10 leuke co-op games voor 2015!

  In 2015 komen er weer een heleboel nieuwe videogames onze kant op geslingerd. Sommige van die titels kun je uiteraard met twee of meer personen spelen. Ben jij benieuwd met welke games jij volgend jaar je buurman een hak kunt zetten? Dit worden de - naar onze verwachting - beste en zeker leuke co-op games voor 2015.

  Lego Jurassic Park

  Officieel is deze titel nog niet bevestigd, maar TT Games heeft aan het einde van Lego Batman 3 wel een duidelijke knipoog gegeven naar de Jurassic Park-franchise. Plots verscheen er een dinosaurus en klonk de bekende Jurassic Park Theme van meestercomponist John Williams door de speakers. Brrr... samen wegrennen voor een T-rex!

  Yoshi's Woolly World

  Op de Nintendo Wii veranderde Kirby in een bolletje wol. Dit werd zo'n groot succes dat Nintendo besloot om trouwe dinosaurus Yoshi dezelfde transformatie te geven. In Kirby's Epic Yarn kon je met drie vrienden tegelijkertijd spelen, dus de kant is zeer groot dat dit in Yoshi's Woolly World ook het geval is. Voor nu hangt dit gerucht aan een zijden draadje.

  Splatoon

  Spetter pieter pater, lekker in de... verf? Allerlei kleuren - zelfs diegene die ze niet bij de Praxis hebben - komen voorbij. In Slatoon probeer je zoveel mogelijk verf van jouw kleur over het terrein te sprayen. Is aan het einde van de match het terrein voor het grootste gedeelte in jouw kleur ondergedompeld? Gefeliciteerd! You are the winner!

  Halo 5 Guardians

  De kans is erg groot dat de nieuwe Halo-titel voor de Xbox One in co-op speelbaar zal zijn. Een next-gen ervaring, een nieuwe wereld om te ontdekken en vooral heel veel bekende Halo-elementen. We verwachten dat Halo 5 een spektakel van jewelste wordt. Oh, en als je toch knus op de bank zit kun je ook lekker samen de Halo-tune mee neurieën.

  Mortal Kombat X

  Mortal Comvat X laat je tegen elkaar knokken, waarna je de tegenstander uitschakelt door middel van gruwelijke fatalitites. Vechtersbazen kunnen interactief met de omgeving omgaan, waardoor het level waarin je samen vecht continu verandert. Wil je echt goed worden? Leer in dat geval eerst maar eens alle combo's uit je hoofd. Good luck!

  Star Wars Battlefront

  De terugkeer van de legendarische Star Wars Battlefront-serie zal voor flink wat gezamelijk spelplezier zorgen. Kruip allebei in een X-wing en speel de battle of Hoth zo echt mogelijk na. Samen sta je sterker dan alleen en kies je de kant van de rebellen of het keizerrijk! Wie weet zitten er nog wat toffe nieuwe personages uit Star Wars 7 in...

  Star Fox Wii U

  De laatste keer dat we met Star Fox een dogfight konden houden was op de Nintendo Gamecube. Op de Nintendo 3DS verscheen nog wel een remake van Star Fox 64, maar een nieuw avontuur bleef uit. Miyamoto maakte onlangs bekend dat er naast the Legend of Zelda ook gewerkt wordt aan Star Fox Wii U. Dat wordt je beste vriend uit de lucht knallen!

  Hellraid

  In Hellraid kun je met vier vrienden de wondere wereld van Techlands nieuwste titel betreden. Oorspronkelijk was het spel bedoeld als speciale modus voor Dead Island, maar tijdens de productie was besloten om de beste elementen van games als Dead Island en The Elder Scrolls samen te voegen tot één nieuwe (download only) game.

  Evolve

  In Evolve neem je het met vier Hunters tegelijkertijd op tegen één groot monster. Tactisch inzicht is vereist, want het monster wordt langzaamaan steeds groter. Als hij de derde en laatste fase heeft bereikt is het bijna niet meer mogelijk om hem samen met je teammaten om te leggen. Dat wordt spannend! Grijp jij het monster of grijpt het monster jou?

  Battleborne

  Battleborne is ontwikkeld door het team achter Borderlands 2 en combineert een toffe visuele stijl met uitdagende first-person shooter-elementen. Samen met een vriend ga je met een grote collectie aan helden aan de slag. Je speelt in een universum in de nabije toekomst en kunt zowel tegen elkaar vechten als samen - in co-op - de verhaallijnen beleven.

  Yoshi's Woolly World

  Verkijgbaar vanaf 26 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.