Top 5 beste Injustice 2 karakters - Deze moeten in de game komen!

Article
maandag, 30 januari 2017 om 15:16
xgn google image
Injustice 2 lanceert in mei, maar op dit moment weten we nog niet heel veel over het complete roster. Ed Boon heeft via Twitter laten weten dat Injustice 2 een groter roster zal hebben bij launch dan zijn voorganger. Hoog tijd voor een top 5 beste Injustice 2 karakters die we graag willen zien in de game!
Het Injustice 2 roster zal een stuk groter zijn bij launch dan dat van het eerste deel. Op dit moment zijn er al heel wat personages aangekondigd en andere hebben we gezien in trailers. Nog steeds is het hele roster niet bekend en daarom gaan we kijken naar de top beste 5 Injustice karakters die echt in de game moeten komen. We zullen karakters uit de eerste game, zoals The Green Lantern buiten beschouwing laten, want deze zullen waarschijnlijk weer speelbaar zijn in Injustice 2.

5. Firestorm

Firestorm is een superheld met nucleaire krachten. Firestorm wordt gevormd wanneer Ronnie Raymond en Martin Stein zich samenvoegen. Wanneer de twee samenkomen, krijgen ze nucleaire krachten, die zich uiten door een volledig brandend lichaam.
Firestorm heeft de mogelijkheid om te vliegen en kan vuurballen gooien vanuit zijn handen. Dit maakt het personage zo interessant voor Injustice 2. Het personage kan afstandaanvallen doen door zijn vuur, maar zou ook snel bij zijn tegenstanders kunnen komen dankzij zijn vliegkunsten.
Ook nu het personage te zien is in de series The Flash en Legends of Tomorrow, is het nog logischer dat hij in de game zal verschijnen. Daarbij is het ook nog mogelijk om hem verschillende skins te geven, door bijvoorbeeld de Jax/Stein versie (uit de televisieserie) te gebruiken als een alternatieve skin.
105122

4. Captain Cold

Captain Cold wordt door veel fans gezien als één van de beste DC Comics vijanden. Het personage neemt het vaak op tegen zijn aartsrivaal The Flash. Toch is het personage niet alleen in een slechte vorm te vinden in het DC Universum: Cold was namelijk best vriendelijk tegen de derde Flash, Wally West.
Het personage gebruikt ijspistolen om zijn tegenstanders te bevriezen en komt vervolgens dichtbij om zijn tegenstanders met de hand aan te pakken. Zijn ijspistolen kunnen op een gelijkwaardige manier werken als de krachten van Killer Frost deden in de eerste game. Daarom is het best logisch als het personage in de nieuwe game verschijnt.
Daarbij helpt het feit dat Captain Cold een erg populair personage is in het DC televisie-universum. Daar wordt het personage gespeeld door Wentworth Miller, bekend door Prison Break. Dit zou dus ook een hele goede alternatieve skin voor het karakter kunnen zijn.
105123

3. Black Canary

Het personage Dinah Laurel Lance verscheen voor het eerst in de The Flash stripboeken van augustus 1947. Het personage staat beter bekend onder haar superheldennaam: Black Canary. Black Canary mag er misschien leuk uitzien, maar ze zal zeker niet onderdoen voor alle tegenstanders die tegenover haar staan.
Ze is namelijk getraind in verschillende vechtsporten en is zeker niet terughoudend om deze kunsten in de strijd te gooien. Dit maakt haar een uitstekend karakter voor Injustice 2. Ook haar wapens als vechtstokken zouden heel interessant kunnen zijn in de games.
Daarnaast zijn er al een tijdje geruchten dat Black Canary in de game zou zitten. Vorig jaar postte actrice Katie Cassidy, die de rol van Laurel Lance op zich neemt in de televisieserie Arrow, een foto van zichzelf in een fotostudio met als bijschrift:
Het zou dus kunnen zijn dat we de Katie Cassidy-versie van Black Canary in de game zullen zien.
105124

2. Vixen

Vixen is een erg interessant personage om in de game te hebben. Haar krachten zullen het maximale halen uit het systeem van de game, dat we al zagen in Injustice: Gods Among Us. Laten we eerst gaan kijken waar het personage vandaan komt.
Vixen is een superheldin met Afrikaanse afkomst. Dankzij een speciale ketting krijgt ze haar krachten. Ze gebruikt krachten van dieren, zo kan ze net zo sterk worden als een gorilla of kan ze net zo snel zijn als een cheetah.
Dit zijn mogelijkheden waar ontwikkelaar NetherRealm naar moet kijken. Waar Nightwing in de eerste game zijn wapen wisselde, kan Vixen van kracht wisselen. Hierdoor vecht ze dus altijd op een andere manier en is het een optie om de ene ronde als tank te spelen en de andere ronde juist technisch.
105125

1. Red Hood

Red Hood staat bij veel DC Comics fans hoog op hun lijstje van favoriete karakters. Het personage werd al eerder geteased door Ed Boon, baas van NetherRealm Studios, maar dan in een andere vorm. Boon vroeg namelijk aan fans of ze de Joker versie van het karakter wilden zien, of dat ze liever aan de gang gingen met de Jason Todd versie.
De Joker variant was al beschikbaar in de eerste game als een alternatieve skin voor Joker, een logische keus is het dus om Jason Todd in het vervolg te plaatsen. Jason Todd begon ooit als het hulpje van Batman, Robin, maar besloot op zichzelf te gaan. Hiervoor nam hij de naam Red Hood over.
We weten al dat Damian Wayne speelbaar is in Injustice 2 en Nightwing zat in de eerste game. Dit laat dus een gat over voor de tweede Robin, Jason Todd. Het zou dus erg logisch zijn als we het personage in Injustice 2 terug zullen zien.