Update - 10 beste Cyber Monday 2022 deals voor PS5

Article
zaterdag, 19 november 2022 om 14:00
playstation 5 thumbf1624433855
Het jaarlijkse kortingfestijn is weer gestart in Nederland! Wij hebben de 10 beste Cyber Monday 2022 deals voor de PS5 voor je op een rijtje gezet.
De donkere dagen van het jaar komen er aan en daarmee ook de feestdagen. Wie op zoek is naar cadeautjes voor familie, vrienden of zichzelf kan daarvoor maar beter Cyber Monday 2022 in de gaten houden! Om het shoppen makkelijk te maken hebben wij de beste deals voor de PlayStation 5 op een rijtje gezet.
ps plus ps5f1631005854

1. PS Plus met 25 procent korting

Voor menig Playstation gamer zal PS Plus een absolute must zijn. Of je nu online wil gamen of gebruik wil maken van de gratis maandelijkse games, PS Plus is onontbeerlijk. Nu heeft Sony PS Plus nog niet zo lang geleden PS Plus op de schop gegooid, waardoor velen zich afvroegen of er dit jaar wel een goede aanbieding zou komen. Wees gerust: Sony geeft 25 procent korting op alle 12 maanden abonnementen van PS Plus. Bovendien is deze deal niet alleen beschikbaar voor nieuwe abonnees, wie al een PS Plus abonnement heeft kan deze nu voordelig met een jaar verlengen!
Deze actie loopt nog tot 28 november, dus wees niet te laat!
fifa 23 mbappef1663854796

2. FIFA 23 voor PS5

De release van FIFA zorgt ieder jaar weer voor controverse. Is de game het wel waard om elk jaar opnieuw te kopen en wordt er niet te veel nadruk gelegd op FUT? Toch is dit jaar bijzonder: het is namelijk de allerlaatste FIFA die uit gaat komen. EA slaat een nieuwe weg in en daar hoort een naamsverandering bij. Dit is dus je laatste kans om een FIFA editie te kopen. Bij de Mediamarkt is de PS5 versie van FIFA 23 voor een zacht prijsje te koop. Liever digitaal? Ook in de PS Store is FIFA 23 nu voordelig aan te schaffen!

3. New Tales from the Borderlands

Tales of the Borderlands was een groot succes door de grappige dialogen, bizarre verhaallijn en karakters. Nu is er een vervolg uitgekomen van de hand van Gearbox Quebec. Deze game is nog geen maand uit, maar nu al met flinke korting te koop bij bol.com.
Dezelfde humor, dezelfde Borderlands setting, maar nieuwe karakters en een gloednieuw verhaal is New Tales... gesitueerd op Promethea, een planeet die door wapenfabrikant Tediore aangevallen wordt. Je volgt een groepje 'helden' op zoek naar roem en fortuin op deze door oorlog belaagde planeet.
tiny tinas wonderlands 2f1645549081

4. Tiny Tina's Wonderlands - Next-Level Edition

Ook gesitueerd in de Borderlands wereld is Tiny Tina's Wonderlands een heel ander type game. Vaulthunters hebben ook wel eens pauze en Tina acteert dan als D&D master voor haar eigen tabletop game. Nadat Tina al eerder in een DLC pakket voor Borderlands 3 haar dungeon master kunsten mocht laten zien, is het nu tijd voor een volledig speelbare versie. De game wisselt exploratie van een door Tina in elkaar geknutselde wereld en gevechten op locatie af en een bijzonder afwisselende setting, volledig ontsproten uit het maffe brein van Tina. Chaos gegarandeerd dus!
lego star wars the skywalker sagaf1648999225

5. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

LEGO games zijn eigenlijk altijd fun en na enige afwezigheid is LEGO weer terug. En hoe! Met The Skywalker Saga levert LEGO meteen één van de meest uitgebreide LEGO games aller tijden op! De game volgt uiteraard alle negen films van de serie, met niet minder dan 380 verschillende karakters uit het Star Wars universum, grote open ruimtes en planeten om te ontdekken en een volledig herbouwde combat. De game is een must-have voor iedere fan van LEGO of Star Wars, en dat zijn we toch eigenlijk allemaal wel?
ghostwire tokyof1626248868

6. Ghostwire Tokyo

Tokio wordt overspoeld door dodelijke, bovennatuurlijke krachten, veroorzaakt door een gevaarlijke occultist. In één klap verdwijnt de hele bevolking spoorloos. Trotseer het onbekende en gebruik de magische krachten van een onbekende entiteit om de duistere waarheid achter de massaverdwijning te ontrafelen. Ghostwire Tokyo is nu meer dan 50% afgeprijsd in de PS Store.
marvels guardians of the galaxy 2021f1634904280

7. Marvel's Guardians Of The Galaxy + Marvel's Avengers PS4 & PS5

Twee voor de prijs van één en dan ook nog eens met 70% korting! Met deze aanbieding krijg je maar liefst twee geliefde Marvel games te spelen. Guardians of the Galaxy staat bekend om zijn droge humor, ook tijdens intensieve gevechten en Avengers laat je met een groot aantal Marvel helden spelen in een origineel universum, inclusief de nieuwe Ms Marvel, Hulk, Black Widow, Thor en Kate Bishop. Geen zin in het dubbelpakket? De beide games zijn ook los verkrijgbaar voor een zacht prijsje.
ratchet clank rift apart screenf1598558681

8. Ratchet & Clank: Rift Apart

Ratchet & Clank zijn een van de langst lopende gameseries op de PlayStation en met Rift Apart zijn de twee het boegbeeld geworden van de PlayStation 5. Door slim gebruik te maken van de beschikbare hardware kunnen Ratchet en zijn trouwe robot Clank moeiteloos van het ene universum naar het andere springen, waar Ratchet iemand ontmoet die hij nooit verwacht had te ontmoeten: een vrouwelijke Lombax!
horizon forbidden westf1644834324

9. Horizon Forbidden West

Aloy trekt verder naar het Verboden Westen van het oude Amerika om een nieuw mysterie te ontrafelen. Ontdek nieuwe gebieden, zowel boven als onder water, nieuwe machines en een nieuwe kijk op de teloorgang van de mensheid. Horizon Forbidden West was nog niet eerder zo voordelig in de PS Store te koop, nu met bijna 45% korting. Je koopt de PS4 versie met gratis upgrade naar de PS5 versie.
Update Bij bol.com is deze game inmiddels uitverkocht, maar Mediamarkt heeft inmiddels een nog betere aanbieding.
uncharted legacy of thieves collectionf1653664446

10. Uncharted: Legacy of Thieves Collection

We eindigen met een dubbele game. de Uncharted collection bevat zowel Uncharted 4: A Thief's End als Uncharted: The Lost Legacy. Beide games zijn geremastered voor de PS5, wat wil zeggen dat de graphics nog mooier geworden zijn en de gameplay nog soepeler loopt door een hogere framerate. Met deze beide games ben je vele uren zoet in je jacht naar schatten en faam.
De prijs van deze game schommelt nogal, maar is al onder de 20 euro geweest. Zodra we een nieuwe laagste prijs spotten zullen we dat melden. Op dit moment is de laagste prijs bij Amazon.de te vinden.

Veel deals tijdens Cyber Monday 2022

Sony is natuurlijk lang niet de enige met mooie deals voor Cyber Monday. Ook bol.com en MediaMarkt, maar ook andere digitale stores zoals de Nintendo eShop pakken uit. Al onze overzichten voor Cyber Monday 2022 kun je hier terugvinden.