de theorieën over deze zaak aan de kaak worden gesteld.

  Om populariteit voor het programma te krijgen, is de eerste aflevering gratis verschenen op YouTube. De serie sloeg zo erg aan dat verschillende petities werden gestart om Steven Avery vrij te spreken. Zelfs president Obama werd bij de kwestie betrokken.

  Hoewel de serie je geen vrolijk gevoel geeft, is het een interessante documentaire om te kijken tijdens de voorjaarsvakantie. Al helemaal omdat het je echt aan het denken zal zetten.

  White Rabbit Project

  White Rabbit Project is eigenlijk het vervolg op Mythbusters. De cast bestaat dan ook uit ex-mythbusters Kari Byron, Tory Belleci en Grant Imahara. In de serie zullen de ex-mythbuster ook weer hier verschillende dingen testen.

  Enkele onderwerpen die ter sprake komen zijn: superkrachten, overvallen en gevangen uitbraken. Elk onderwerp zullen ze behandelen door het doen van experimenten, tests en installaties. Zoals je die allemaal kent uit Mythbusters.

  Het eerste seizoen van White Rabbit Project kam op 9 december uit en dus zijn ze pas begonnen. Er zijn op dit moment 10 afleveringen beschikbaar die elk ongeveer 45 minuten duren.

  Stranger Things

  Stranger Things is echt de verrassing van het jaar. De serie werd zo populair dankzij mond-tot-mond reclame, dat veel mensen verkleed gingen als personages uit de serie tijdens halloween. Heb je Stranger Things nog niet gezien, dan is de voorjaarsvakantie een goed moment om dit alsnog te doen.

  Stranger Things is een sci-fi horror serie, waarin je een groepje jongeren volgt. In het stadje waar de kinderen wonen, gebeuren allemaal rare dingen. Het is aan hen om op onderzoek uit gaan en te ontdekken wat er daadwerkelijk aan de hand is.

  Stranger Things is dankzij zijn jaren 80 gevoel erg populair geworden. Daarom zal de serie ook een tweede seizoen krijgen. Het tweede seizoen moet ergens in 2017 beschikbaar komen, genoeg tijd dus om het eerste seizoen nog te kijken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.