Zwarte PS5 DualSense controller opgedoken

  Sony zal straks de PlayStation 5 uitbrengen in het wit en datzelfde geldt voor de DualSense controller die daarbij geleverd wordt. Het lijkt er alleen op dat de next-gen console ook een zwarte controller zal krijgen. Een zwarte DualSense controller is namelijk opgedoken op het internet.

  Sony

  Via Twitter duiken de afbeeldingen van de DualSense controller op. Twitteraar TypicalAsian posste namelijk een tweet met daarop een drietal afbeeldingen van een onbekende bron. Hoewel in de tweet de afbeeldingen redelijk klein zijn, kunnen de foto's van de controller op het TrueGaming forum beter bekeken worden. