UE MEGABOOM Review - Een spetterende waterbestendige wireless speaker

  BOOM bats de beat klapt door je speaker. Het is weer bijna zomer, tijd om naar buiten te gaan met een wireless speaker. Dit keer testen wij de wireless UE MEGABOOM speaker voor je in deze UE MEGABOOM Review.

  Geluidskwaliteit

  Het belangrijkste aspect van een speaker is natuurlijk het geluid. Het geluid geluid dat uit de UE MEGABOOM speaker komt zal je verbazen. De speaker heeft een goede diepe bas en een hard volume zonder dat dit gaat irriteren. En dit allemaal in een wireless speaker met het formaat van een waterflesje.

  Het geluid wordt 360-graden verspreid door het spiraal vormige design. Dit zorgt ervoor dat je vanuit iedere hoek kunt genieten van jouw favoriete muziek.

  UE MEGABOOM Review

  Zeer degelijk design

  Het design van de UE MEGABOOM speaker straalt in simpelheid. De speaker van Ultimate Ears heeft een zeer degelijk rond design en voelt dan ook niet aan als een goedkope speaker. Hierdoor is de speaker wel aan de zware kant wanneer je de speaker mee op reis wilt nemen.

  De MEGABOOM speakers zijn verkrijgbaar in vier kleuren, namelijk charcoal black (zwart), lava red (rood), electric blue (blauw) en plum (paars). Door het strakke design hoeft de speaker niet gezien te worden als gebruiksvoorwerp. De speaker kan dan ook beschouwd worden als een toevoeging aan je omgeving.

  Volledig waterbestendig

  Een verkooppunt van de UE MEGABOOM is dat de speaker volledig waterbestendig is. Dit zorgt ervoor dat je de speaker altijd en overal mee kunt nemen. Zelfs als je met je vrienden gaat chillen aan het zwembad hoef je je niet druk te maken dat er een spatje water valt op de speaker, deze is namelijk volledig waterbestendig.

  Wij hebben de speaker niet getest in een zwembad, maar volgens Ultimate Ears zou je de speaker zelfs in het zwembad kunnen gebruiken. Dit is dan ook een zeer sterk verkooppunt van het merk in vergelijking met andere wireless speakers die vaak niet volledig waterbestendig zijn. En als kers op de taart: de speaker is ook nog eens schokbestendig.

  UE MEGABOOM Review

  App straalt in simpelheid

  De speaker kan bediend worden met een MEGABOOM applicatie. En wij kunnen je vertellen deze applicatie doet wat hij moet doen. De MEGABOOM app straalt in simpelheid en is gebruiksvriendelijk.

  Met de applicatie kun je een duo modos selecteren waardoor het mogelijk is om twee MEGABOOM speakers aan elkaar te koppelen om zo het feest nog groter te maken.

  Daarnaast kan de EQ ( equalization) worden aangepast. Hierbij kun je vier opties kiezen, namelijk De standaard, Basboost, Krap aan: en Stemmen. Ook is het mogelijk om de EQ handmatig aan te passen om zo optimaal te kunnen genieten van je muziek.

  Ook kun je met behulp van de applicatie de speaker gebruiken als wekker. Op deze manier kun je dagelijks wakker worden met je favoriete muziek. En als je problemen hebt met het wakker worden van je wekker op je smartphone dan zorgt de UE MEGABOOM speaker er wel voor dat je jouw bed uitknalt, want je kunt van de UE MEGABOOM speaker een opgevoerde wekker maken al je wilt.

  De MEGABOOM app beschikt ook nog over een aantal extra opties, zoals instellingen, instructies, ondersteuning en een update centrum. Het bereik van wireless speaker reikt tot 30 meter met een bluetooth verbinding. De MEGABOOM app is gratis te downloaden voor iOS en Android.

  In de verpakking

  De speaker wordt geleverd in een spiraal vormige box van hard plastic. In de doos vind je een flour gele USB-kabel waarmee de speaker kan worden opgeladen. De speaker zou een batterijduur hebben van 20 uur dus hier hoef je je niet snel druk om te maken. Daarnaast vind je in de verpakking een adapter met twee internationale opladers en een instructieboekje.

  UE MEGABOOM Review

  Eindconclusie UE MEGABOOM Review

  Al met al is de UE MEGABOOM speaker een ware aanrader voor muziekliefhebbers, die op zijn tijd ook op reis gaan. Het geluid en het degelijke design zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten van je favoriete muziek. De speaker is volledig waterbestendig en dit is dan ook een sterk punt van deze wireless speaker. De speaker heeft een prijskaartje van 299 euro, maar voor dit bedrag krijg je zeker waar voor je geld.

  Benieuwe naar het kleine broertje van de UE MEGABOOM van 199 euro? Lees dan onze UE BOOM review.

  9

  De plus- en minpunten

  • Duurzaam design
  • Volledig waterbestendig
  • MEGABOOM app straalt in simpelheid
  • Batterijduur van 20 uur
  • Krachtig geluid
  • Aan de prijzige kant

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.