10 keer toffe Star Wars merchandise - Pimp je kamer!

Article
woensdag, 16 december 2015 om 10:30
xgn google image
Star Wars fans kunnen dit jaar hun geluk niet op. The Force Awakens is onderweg en onlangs verscheen de game Star Wars Battlefront. En dat betekent heel veel Star Wars producten in de spotlight. Wij zetten toffe Star Wars merchandise afkomstig van Posters.nl op een rijtje voor je.
Een kamer met alleen maar witte muren kan tegenwoordig echt niet meer. Pimpen die handel dus! Om je kamer in Star Wars stijl te pimpen heb je eigenlijk niet veel meer nodig behalve deze special. Hierin zetten wij namelijk tien toffe producten op een rijtje waarmee je jezelf helemaal in het Star Wars universum waant.

10. Battle of Hoth fotobehang

Deze scène is een van de bekendste uit de serie. The Battle of Hoth is de epische confrontatie tussen de rebellen en The Galactic Empire uit The Empire Strikes Back. In Star Wars: Battlefront die wij met een 7.5 beloonden, zit ook een soortgelijke veldslag waarbij je AT-AT Walkers uit moet schakelen, maar je kunt deze ook naar je kamer halen.
Dat doe je met het Battle of Hoth fotobehang van posters.nl. Het behang heeft een afmeting van 368 x 354 centimeter en bestaat uit 8 delen. Voor 79,95 en wat behanglijm kun jij tussen de Walkers wakker worden!
Star Wars merchandise

9. Star Wars Anthology poster

Het begon natuurlijk allemaal met de anthologie waarin de rebellen en de jedi het tegen The Empire opnamen. Deze films zijn ware klassiekers en kunnen eigenlijk niet ontbreken in de collectie van een Star Wars fan. En dat geldt ook voor een Star Wars Anthology poster op je kamer.
Op Posters.nl is deze Star Wars Anthology poster van 91.5 x 61 centimeter met één klik te koop voor 8,95. Je kunt er ook voor kiezen om deze ingelijst aan te schaffen.
Star Wars merchandise

8. Rebel Alliance Fleet blueprint poster

X-Wing, B-Wing, Y-Wing en A-Wing Fighters. Het is slechts een greep uit het arsenaal van de Rebel Alliance Fleet. De Millenium Falcon mag daaraan natuurlijk niet ontbreken, al is deze eigenlijk van Han Solo en niet van de rebellen. Op deze blauwdruk van 91,5 x 61 centimeter staan ze allemaal. Voor 8,95 kan deze op je kamer hangen.
Star Wars merchandise

7. Imperial Fleet Blueprint poster

De tegenstander heeft in film vaak de tofste dingen. Zo ook in Star Wars. AT-AT Walkers, TIE Fighters, een Star Destroyer en zelfs een complete planeet die als thuisbasis dient en tevens het meest krachtige wapen ooit aan boord heeft. Met deze Imperial Fleet Blueprint poster heb je een blauwdruk van al deze dingen op je kamer hangen! Voor 8,99 is deze voor jou.
Star Wars merchandise

6. Darth Vader poster

De originele Star Wars films gingen natuurlijk allemaal om één antagonist: Darth Vader. Het is dan ook niet gek dat hij een van de meest iconische vijanden aller tijden is. Op posters.nl zijn talloze posters te koop met deze antagonist, maar eentje springt er toch wel echt uit.
De Darth Vader poster van 12,95 van 53 x 158 centimeter is door zijn formaat geschikt om bijvoorbeeld je deur te sieren. Stel je voor dat je je deur dicht doet en dat hij daar dan ineens staat met zijn lightsaber in de aanslag! Hoe tof is dat?
Star Wars merchandise

5. Light Saber muursticker

Een echte Star Wars fan kan natuurlijk niet zonder een lightsaber. Jammer genoeg bestaan deze dingen niet echt, maar je kunt natuurlijk wel een toffe muursticker van deze lichtzwaarden krijgen. Posters.nl heeft deze muursticker van een rood en een groen exemplaar die je vervolgens naar gelieven op je muur aan kunt brengen.
De muursticker heeft een lengte van ongeveer 100 centimeter en kost 34,90.
Star Wars merchandise

4. Rebell Wall fotobehang

In de eerste Star Wars films is de oorlog tussen de rebellen en The Empire in volle gang. De meeste fans hebben dan ook kant gekozen. En de meesten kiezen dan de kant van het goede, ofwel de rebellen. Voor deze mensen is het Rebell Wall fotobehang echt een aanrader. Het behang bestaat uit acht delen en beslaat een oppervlak van in totaal 368 x 254 centimeter. Voor 79.95 euro kun jij hiermee je voorliefde voor de rebellen in je kamer halen.
Star Wars merchandise

3. Yoda muursticker

De bekendste Jedi Master is toch wel Master Yoda. Dit kleine groene mannetje lijkt erg langzaam en niet helemaal bij de tijd, maar zodra je het met hem aan de stok krijgt, laat hij je in no-time alle hoeken van de kamer zien. Een ideale toevoeging om je muur te sieren dus.
En dat kan met deze Yoda muursticker van posters.nl. Deze muursticker heeft een afmeting van 70 x 100 centimeter en is te koop voor 34,90 euro.
Star Wars merchandise

2. A New Hope Canvasdoek

Star Wars: A New Hope is wellicht de meest geliefde Star Wars film ooit. Wie weet verandert dat wel met de komst van The Force Awakens, maar die kans is klein. Als fan kun je dan ook niets beters aan je muur hangen dan een canvasdoek met een opdruk van A New Hope. Het doek is 16 x 20 cemtimeter en kost 39,95.
Star Wars merchandise

1. Coruscant fotobehang

Maar de allervetste manier om je voorliefde voor Star Wars in je slaapkamer tot uiting te laten komen is toch echt het fotobehang met uitzicht over Coruscant. Dit fotobehang is 368 x 254 centimeter en kost 53,95. Voor dat geld kun jij je op Coruscant wanen in een appartement hoog boven de stad. Dat moet heerlijk wakker worden zijn.
Op posters.nl zijn natuurlijk niet alleen deze tien artikelen te koop, maar nog veel meer. Zo kun je er naast posters ook mokken, vlaggen, wandplaten en lijsten bestellen.
Star Wars merchandise
Dit artikel is gesponsord door www.posters.nl
Ben je ook geïnteresseerd geraakt? Ga dan snel naar posters.nl, gebruik kortingscode PSNLXGN20 en ontvang 20 procent korting op alles! De code is geldig tot 31 december 2015.