yurbuds Inspire 300 Review - Waar sport en muziek samenkomen

  yurbuds powered by JBL komt met een nieuwe paar oordopjes genaamd yurbuds Inspire 300. De yurbuds Inspire 300 is speciaal ontwikkeld voor het sporten, zo kan je tijdens het sporten van jouw favoriete muziek genieten. Of deze oordopjes indruk weten te maken, dat lees je in deze yurbuds Inspire 300.

  JBL maar yurbuds powered by JBL is natuurlijk allang bekend met het maken van oordopjes, koptelefoons of andere apparaten waarmee je audio kan luisteren. Met de yurbuds Inspire 300 richt men zich op de sporters die een paar oortjes nodig hebben, waarvan je geen hinder hebt tijdens het sporten. Bovendien is er een aparte versie voor mannen en vrouwen.

  yurbuds powered by JBL heeft goed nagedacht over het design van de yurbuds Inspire 300. Zo zien de oordopjes er niet uit als standaard oordopjes, maar ogen ze een stuk groter. Dit komt omdat yurbuds powered by JBL met oortjes een set oordopjes wil maken, die niet uitvallen tijdens het sporten. JBL maar yurbuds powered by JBL is hierin zeker geslaagd, de oordopjes zitten namelijk bijzonder goed in het oor.

  Door het aparte design voelen de oortjes in het begin wat raar en zwaar aan, maar dit puur een kwestie van gewenning. De oortjes zitten stevig vast in je oor en yurbuds powered by JBL maakt zijn belofte waar: De yurbuds Inspire 300 vallen tijdens het sporten niet uit het oor. Hier scoort yurbuds powered by JBL zeker punten.

  JBL Inspire 300 review

  Audiokwaliteit geen prioriteit

  De yurbuds powered by JBL kosten ongeveer 40 euro op het internet. Dit is niet al te veel geld voor een set oordopjes die speciaal gemaakt is voor het sporten, vergelijk het met een Beats Wireless en je bent al snel 200 euro kwijt. Qua prijs zit yurbuds powered by JBL dus wel erg goed, maar krijg je daar ook goed geluid voor terug?

  Als je van perfect geluid wil gaan genieten, dan zit je bij de JBL Inspire 300 niet goed. De yurbuds powered by JBL produceert een plat geluid en de hoge en lage tonen komen er niet heel zuiver uit, de bas daarentegen is wel vol aanwezig. Je kan de audiokwaliteit vergelijken met de standaard Earpods die je gratis bij je iPhone of iPod krijgt.

  Trek je je iets minder aan van audiokwaliteit en zoek je gewoon een paar oordopjes die goed zitten tijdens het sporten, dan is de JBL Inspire 300 misschien wel wat voor jou. Dit zijn echt oortjes die dus perfect zijn voor tijdens het sporten, de oordopjes zijn dus niet gemaakt voor audiofielen.

  Prima voor korte sportsessies

  Naast het feit dat de oordopjes niet uitvallen, belooft yurbuds powered by JBL nog een ding: De oordopjes moeten tijdens het trainen comfortabel zitten. yurbuds powered by JBL komt deze belofte min of meer ook na, want bij een korte trainsessie (45 min – 60 min) krijg je inderdaad geen last van de oordopjes.

  Ga je echter langer sporten (tegen de twee uur), dan kunnen de oordopjes gaan irriteren. De oordopjes zijn behoorlijk groot, misschien wel lomp, en dat voel je na verloop van tijd. Dit is het geval bij het mannelijke én het vrouwelijke model. Tijdens een langse sportsessie verlang je daardoor wel eens terug naar de standaard oortjes die je ervoor had (in ons geval de Apple Earpods)

  JBL Inspire 300 review

  JBL Inspire 300 review – Ruim in orde

  Als je geen audiofiel ben en opzoek naar een paar oordopjes die ideaal zijn voor tijdens het sporten, dan zit je bij de JBL Inspire 300 helemaal goed. De oordopjes zitten stevig in het oor en vallen ook echt niet uit tijdens het sporten. Voor slechts 40 euro heb je dan toch wel een paar oordopjes die uitstekend presteren tijdens het sporten. Het handige is bovendien dat de oortjes over magneten beschikken waardoor ze automatisch tegen elkaar 'plakken'. Erg prettig, want je oortjes zitten nooit meer in de knoei!

  7

  De plus- en minpunten

  • Vallen niet uit tijdens het sporten
  • Design
  • Prijs
  • Comfortabel voor korte sessies
  • Magneten die de oortjes bij elkaar houden
  • Vrolijke kleurtjes
  • Audiokwaliteit niet onderscheidend genoeg
  • Oncomfortabel voor lange sessies

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.