Wat speelt XGN met kerst?

  Ah, het is weer tijd voor kerst. Dat betekent gezeliig met al je geliefden van een heerlijke kerstmaaltijd genieten en afgrijselijk zoetsappige muzikale wangedrochten luisteren toch? Natuurlijk niet! Wij zijn natuurlijk gamers tot op het bot en twee dagen vrij betekent natuurlijk gamen, gamen en nog meer gamen! Dit speelt de XGN redactie met kerst.

  Jeroen Ruiter - Dragon Age, GTA en WoW

  Kerst en tijd, elkaars grootste vijanden. Ondanks dat ga ik toch proberen tussen al het eten door even lekker te gamen. Ik heb immers nog genoeg te doen! Dragon Age: Inquisition neemt een hoop van mijn tijd in beslag en de kerstupdate van GTA V moet ik natuurlijk ook even checken. Als laatste spendeer ik waarschijnlijk wat uurtjes in WoW. Dat blijft ook maar doorgaan, maar sinds de nieuwe uitbreiding is het weer heerlijk om te spelen. Merry fucking Christmas fellow gamers!

  Nour Khamis - Een arme ziel in 720p

  Helaas moet ik de kersttoppers van 2014 links laten liggen en speel ik Darksiders II. Best een toffe game, maar inmiddels wel flink verouderd. Speel jij dus dit jaar de nieuwste games op je nieuwe console, vergeet dan niet te denken aan alle arme zieltjes die hun games nog in 720p spelen. Dat is waar kerst om draait, of zoiets.

  Mike Witteman - Plants vs. Zombies: Garden Warfare

  Sinds EA gratis Plants vs. Zombies: Garden Warfare op de PlayStation 4 heeft weggeven, ben ik nu op regelmatige basis de game aan het spelen. Maar wat heeft dit met de kerst te maken vraag je jezelf af? Nou je kunt zowel de planten als zombies aankleden met kerstkleding, van een wollen trui tot aan de bekende kerstmuts. Het heeft dus slechts een kleine link met de kerst, want voor de rest ben je elkaar gewoon lekker aan het afknallen in de verschillende modi.

  Een ander voordeel van Plants vs. Zombies: Garden Warfare voor tijdens de kerst is dat het hier gaat om een multiplayer game. Dus je kunt stiekem een kort multiplayer potje spelen als er wat tijd over is. Door dit alles geeft Plants vs. Zombies: Garden Warfare mij het perfecte kerstgevoel door de mix van plantgeweld en vrolijke kerstkledij.

  Pedro Jordana - GTA Online

  GTA 5 Online, want ik heb de Kerst DLC nog niet uitgeprobeerd en GTA Online is sowieso vet! Mogelijk wordt ook Destiny weer eens afgestoft, en ik ben van plan eindelijk een keer aan Assassin's Creed: Black Flag te beginnen. Als er vrienden langskomen wordt eigenlijk altijd PES 2015 opgestart.

  En hopelijk is er tijd om een LAN-avondje te organiseren met retro games zoals Red Alert 2, Generals, Age of Empires/Mythology, Soldier of Fortune 2. Aangezien er met kerst ook nog andere verplichtingen zijn zoals uitslapen en familiebezoek, ben ik bang dat ik niet aan alle bovenstaande spellen ga toekomen. We zullen het zien, genoeg opties in ieder geval!

  Calvin Foe - Super Smash Bros. for Wii U

  Helaas zijn er natuurlijk de familieverplichtingen en dat is allemaal leuk en aardig, maar ik ga natuurlijk proberen nog wat extra uurtjes in Super Smash Bros. for Wii U te stoppen! Als de familie dan toch over de vloer komt kunnen ze net zo goed de controller pakken en een potje mee doen, toch?

  Theo Weber - Kerstmuziek op de PS4

  Met kerst speel ik waarschijnlijk alleen maar kerstmuziek af via mijn ps4. Want ja, daar leent de console zoch natuurlijk ook voor. Verder zit ik met mijn naasten gezellig te gourmetten, een filmpje te kijken en natuurlijk te genieten van elkaars aanwezigheid. Vergeet ik iets? Oh ja, natuurlijk! Ook scheur ik dan als een bezetene het papier van mijn cadeaus!

  Grand Theft Auto Online

  Verkijgbaar vanaf 1 october 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.