Dit zijn de 10 beste Pokemon Go aanvallen! - Check ze snel!

Article
maandag, 24 april 2017 om 16:59
xgn google image
De 10 beste Pokemon Go aanvallen, een overzicht die iedere fanatieke speler van het populaire spel tot zijn of haar beschikking moet hebben. Alleen op die manier kun je een goede balans vinden tussen de Pokemon in jouw team. En alleen met een gebalanceerd team kun jij die moeilijk Gym aanvallen en overnemen.
De top 10 beste Pokemon Go aanvallen betreft in dit artikel alleen de zogenoemde charge-aanvallen. De quick moves zijn niet meegenomen in dit overzicht. De lijst is gebaseerd op de damage per second (DPS) en niet op de gehele score van de aanval.

10. Hyper Beam

Veel mensen verwachten Hyper Beam niet op de laatste plaats van de top 10 beste Pokemon Go aanvallen, maar het is in het spel niet zo'n sterke aanval als je zou verwachten. In ieder geval niet op het gebied van DPS, die ligt namelijk maar op 24. Terwijl de totaal kracht van de aanval 120 is, een vrij groot verschil.
Onder de Pokemon die beschikken over Hyper Beam zijn onder andere Lickitung, Porygon en Snorlax.
110059

9. Fire Blast

Boezem je tegenstanders angst in met een gigantisch hete vuuraanval, de Fire Blast. Met 24,39 DPS is deze vuuraanval slechts 0,39 DPS sterker dan de Solar Beam. Toch kan dat verschil net het verschil zijn tussen winst of verlies. De totale schade die een Fire Blast aanricht is 100, een flink stuk minder dan de 120 van de Hyper Beam.
Verschillende Pokemon kunnen de Fire Blast op de tegenstanders afvuren, waaronder Arcanine, Rapidash en Magmar.
110062

8. Solar Beam

Eén van de tegenhangers van de Fire Blast is de Solar Beam, vuur versus gras. Het verschil tussen de twee, buiten het verschil in type, is dat de Solar Beam per seconde 0,1 meer aanricht dan de Fire Blast. Ook dit is geen groot verschil, maar zoals eerder al aangegeven, elk puntje meer is meegenomen. Naast de DPS is de Solar Beam ook in totale schade sterker dan de Fire Blast, namelijk 120 tegenover 100.
De Solar Beam, op nummer acht in de top 10 beste Pokemon Go aanvallen, wordt onder andere gebruikt door Venusaur, Vileplume, Parasect en Exeggutor.
110065

7. Megahorn

Op de nummer zeven van onze top 10 beste Pokemon Go aanvallen staat Megahorn. Misschien niet een aanval die je op een hogere plaats dan onder andere de Hyper Beam en Fire Blast, maar op het gebied van DPS is de Megahorn toch echt beter. Met 25 DPS tegenover de 24,49 van de Solar Beam. Qua totale kracht is de Megahorn wel een stuk minder, de aanval is 'slechts' 80 tegenover de 120 van de grasaanval.
Er zijn niet heel veel Pokemon die Megahorn kunnen uitvoeren. Degenen die dat wel kunnen zijn ondere andere Ariados, Heracross en Rhydon.
110069

6. Hurricane

Hurricane staat eigenlijk op gelijke voet met zowel Megahorn als de aanval die op nummer 5 staat. Het enige verschil met de Megahorn is dat Hurricane moeilijk door de aanval te ontwijken is. De DPS van Hurricane en Megahorn is hetzelfde, namelijk 25. Ook totale kracht van 80 wordt door beide aanvallen toegedaan.
Hurricane kan door slechts twee Pokemon wordt uitgevoerd, dat zijn Dragonite en Pidgeot.
110085 1

5. Power Whip

De grasaanval Power Whip staat op de vijfde plaats in de top 10 beste Pokemon aanvallen. Maar zoals op de pagina hiervoor al aangegeven is: de aanvallen op de zevende, zesde en vijfde plek verschillen eigenlijk niet van elkaar. Ook Power Whip heeft namelijk een DPS van 25, de grasaanval heeft een totale kracht van 70.
Power Whip kan door bijna elke gras-Pokemon wel uitgevoerd worden. Voorbeelden hiervan zijn Bellsprout, Bulbasaur, Weepinbell en Lickitung.
110087

4. Body Slam

We maken een kleine sprong op het gebied van DPS, met 25,64 DPS staat Body Slam een aanzienlijk stuk boven Power Whip. Dit is enigszins opmerkelijk aangezien Body Slam een totale aanval heeft van slechts 40. Het feit dat de aanval toch zo hoog staat komt door de korte duur van de aanval. Oftewel, je kunt de aanval vaker inzetten dan overige aanvallen.
110088 1

3. Blizzard

Op gelijke voet met Body Slam en op de nummer drie van onze top 10 beste Pokemon Go aanvallen, met Body Slaam staat Blizzard, de enorm koude ijsaanval. De twee aanvallen zijn gelijk op het gebied van DPS, op totale kracht is het verschil groot. Blizzard heeft namelijk een totale aanval van 100, terwijl Body Slam een totale aanval van 40 heeft. Het grote voordeel dat Blizzard heeft, is dat deze aanval niet te ontwijken is door de tegenstander.
Dewgong en Lapras zijn de enige Pokemon die de aanval kunnen uitvoeren.
110100

2. Stone Edge

Op nummer twee in de top 10 beste Pokemon Go aanvallen staat de rock aanval Stone Edge. Met 25,81 DPS verslaat deze steenaanval een Blizzardaanval, althans, op papier. In een één op één gevecht met zal een ijstype Pokemon negen van de tien keer een grondPokemon verslaan, maar dat is een onderwerp voor een andere special.
Stone Edge kan door onder andere de volgende Pokemon worden uitgevoerd: Golem, Onix en Kabutops.
110101

1. Cross Chop

Cross Chop op nummer één, had je dat verwacht? Wij denken van niet, want het is helemaal niet raar dat je Cross Chop misschien wel bent vergeten. De aanval staat met 30 FPS zelfs met stip op de hoogste plaats, met maar liefst bijna vijf DPS meer dan de runner-up. Dit is niet het enige dat Cross Chop zo goed maakt, met een damage window van slechts 300 zal de tegenstander weinig kans zien om de aanval te ontwijken.
Cross Chop is een vechtaanval die onder andere door de volgende Pokemon kan worden uitgevoerd: Mankey en Machop.
Heb je nou helemaal geen zin om naar buiten te gaan en Pokemon Go te spelen, kun je natuurlijk ook altijd aan de slag met de Pokemongames op bijvoorbeeld de 3DS, zoals Pokemon Moon.

Populair Nieuws