10 acteurs die wij in de Assassin's Creed film willen zien!

  De Assassin's Creed film komt eraan, en we zijn nog lang niet uitgespeculeerd over het hoe en wat van de opkomende film. XGN zet de acteurs die wij graag willen zien in de AC-film op een rijtje. Let op: het gaat hier dus niet per se om de hoofdrol, maar acteurs en atrices die we graag een plekje in de film zouden geven!

  Het is al bekend dat Michael Fassbender een grote rol zal spelen in de komende film, maar dat weerhoudt ons er niet van om zelf casting regisseur te spelen. Na even rondvragen op de redactie heeft XGN deze lijst samengesteld, met de droomacteurs die wij graag willen zien in de Assassin's Creed film. Onze vraag aan jullie: welk redactielid heeft welke acteur of actrice aangedragen?

  Pedro Pascal

  De Chileense acteur Pedro Pascal werd in één klap beroemd nadat hij Oberyn Martell speelde in Game of Thrones, waar hij ook al bewees dat hij met gemak een badass kan spelen. Pascal heeft de mediterraanse looks die goed passen bij de settings waar Ezio en Altaïr zich in bevinden. Minpuntje is dan wel dat de 39-jarige acteur er 'erg' oud uitziet, maar dat weerhoudt hem er waarschijnlijk niet van om een thief of assassin op leeftijd te spelen.

  Benedict Cumberbatch

  Mister Sherlock Holmes, Benedict Cumberbatch, is geknipt voor een Assassin's Creed film. Deze sluw uitziende acteur kan zo doorgaan voor een assassin, of voor een tempelier. Of als een dubbelagent zelfs. Het helpt ook nog eens dat hij het goed doet in zowel kostuumdrama's als stukken in de moderne tijd, waardoor de veelzijdige acteur zowel een plek kan krijgen in Assassin's Creed moderne tijdlijn, en ergens in de voorouder tijdlijn.

  Kristen Bell

  Kristen Bell is bekend geworden van de TV-serie Veronica Mars en heeft al een geschiedenis met Assassin's Creed: ze stond namelijk model voor Lucy Stillman, en verzorgde ook nog eens de stem van het personage. Genoeg redenen om haar aan te nemen als Lucy dus, want met de looks, acteerkunst, en stem zit al snor. Indien besloten wordt om Lucy in de film te stoppen natuurlijk.

  Francisco Randez

  Het Canadese model Francisco Ranzed heeft Spaanse roots en stond model voor het gezicht van Desmond, Ezio, en Altaïr. Randez is een boxer en sprinter, dus met de sportieve kant zit het wel goed. De vraag is voornamelijk of deze mooi boy ook nog eens goed kan acteren, want niks is erger dan een tenenkrommend slechte performance, en een mooi koppie maakt dat niet goed. Maar daar bestaan gelukkig weer acteerlessen voor.

  Ben Barnes

  Ben Barnes is voornamelijk bekend als Caspian uit The Chronicles of Narnia films, en heeft dus al bewezen dat 'ie met verve een leider rol kan neerzetten. Toch zien wij de charismatische acteur liever in een slechterik rol, voor wat variatie. Met zijn zwoele uiterlijk kan hij zo de rol van Cesare Borgia op zich nemen, of de rol van een jonge Haytham Kenway.

  Jared Leto

  De veelzijdige acteur en zanger Jared Leto lijkt regelrecht uit een Renaissance schilderij of beelhouwwerk te komen. Mocht de film over Ezio en 16de eeuws Italië gaan, dan is Leto een bijna vanzelfsprekende keuze. Hij is zo voor te stellen als Leonardo Da Vinci, die een redelijk grote rol speelt in de avonturen van Ezio. En Leto kan ook nog eens een vrouwenrol spelen. Perfect toch?

  Tom Hardy

  Iedereen kent Tom Hardy wel. Hardy kreeg wereldwijde herkenning toen hij de rol van Bane op zich nam in the Dark Knight Rises uit 2012. Dat Hardy vechten kan werd niet alleen duidelijk als Bane, want hij had zichzelf al bewezen als een uitstekende vechter in Warrior uit 2011, waarin hij een MMA vechter speelt.

  Met zijn imponerende verschijning en vecht skills is het dan ook geen wonder dat we hem in een Assassin's Creed film willen zien. Daarbij hij heeft ook al bewezen dat klederdracht hem goed staat in de films Marie Antoinette en Wuthering Heights.

  Kevin Zegers

  De mooi boy Kevin Zegers was een tijdje geleden nog in de bioscopen te zien in The Mortal Instruments: City of Bones, en vrouwelijke kijkers zullen hem misschien herkennen als Damian Daalgard uit Gossip Girl. Met zijn looks zit het dubbel en dwars goed, en hij is charismatisch genoeg om weg te kunnen komen met een hoofdrol. In zijn carierre heeft hij zowel goeierikken als bad guys gespeeld, en wij kunnen hem dan zo zien in de rol van een assassin of tempelier. Of wellicht een assassin die naar de andere kant overloopt?

  Tyler Hoechlin

  Tyler Hoechlin is bekend geworden van de MTV serie Teen Wolf, waarin hij de weerwolf Derek speelt. Hij heeft verder nog maar weinig rollen gehad, maar dat is geen reden om deze charismatische acteur niet in de rol van een vrouwenversierder als Ezio te casten. Zijn donkere gelaatstrekken zorgen ervoor dat de Hoechlin zonder problemen is voor te stellen in verschillende locaties, van Italië tot aan de Caraïben.

  Sean Bean

  De filmveteraan Sean Bean willen wij dolgraag zien in een Assassin's Creed film, als de grote tempelier slechterik, of als een mentor voor de assassins. Nadeel is wel dat Beans uiterlijk wel wat moeilijker te plaatsen is in de setting van Ezio's of Altairs verhaal, maar ach, daar bestaan haarverf en de zonnebank voor.

  Mochten men voor Altaïrs verhaal gaan in de film zou Bean een excellente kruisvaarder zijn, misschien wel Richard Leeuwenhart zelf. Dan blijft hij voor de verandering ook nog eens in leven.

  Welke acteurs willen jullie zien in de aankomende Assassin's Creed film? En nogmaals onze vraag aan jullie: wat denk jij welk redactielid welke acteur of actrice heeft aangedragen?

  Assassin's Creed

  Verkijgbaar vanaf 15 november 2007

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.