WIN - Trainwreck Tickets Prijsvraag

Article
woensdag, 29 juli 2015 om 18:23
xgn google image
Vanaf woensdag 27 augustus draait de nieuwe romantische comedy Trainwreck in de bioscoop. Wil jij net als acteurs Amy Schumer en Bill Hader bij de prèmiere van de film in Amsterdam aanwezig zijn? Doe dan mee met onze Trainwreck tickets prijsvraag!
In Trainwreck krijgt Amy (Amy Schumer) al van kinds af aan te horen dat vastzitten aan één partner een onmogelijke opgave is. Als ambitieuze tijdschriftjournaliste gaat ze daarom geen vaste relaties aan. Sterker nog, one night stands vindt ze prima.
Dit lijkt alleen te veranderen wanneer ze voor haar werk een interview moet houden met Aaron Conners (Bill Hader), een charmante en succesvolle sportarts. Door de ontmoeting met Aaron lijkt het leven van Amy opeens een stuk ingewikkelder te worden.
Trainwreck Tickets Prijsvraag

Trainwreck Tickets Prijsvraag

In samenwerking met Universal Pictures mogen wij twee keer twee Trainwreck tickets weggeven voor de première van de film, op 12 augustus in Pathé Tuschinski in Amsterdam. Tijdens dit evenement zijn niet alleen Amy Schumer en Bill Hader, maar ook Vanessa Bayer en regisseur Judd Apatow aanwezig. Voor meer informatie kun je terecht op www.trainwreck.nl.
Om kans te maken op de Trainwreck tickets, moet je de volgende vraag beantwoorden:
  • Waardoor heb jij je ooit als een wrak gevoeld?
Mail je antwoord, je voor- en achternaam, je XGN-gebruikersnaam en je e-mailadres naar [email protected]. Je hebt een week om te reageren, daarna krijgen de winnaars automatisch bericht.

Populair Nieuws