Skylanders SuperChargers Preview - Belooft een mooie game te worden

  Na vijf delen komen de Skylanders op 25 september terug voor een nieuwe avontuur. Je leest er alles over in deze Skylanders SuperChargers preview.

  Zoals in elk deel is de ultieme bad ass Kaos weer terug. Aan jou de taak hem te verslaan. Op E3 woonden we een presentatie bij en speelden we de game.

  Bekende elementen uit eerdere delen

  Wat opvalt is dat de game weer ouderwets vertrouwd avontuur biedt. Je zet poppetjes op een portaal die meteen tot leven komen. Wat vervolgens opvalt zijn bekende elementen uit eerdere delen. Zo zijn er de bekende puzzels waarbij je met objecten moet schuiven, ben je aan het exploreren en ben je continu allemaal dingen aan het verzamelen.

  Skylanders SuperChargers Preview

  Levelen tot level 20

  Zoals altijd kun je je karakter levelen tot level 20. Dus het is vooral een kwestie van zoveel mogeljk loot verzamelen zodat je je karakter sterker kan maken. Wat dat betreft is Skylanders de ultieme RPG-serie voor kids, hoewel volwassenen de vrolijke wereld ook kunnen waarderen.

  Skylanders zou Skylanders niet zijn als de game geen vernieuwingen zou bevatten. Eerlijk is eerlijk: de vernieuwingen zijn dit jaar indrukwekkender dan anders. De poppetjes worden niet opeens groter (Skylanders: Giants) en ook kun je geen onderdelen van poppetjes met elkaar mixen (Swap Force). Dit keer krijgt de gameplay een geheel nieuwe dimensie door de toevoeging van voertuigen .

  Nieuw: voertuigen

  Jawel, voertuigen. Je kunt opeens ter land, ter zee, ter lucht. Dat is allemaal optioneel, maar wel erg kicken. De nieuwe feature zorgt ervoor dat er in Skylanders SuperChargers nog meer te beleven valt. Vooral de onderwaterlevels beloven adembenemend mooi te worden. Enige klein minount is dat de X-knop op de PS4 onderwater ingedrukt moet blijven, terwijl je ook al een knop nodig hebt om gas te geven .

  Het zal vast een kwestie zijn van wennen. Wat mooi is, is dat elk karakter zijn eigen voertuig heeft. En als je de twee juiste bij elkaar plaatst op een portaal is het pas echt vuurwerk: super charger. Je poppetje is dan opeens een stuk sterker in aanvallen en sterker in verdedigen. De optie ziet er op groot scherm cool uit.

  Skylanders SuperChargers Preview

  Nintendo samenwerking

  Alsof dat nog niet genoeg is, is er onlangs een samenwerking aangekondigd met Nintendo. Er zijn twee Amiibo die ingezet kunnen worden bij Skylanders: Hammer Slam Bowser en Turbo Charge Donkey Kong. De poppetjes hebben onderop een switch die je kan draaien om ze geschikt te maken voor Nintnedo games of Skylanders.

  Voor Skylanders SuperChargers zijn ze in ieder geval Fantastisch met hoofdletter F. Donkey Kong kan opeens in een tonnetje veranderen en ook met zijn twee armen klappen uitdelen die de vorm hebben van een tonnetje. En ook Bowser is een eindbaas. In een eigen voertuig, de Clown Cruiser, kan hij helemaal losgaan

  Skylanders SuperChargers Preview

  Skylanders Superchargers Preview - Gaaf!

  Het is knap om te zien hoe een bestaande franchises zo kan vernieuwen. De rek is duidelijk nog lang niet uit de serie. Skylanders: SuperChargers belooft geweldig te worden, zonder twijfel. En net zoals de vorige titel kun je de game straks overal mee naar toenemen op bijvoorbeeld een iPadje. Wat wil een mens nog meer? Leuk voor kinds en de volwassen speler voelt zich blij als een kind. Win, win!

  Skylanders SuperChargers

  Verkijgbaar vanaf 25 september 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.