Tien goedkope PC games voor als je een laag game budget hebt

  Je hebt van die momenten dat je zin hebt om te gamen op je PC, maar eigenlijk geen geld hebt voor een leuke game. De prijs van een spel kan namelijk oplopen tot 50 euro en dat kan simpelweg niet iedereen altijd maar missen. Daarom is hier een lijst met tien goedkope PC games. Dat is lekker voordelig gamen.

  The 7th Circle

  Deze RPG is gebaseerd op klassieke games uit de jaren ‘90 en is voor hardcore gamers echt een must-have. In deze game begeef je je in een middeleeuwse wereld en doorloop je een gevaarlijk avontuur waarbij je telkens keuzes moet maken. In dit avontuur is er veel te ontdekken, van geheime gangen tot meer dan zestig verschillende spreuken. Verder kan je je eigen Alter Ego in elkaar zetten waar je onder andere de skills van kan bepalen, de persoonlijkheid en ga zo maar door. Afhankelijk van waar je naartoe gaat en welke keuzes je maakt word je sterker en ontmoet je vijanden.

  Dit is een van de games waar je ontdekt wat er in de donkerste gedeeltes van je gedachten schuilt en waar je jezelf kan bevrijden van je demonen. Dit spel is verkrijgbaar voor €8,10 (nu op Steam zelfs voor €7,37 met doordat je 10% korting krijgt. Dat is pas gamen met een laag budget).

  Operation Flashpoint: Dragon Rising

  In deze shooter uitgegeven door Codemasters maak je een oorlog mee zoals je nooit eerder hebt meegemaakt. Je vecht als een Amerikaanse soldaat tegen ontelbare vijanden die het eiland proberen over te nemen. Het spel zorgt ervoor dat je elke keer een andere taak hebt. Van marinier tot commandant tot kapitein van een helikopter, er zijn veel verschillende dingen mogelijk. Je hebt verschillende multiplayer opties die het mogelijk maken om op grote schaal online tegen andere spelers te strijden.

  Dit is een van de goedkope PC games die bij onze review goed scoorde en werd beschreven als erg geweldig en origineel. Ook weet het goed het realisme van een oorlog over te brengen. Het dus zeker een aanraden om eens uit te proberen. Dit spel is nu voor €3, zonder verzendkosten, verkrijgbaar op Nedgame (nog een van de goedkope PC games die is afgeprijsd).

  XCOM: Enemy Unknown

  Aliens treden onze wereld binnen en mensen verdwijnen. Dus wordt er een organisatie opgezet om de aliens te stoppen. De organisatie heet XCOM, maar men weet niet tegen welke vijand er gestreden wordt. Spelers moeten dus ten strijde trekken tegen een onbekende vijand en daarvoor moet alle tactiek uit de kast gehaald worden!

  Dit spel is een van de goedkope PC games die nog niet zo makkelijk is als het klinkt, want je moet de aliens verslaan door een eenheid te vormen met je team en verschillende strategieën te gebruiken. Dit PC spel op een budget is verkrijgbaar voor €3,71 (met korting en zonder verzendkosten) op Instant Gaming.

  Assassin's Creed 2 Deluxe Edition

  Je speelt Ezio Auditore da Firenze. een jonge Italiaanse vennoot van een geheime organisatie die de oorlog tussen de Assassijnen en de Tempeliers uitvecht. Hij is een meestermoordenaar in de 15e eeuw in de wereldstad Venetië. Ezio is een nobele man met een rijke achtergrond en heeft verschillende vaardigheden. Hij kan onder andere ontsnappen langs een van de vele kanaaltjes in Venetië. Ook is een sluipmoord makkelijker dan in de eerste game, dankzij de schuilplaatsen in het spel. Ezio stamt af van Altaïr, het personage uit de eerste Assassin's Creed.

  Dit spel is alleen te spelen in je eentje, wat natuurlijk niet erg is aangezien je je prima zult vermaken. Deze goedkope game uit de bekende serie van Assassin's Creed games kost €10 op Steam.

  Call of Juarez: Gunslinger

  Een echt eerbetoon aan het Wilde Westen. Loop door een verlaten stad of ontdek smerige saloons. Als gewetenloze premiejager zorg jij ervoor dat op deze gewelddadige reis alle schurken gepakt worden. In een land zonder wetten kan je het recht in eigen hand nemen. In deze zoektocht ontdek je de harde waarheid achter de grootste legendes van het Wilde Westen.

