Logitech Keys to Go Review - Een toetsenbord dat alles in huis heeft

  De Logitech Keys to Go is een klein en mobiel toetsenbord, die van alle gemakken is voorzien. Hij past overal in, kan tegen een stootje en ziet er duurzaam uit. Of hij het geld ook waard is, lees je in onze Logitech Keys to Go review!

  De Logitech Keys to Go is een toetsenbord dat speciaal gemaakt is voor mensen die veel onderweg zijn. Eenmaal uit de verpakking is hij snel gekoppeld aan een apparaat naar keuze. Dit kan ook een iPad, iPhone of Apple TV zijn.

  Op het toetsenbord zit rechts bovenin een knop met een Bluetooth teken er op. Als je deze even een aantal seconden ingedrukt houdt, knippert het lampje en zoekt het toetsenbord naar Bluetooth-apparaten.

  Zodra je de Logitech Keys to Go hebt op je apparaat hebt aangeklikt is hij verbonden en direct te gebruiken. Dit is een snelle manier van verbinden en kost vrijwel geen moeite. Om hem te kunnen gebruiken is er natuurlijk wel een opgeladen toetsenbord nodig, dat je gemakkelijk met de bijgeleverde USB-kabel kan opladen.

  Mocht je willen weten of de batterij nog vol is dan zit er direct naast de Bluetooth knop een handige sneltoets voor het batterij-niveau, die aan de hand van een gekleurd lampje de status laat zien. Als we Logitech mogen geloven dan gaat de batterij wel drie maanden mee zonder op te laden. De realiteit wijst uit dat dit niet zo is. Een dagje intensief gebruik betekent niet anders dan weer opladen!

  Logitech Keys to Go Review

  Makkelijk om overal mee naar toe te nemen

  Doordat de Logitech Keys to Go erg licht en dun is, kun je hem gemakkelijk in elk soort tas stoppen. Door zijn platte pasvorm is hij ideaal mee te nemen en kun je hem op elk moment van de dag tevoorschijn halen. Hij is zowel op iPad als iPhone te gebruiken, maar ook op andere apparaten. Heb je bijvoorbeeld even geen iPad bij de hand dan kun je gewoon op je iPhone verder tikken.

  Dit is natuurlijk wel erg klein, maar de mogelijkheid heb je wel. Wij hebben hem vooral in de trein getest voor het schrijven van artikelen, wat ons erg goed beviel. Zodra je hem met het schuifje aan de zijkant aan zet, verbindt hij direct met het apparaat. Hij is dan direct te gebruiken, om lekker verder te werken aan een artikel, huiswerk of andere dingen.

  Logitech Keys to Go Review

  De sneltoetsen zorgen voor meer comfort

  Aan de bovenkant van de Logitech Keys to Go bevindt zich een balk met allerlei makkelijke sneltoetsen. Die toetsen kunnen onder andere je muziek laten stoppen, afspelen, pauzeren of het volgende nummer kiezen, waardoor je niet per se naar jouw muziek app hoeft om dit te regelen. Ook kun je door één druk op de knop snel en gemakkelijk naar het thuisscherm van je apparaat of naar het overzicht van de apps die je op dat moment open hebt staan.

  Deze sneltoetsen zorgen ervoor dat je gemakkelijk en snel allerlei handelingen kan uitvoeren zonder dat het extra tijd kost. Aangezien het puur om een toetsenbord gaat is het natuurlijk erg leuk om te zien dat deze toetsen er als extra op zitten en het ook nog goed werkt. Een toetsenbord dat

  de complete ervaring geeft dus.

  Typen op de Logitech Keys to Go voelt vertrouwd aan

  Het typen op dit toetsenbord voelt erg vertrouwd aan. Het kost wel wat tijd om er aan te wennen, maar als je hem wat vaker gebruikt is hij ideaal. De toetsen bevinden zich op de juiste afstand van elkaar en aan de binnenkant is de hardware van hoge kwaliteit. Het voelt dan ook niet als een goedkoop toetsenbord en wordt vanzelf een gewoonte.

  De Logitech Keys to Go bevat alle toetsen die je op een normaal toetsenbord ook zal terug vinden, en is dus ook gewoon te gebruiken op computers. Hij is uiteraard wel gemaakt voor de mobiele gebruiker, maar kan ook gewoon thuis op een vaste PC gebruikt worden en laat alle opties open.

  Logitech Keys to Go Review

  De Logitech Keys to Go kan wel tegen een bakje koffie

  Hij ziet er niet alleen mooi en strak uit, maar kan er ook op geknoeid worden. Een bakje koffie of een beker cola, het maakt allemaal niet uit, want de Logitech Keys to Go gaat er niet stuk van. De buitenkant van het toetsenbord, ook wel FabricSkin genoemd, is helemaal dicht en kan de viezigheid dus niet naar binnen.

  Dit wil niet zeggen dat je direct in de regen kunt gaan typen, maar tegen wat koekkruimels en een omgevallen bakje koffie kan hij zeker. Hij is makkelijk schoon te maken en is weer schoon voor je het weet.

  De Logitech Keys to Go is ideaal voor alle situaties

  De Logitech Keys to Go is een toetsenbord dat gemakkelijk in je tas past en overal met je mee kan. Je pakt hem makkelijk uit je tas en is na het inschakelen direct verbonden met jouw apparaat. Je kan zo direct aan de slag en hoeft geen moeite te doen om alles aan de praat te krijgen.

  Het kunnen morsen op de Logitech Keys to Go is misschien wel één van de beste punten van dit toetsenbord. Het zorgt ervoor dat hij erg duurzaam is en niet zo snel stuk kan gaan. Een uitstekend toetsenbord voor iedereen met een portable apparaat en vaak onderweg is. Je kunt voor 69,99 kiezen voor de kleuren zwart, rood en lichtblauw.

  9

  De plus- en minpunten

  • Heel duurzaam
  • Kan tegen viezigheid
  • Hij is gemakkelijk mee te nemen
  • Hij is snel verbonden
  • De prijs is redelijk hoog
  • Je moet wennen aan het typen

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.