Maxfield Wireless Charging Powerbank Review

  Ken je het probleem? Je bent op weg naar een afspraak, maar je batterij is bijna leeg. De Maxfield life wireless charging powerbank brengt daar verandering in. Benieuwd naar het oordeel van deze powerbank? Check dan snel de Maxfield wireless charging powerbank review.

  Het robuuste design van de Maxfield life wireless charging powerbank zorgt ervoor dat je de powerbank overal met een gerust hard mee op reis kunt nemen. De powerbank kan tegen een stootje en voelt niet als goedkoop aan. De powerbank is gemaakt van een zacht plastic wat ervoor zorgt dat deze niet snel krassen oploopt.

  Ondanks het zachte materiaal heeft de Maxfield life wireless charging powerbank een gewicht van 252 gram en is hiermee aan de zware kant voor een powerbank. Vooral als je powerbank mee op reis wilt nemen zul je merken dat deze in je tas zit.

  Maxfield wireless charging powerbank Review

  Robuust design

  Het uiterlijk van de powerbank van Maxfield straalt kwaliteit uit en dit is dan ook zeer wat de Maxfield life wireless charging powerbank is. Aan de onderkant van de powerbank zitten twee antislipstrips waardoor de powerbank op vrijwel ieder oppervlak stabiel ligt. Ook aan de boverkant zit een antislipstrip, zodat je smartphone altijd stabiel op de powerbank ligt tijdens het draadloos opladen.

  Door middel van de handige led lampjes aan de linker- en rechterzijkant kun je de status van de powerbank aflezen. Aan de linkerkant van de powerbank vind je een indicatie van de batterij. Deze geeft aan wanneer je de powerbank opnieuw moet opladen, zodat je weer even vooruit kunt met de powerbank. Aan de rechterkant kun je zien of de powerbank aan of uit staat en zien of je aan het opladen bent.

  Maxfield wireless charging powerbank Review

  Specificaties

  De Maxfield life wireless charging powerbank is voorzien van een batterij met 10.000mA en dit is aan de vrij hoge kant voor een powerbank. Hiermee heeft de powerbank van Maxfield dan ook een zeer sterk verkooppunt. Vooral gebruikers die lang onderweg zijn en veel batterijcapaciteit nodig hebben, hebben met de Maxfield life wireless charging powerbank een perfecte powerbank op zak.

  Daarnaast kun je je telefoon draadloos opladen door deze op de powerbank te leggen. Wil je dit doen met je iPhone? Dan zul je een speciale wireless charging case moeten aanschaffen. De ontvang afstand voor het wireless opladen is tussen de 3 en 7 millimeter.

  Het is ook mogelijk om ervoor te kiezen om een apparaat op te laden door middel van een USB kabel. Hiermee kun je ook apparaten van stroom voorzien die niet draadloos opgeladen kunnen worden.

  De powerbank heeft een afmeting van 150x80x18 millimeter en is hiermee vergelijkbaar met de grote van een iPhone 6 Plus. Met deze afmeting en een gewicht van 252 gram is deze wireless powerbank zeer handig voor op reis.

  Maxfield wireless charging powerbank Review

  In de verpakking

  In de verpakking vind je een degelijk platte micro USB kabel, dit is vooral handig als je de USB kabel mee in je tas neemt, want dit verkleind de kans aanzienlijk dat deze in de knoop raakt. De Quick Start Guide helpt je snel op weg zodra je de Wireless Charching Powerbank wilt gaan gebruiken. De powerbank is overigens zeer gebruiksvriendelijk, waardoor je deze instruties waarschijnlijk niet nodig zult hebben. En natuurlijk vind je de wireless charging powerbank in de verpakking.

  Eindconslusie Maxfield wireless charging powerbank Review

  Als je opzoek bent naar een krachtige wireless powerbank voor op reis dan is de Maxfield life wireless charging powerbank zeker een aanrader. De powerbank kost 70 euro en voor dit bedrag krijg je een zeer duurzaam design. Een minpunt van deze powerbank is het gewicht van 252 gram, maar hiervoor krijg je wel extra veel vermogen terug. Wil je draadloos je iPhone kunnen opladen met de Maxfield life wireless charging powerbank, dan zul je ook moeten beschikken over een wireless charging case voor iPhone van Maxfield, deze kost je 40 euro.

  8

  De plus- en minpunten

  • Duurzaam design
  • Zeer krachtig
  • Eenvoudig draadloos opladen
  • Speciale case nodig voor draadloos opladen met iPhone
  • Aan de zware kant

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.