10 PS4 budget games die absoluut de moeite waard zijn

Article
dinsdag, 06 januari 2015 om 11:39
xgn google image
Heb jij net vierhonderd euro's neergelegd voor een PS4 en heb je nog maar weinig geld over voor een game? Dan helpen wij je een handje met het vinden van PS4 budget games. Hier hebben we er 10 voor je op een rijtje gezet die allemaal goedkoper zijn dan 30 euro! Gamen voor een prikkie, dus!

Battlefield 4

We trappen dit lijstje met PS4 budget games knallend af! Koop jij je PlayStation 4 omdat jij wel kunt genieten van mooie plaatjes, en hou je wel van een potje knallen? Zoek in de bak met PS4 budget games dan naar Battlefield 4, want deze game combineert het beste van deze twee werelden.
Tijdens de zware gevechten ter land, ter zee en in de lucht vliegen de rakketen om je oren, storten gebouwen van 120 verdiepingen als kaartenhuizen naar de grond en spat het modder in je ogen terwijl je gilt om je moeder.
De game is nu 28,98 bij All4Games.nl. Mocht je PlayStation Plus hebben en een digitale versie van de game niet erg vinden, dan kun je nog eens 10 procent besparen als je ‘m via PSN koopt.
65049

Rayman Legends

Rayman mag natuurlijk niet onderbreken bij deze PS4 budget games. Na de avonturen in Rayman Origins besluiten Rayman en consorten om een dutje van 100 jaar te houden. Wanneer zij daaruit ontwaken komen ze erachter dat nachtmerries in de tussentijd zijn binnen gedrongen in de Glade of Dreams. Samen moeten ze er weer voor zorgen dat er orde heerst in het universum.
Naast de normale platform-levels, biedt Rayman Legends ook levels die op een muzikaal ritme zijn gebaseerd. Daarnaast zorgt de nieuwe UbiArt engine ervoor dat er gameplay-elementen van meerdere dimensies mogelijk zijn en hebben de graphics een nieuw likje verf gekregen.
Digitaal binnen te harken voor 19,99 euro, maar is ook fysiek te koop voor 28 euro bij Nedgame.
65050

Telltale’s Game of Thrones

Een lijstje met PS4 budget games zou niet compleet zijn zonder Talltale. De ontwikkelaar heeft zijn tanden in Game Of Thrones gezet, met een game die een hele nieuwe kant van Westeros laat zien. Je speelt namelijk met de familie Forrester, die nog niet eerder in de boeken of serie aan bod is gekomen. Onderweg kom je bekende koppen tegen, zoals Tyrion, Margaery en Cersei.
Krijg je dus geen genoeg van de (boeken)serie en wil je meer? Check dan zeker deze game, die in zes afleveringen is opgedeeld van ieder 1,5-3 uur gameplay.
De season pass is nu te koop via PSN voor 24,99 euro, waarna je de aflevering direct kunt spelen als deze uitkomt.
65051

Lara Croft and the Temple of Osiris

Fans van topdown shooters en Lara Croft opgelet, want er is een nieuw deel verkrijgbaar die twee werelden combineert.
In Lara Croft and the Temple of Osiris moet Lara samenwerken met de rivaliserende schattenjager Carter Bell. Het verhaal van de game speelt zich af in de woestijn van Egypte. Het is aan Lara de taak om fragmenten van Osiris terug te vinden. Dat is enige manier om te voorkomen de slechte God Seth te verslaan die niet veel goeds in de zin heeft voor de mensheid.
De game is als Gold Edition te koop voor 22,50 euro, inclusief de season pass, een poppetje van Lara en nog meer hebbedingetjes. Voor iedereen die liever geld bespaart is de game ook digitaal te koop voor 19,99 euro, zonder al deze extra’s.
65052

Sleeping Dogs Definitive Edition

Altijd al GTA willen spelen in Hongkong? Dat kan (ongeveer) in Sleeping Dogs! In deze game speel je met een undercoveragent die zijn weg moet zien te vinden in de onderwereld van Hongkong. Wanneer hij wordt opgepakt bij een drugsdeal belandt hij in de gevangenis en krijgt daar de kans om zijn naam terug te krijgen door zijn voormalige gang te infiltreren.
In de game heb je volledige vrijheid in de stad, kun je talloze missies aannemen en groei je uit tot een ware kung fu-meester. Deze heruitgave van de Sleeping Dogs bevat alle 24 downloadbare content-uitbreidingen, inclusief de Year of the Snake en het horrorverhaal Nightmare in North Point.
Completer ga je het dus niet krijgen, en dat tegen een zacht prijsje van 24,99 euro in bakken met PS4 budget games ligt op PSN.