  Dit is een van de gewelddadige, PC games is voor de goedkope prijs van €4,98 (zonder verzendkosten) bij Game Mania. Het voordeel aan Game Mania is dat als het online is uitverkocht dat je het spel dan ook nog kan ophalen in de winkel!

  Hunted The Demon’s Forge

  Deze game speelt zich af in een donkere fantasywereld en zet je voor veel gevaarlijke vijanden. Of je nou van gevechten op lange afstand houdt of veel liever een zwaard in iemand steekt, dat maakt niet uit. Je mag zelf kiezen of je het spel in wilt als E'lara (een wapenexpert) of Caddoc (een meester in zwaardvechten). Terwijl je diep de wereld van Kala Moor in reist, gebruik je verschillende dodelijke wapens, krachtige spreuken en verschillende tactieken.

  Deze goedkope pc-game biedt een uitdaging voor elk type speler, dus ook de spelers die dit soort games al helemaal gewend zijn. Je kan dit spel krijgen voor €5 (met korting, zonder verzendkosten) op Nedgame.

  Middle-Earth: Shadow of Mordor

  In deze PC game die hoog in onze review heeft gescoord neem je de rol van Talion aan, een ranger die alles heeft verloren. In zijn persoonlijke tocht naar wraak ontdekken de spelers de geest die Talion in zijn macht heeft en confronteren ze zijn ultieme vijand.

  In deze game betreden we de wereld van Tolkien maar in een verhaal dat compleet los van The Lord of the Rings en Hobbit boeken staat. Het verhaal gaat echt over Talion en Celebrimbor, de geest die aan hem verbonden zit. Deze game is op Gamekeysync verkrijgbaar voor €8,25 (met korting). Je krijgt dan een code om het spel te downloaden op Steam.

  Company Of Heroes

  Stel jezelf op de proef door alles op alles in deze goedkope PC game te zetten. Het spel speelt zich af in de Tweede Wereldoorlog en is een echte uitdaging. Durf jij de strijd aan te gaan?
  Je leidt een groep van geallieerden door de D-Day invasie van Normandië. Hier vecht je tegen de German war machine en in de meest gevaarlijke strijden in de Tweede Wereldoorlog. Als speler voel je de intensiteit en moed die je zou moeten voelen in een oorlog.

  Dit heftige spel is te kopen via Gamekeydiscounter. Je zal dan een Steam key ontvangen in je mailbox binnen enkele seconden. Het spel is te krijgen voor €8,45.

  Stick Fight: The Game

  Stick Fight is een hilarische vechtgame waarin je als stokfiguurtjes de strijd met elkaar aan gaat. In dit spel kun je veel verschillende wapens gebruiken, waaronder een kanon vol slangen en een geweer. Ook zijn er tachtig verschillende levels te spelen in dit spel, waarin je elkaar op hilarische wijze compleet af kunt maken. Vind willekeurige stokfiguurtjes over de hele wereld, of vecht met je vrienden! Dit spel is te spelen met twee tot vier spelers. Het is niet mogelijk om in je eentje te spelen.

  Het spel bevat ook een animatie eens in de zoveel tijd die je op de hoogte houdt van de score. Dit is een van de grappigste goedkope games om met je vrienden te spelen op de PC. Het spel is te kopen op Steam voor €5 en zeker een aanrader om te spelen met je vrienden.

  Miasmata

  In dit spel speel je Robert Hughes, een wetenschapper die besmet is met een ziekte. Hij is op reis om te zoeken naar een geneesmiddel. Je hoopt zo snel mogelijk je collega's weer te vinden, maar helaas voor jou zijn jullie niet de enigen op het eiland. Op het eiland loopt namelijk ook nog een mysterieus en dodelijk wezen. Als je goed speelt, dan kan je het wezen vermijden. Maar heb je pech, dan moet je het misschien wel opnemen tegen dit gevaarlijke wezen. Je grootste doel in dit spel is ook het belangrijkste doel: overleven.

  Voor de mensen die van avontuurlijke PC games houden onder ons, is dit het perfecte goedkope spel. Het is nu in de uitverkoop tot en is nog maar €2,99 op Steam (normaal zou het spel €14,99 zijn wat ook nog meevalt).

  The 7th Circle

  Verkijgbaar vanaf 10 september 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.