Space Hulk Deathwing Enhanced Edition features - Broodnodige updates op komst!

  Er is maar één blik op de Steampagina van Space Hulk: Deathwing voor nodig om te zien dat eigenaars niet tevreden zijn met het achterblijven van updates. Op What’s Next 2018 kregen wij alvast een speelbaar voorproefje van de aankomende Space Hulk Deathwing Enhanced Edition features!

  Nieuwe Class

  Hoewel je in de games binnen de Warhammer 40.000 franchise geen gebrek hebt aan in gigantische pakken gehesen soldaten hebt, zal er in de Enhanced Edition nog een speelbare class bijkomen. Deze Chaplain zal voornamelijk uitblinken in het meppen met handwapens.

  Het nadeel hiervan is dat je dichtbij je vijanden moet komen om maximaal gebruik te kunnen maken van je krachten en sterke knuppel, maar tegelijkertijd weet je wel dat je elk handgemeen ruimschoots zal winnen. De enige suggestie die wij voor je hebben is om voor de zekerheid een medic in de buurt te hebben om je zo nu en dan een flinke reparatie aan je uitrusting te geven als je wordt overrompeld door vijanden.

  Willekeurig gegenereerde map

  Diablo 3 fans zullen ongetwijfeld bekend zijn met het fenomeen willekeurig gerenereerde maps. De Greater Rifts kennen een vooraf uitgekozen soort monsters en ook de layout van de map waarin je begint is willekeurig. De enige zekerheid is dat je flink wat monsters af moet slachten voordat je de eindbaas voor je kiezen krijgt.

  Eén van de nieuwe Space Hulk Deathwing Enhanced Edition features is dan ook de mogelijkheid om deel te nemen aan nieuwe random gegenereerde missies. Waar je begint, welke paden geblokkeerd zijn en welke vijanden je tegen zal komen, dat weet je niet. Zo kan je er dus maar beter zeker van zijn dat je de best mogelijke spullen bij je hebt om te overleven!

  Bug fixes

  Niets vervelender dan tegen een foutje in een game aanlopen. Of dit nu een niet te voltooien missie in The Witcher 3 is, of één van de vele nooit opgeloste foutjes in Skyrim. Ook Space Hulk Deathwing kent een aantal hardnekkige bugs, maar die zullen in de Enhanced Edition worden geplet.

  Met het weghalen van bugs is het ook de bedoeling dat het spel weer een boost in spelersaantallen krijgt. Want naast de singleplayer kent het spel ook een co-op en multiplayer. En zonder een gezonde hoeveelheid gamers wordt dat laatste wel een beetje lastig.

  Controller support en PC gift

  Waar je op een console aan bent gewezen op het spelen met een controller, kan je op de PC vaak kiezen of je dat ook doet of toch liever een muis en toetsenbord voor je neemt. Tot op heden was de controllersupport van Space Hulk Deathwing niet aanwezig, maar zal met de lading Space Hulk Deathwing Enhanced Edition features meekomen!

  Een andere bonus voor PC eigenaren komt in de vorm waarin de Enhanced Edition zal verschijnen. Voor de consoles zal je de game pas voor het eerst kunnen kopen als verbeterde versie, maar voor PC eigenaren bestaat de standaard versie al. Gamers die de standaard versie in hun Steamlijst hebben staan, zullen daarom automatisch (en dus voor niets) op worden gewaardeerd naar de Enhanced Edition!

  Welke Space Hulk Deathwing Enhanced Edition features zijn het belangrijkste?

  Of je nu last had van een aanwezige bug, of niet kon wachten op een beetje uitdaging met willekeurige maps, de Enhanced Edition van Space Hulk komt met flink wat nodige veranderingen. Maar op welke van de nieuwe features kan jij echt niet wachten? Laat het weten in de comments!

  Meer brute shooters spelen

  Niet alleen Space Hulk Deathwing geeft je de mogelijkheid om lekker bruut te knallen. Ook afgelopen kaar kwamen er weer tal van toffe shooters uit die we hebben geordend in de top 10 beste FPS van 2017. Mocht je liever vanaf over de schouder meekijken, dan kan je terecht bij de beste third-person shooters van het afgelopen jaar.

  Space Hulk: Deathwing

  Verkijgbaar vanaf 14 december 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.