65072

Child of Light

Zin in een platform-RPG die ook nog eens prachtig oogt? Child of Light is dan voor jou! In deze game ga je op avontuur in de sprookjes-achtige wereld van Lemuria. Onthul mysteries, neem deel aan gevechten en ontdek steeds meer van het mythische koninkrijk.
Aurora is een klein meisje dat opzoek gaat naar haar huis. De zon en de sterrenhemel wijzen haar de weg, maar deze zijn gevangen genomen door de Koniging van de Nacht. Gebruik je kennis en je wapens om alles in het eens zo vredige land te herstellen. Lukt het jou om Aurora uiteindelijk thuis te leiden?
Digitaal is de game te koop voor 14,99 euro, maar voor de verzamelaars is er ook een speciale editie voor 19,93 euro. Deze is niet overal meer te koop, dus dat wordt goed zoeken in de bakken met PS4 budget games.
65073

Valiant Hearts: The Great War

Deze puzzel-avonturen game is gebaseerd op letters uit de Eerste Wereldoorlog en vertelt een verhaal over vriendschap, overleving en opofferingen. Emile, Freddie, Ana, George, Walt vervullen de hoofdrollen in Valiant Hearts: The Great War.
Als speler moet je steeds puzzel oplossen en verder komen in een meeslepen avontuur. De cartoony stijl oogt kinderlijk, maar vergis je niet. Want de game heeft een serieus verhaal met allerlei echte brieven, documenten en voorwerpen.
Momenteel is de game in de aanbieding op in de digitale winkel van PlayStation en hengel je ‘m voor 4,99 euro binnen. Dat zijn nog eens PS4 budget games!
65074

inFAMOUS First Light

Geen geld voor inFAMOUS Second Son en heb je geen zin om de demo daarvan steeds weer op te moeten opstarten? Dan is dit een goedkoop alternatief. Deze standalone DLC speelt zich namelijk ook af in het bezette Seattle, waar je de straten onveilig kunt maken met Abigail 'Fetch' Walker.
Zij is een van de laatste conduits die met haar neonkrachten de bezetters kort en klein slaat. Fetch is gevangen genomen vanwege deze krachten en het is aan jou om te ontsnappen en wraak te nemen op iedereen die haar heeft belazerd.
De game is voor 14,99 euro binnen te hengelen via PSN, maar ligt ook fysiek in de bakken met PS4 budget games voor nog geen twee tientjes.
65075

Need For Speed Rivals

Racefans worden ook niet overgeslagen in de lijst met PS4 budget games, en dus kun je de nieuwste Need For Speed voor een prikkie krijgen. In Rivals heb je de vrijheid in Redview Country, waar je de straatstenen van 160 km aan wegen eruit kan scheuren. De politie staat wel klaar om je hierbij te stoppen, wat resulteert in veel achtervolgingen, actie en veel gebeuk.
Kies in Rivals de kant van de straatracers of die van de politie, die allebei hun eigen verhaallijn, onderscheidingen en opdrachten hebben. Voltooi opdrachten om in level omhoog te gaan en haal de hoogste scoren in de online ranglijsten.
De game ligt nu voor 28 euro bij NedGame.
65076

Trials Fusion

Een van de betere PS4 budget games en motorraces op z’n best. Deze arcade game laat je in 2D van links naar rechts een avontuurlijk parcours afleggen, vol schansen, loopings en instortende omgevingen. De game wordt na verloop van tijd behoorlijk pittig, maar is door de sneller respawntijd zeer verslavend; een druk op de knop en je begint weer vanaf een van de vele checkpoints in een level.
De game is met z’n vieren op een tv te spelen, en zelfs met z’n achten via internet. Leg het parcours zo snel mogelijk af om nieuwe motoren en levels vrij te spelen, en om je vrienden zo hard mogelijk te ownen op de bank. Ideaal voor een feestje!
Verkrijgbaar voor 19,99 euro via PSN.