Royole Moon 3D Mobile Theater Review - Een bioscoop om mee te nemen

  Zet deze koptelefoon op en je bent afgezonderd van de wereld. Ontsnap naar een andere dimensie en aanschouw je favoriete films, series en games zonder last te hebben van je omgeving. Je leest in onze Royole Moon 3D Mobile Theater review of wij dit technologische snufje aanraden.

  Royole Corp.

  Het concept is eenvoudig: een bril/koptelefoon op de markt introduceren die jou als kijker een bioscoop ervaring moet meegeven, waar je ook bent. Dat laatste is belangrijk, want de Royale Moon is eenvoudig in te klappen en zo handig te vervoeren. Op deze manier wordt dit een leuk speeltje dat ideaal is voor elke gelegenheid, zowel thuis op bed als tijdens een lange vlucht in het vliegtuig.

  Royole Moon 3D Mobile Theater Review

  Strak design

  Je hoeft niet bang te zijn om de Royale Moon in het vliegtuig, of waar dan ook, te dragen. Dankzij het simpele, maar strakke design is dit een koptelefoon die kwaliteit uitstraalt. Zowel rondom de ogen als bij de oren is de koptelefoon gevuld met zachte stof om een comfortabele ervaring voor te schotelen.

  Deze ervaring wordt versterkt omdat de koptelefoon je weet te transporteren naar een andere wereld. Wanneer de koptelefoon goed is afgesteld, komt er geen lichtval binnen en zijn je oren compleet afgesloten. Hierdoor zullen je ogen en oren alleen aandacht hebben voor de door jou uitgekozen entertainment.

  Dat de Royale Moon 3D Mobile Theater van hoge kwaliteit is mag gezegd worden, maar wil je met deze koptelefoon rondlopen dan ligt daar wel een heftig prijskaartje aan vast. De 3D Mobile Theater is verkrijgbaar voor een bedrag van 899,99 euro. Dit hoge bedrag kan afschrikwekkend zijn voor de consument en elk individueel moet zelf aankijken of zij dit bedrag willen neerleggen voor deze unieke koptelefoon.

  Ontdek de functies

  Ondanks het hoge bedrag is er wel een hoop plezier uit de Royole Moon te halen. Eenmaal klaar voor gebruik heb je keuze uit verschillende opties, waaronder video's bekijken op YouTube of je favoriete serie op Netflix aanschouwen.

  Uiteraard wordt de 3D functie in de titel van het product aangeprezen en deze doet zijn werk prima. De Royole Moon scoort absoluut punten voor het toevoegen van een 3D functie. Zo heeft een filmliefhebber altijd de optie om content in de derde dimensie af te spelen.

  Hiernaast zijn er ook genoeg mogelijkheden om verschillende apparaten aan je Royole Moon te koppelen. Hiervoor doe je simpelweg een HDMI kabel in de Royole Moon box en het andere uiteinde van de kabel in het gewenste apparaat. Zo wisten wij het PlayStation 4 scherm te toveren naar de binnenkant van de koptelefoon voor nog meer speelplezier.

  Niet alles even soepel

  Toch moet gezegd worden dat naast plezier de Royole Moon ook voor enige frustratie kan zorgen. Er zijn een hoop verschillende draden waar je rekening mee moet houden tijdens het aansluiten. Hierdoor moet je eerst even puzzelen om te kijken hoe alles precies in elkaar zit.

  Ook aan het besturingssysteem zal gewend moeten worden. De rechter zijkant van de koptelefoon bevat touchescreen en hier moet jij met behulp van je vingers alle handelingen volbrengen. Wij merkten dat we meerdere malen moesten gluren in de handleiding om te kijken welke besturing bij welke handeling hoort. Een verkeerde beweging en je zet bijvoorbeeld je video op pauze of je keert terug naar het zoekscherm.

  Hoe vaker je met de Royole Moon aan de slag gaat, hoe meer je de besturing onder de knie zult krijgen. Dit neemt niet weg dat niet alles even soepel zal lopen tijdens het eerste gebruik. Soms moet je wat hindernissen doorkomen als dat betekent dat je daarna kunt genieten.

  Royole Moon 3D Mobile Theater Review

  Royole Moon 3D Mobile Theater Review - Een goed begin

  En genieten kan je absoluut met de Royole Moon. Dankzij de aanwezigheid van een 3D functie en het grote aanbod aan verschillende functies is dit een apparaat dat toegankelijk kan zijn voor iedereen. Toch wordt deze toegankelijkheid soms verhinderd door het besturingssysteem dat niet lekker meewerkt en de grote hoeveelheid aan bedrading die je in de gaten moet houden.

  De Royole Moon is een goede eerste stap naar een nog beter vervolgproduct. Dankzij het plezier, het aanbod aan functies en de eenvoudige mobiliteit is dit een waardige aankoop, maar vanwege de hoge prijsklasse is dit geen koptelefoon die voor elke consument is weggelegd. Desondanks weet deze Royole Moon 3D Mobile Theater elke omgeving om te toveren in een exclusieve bioscoop voor jou alleen. En wat wil je nog meer?

  7

  De plus- en minpunten

  • Afzonderen van de wereld
  • Toevoeging van 3D functie
  • Genoeg aanbod
  • Makkelijk mee te nemen
  • Hoge prijsklasse
  • Veel bedrading om in de gaten te houden
  • Niet altijd even soepel in omgang

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.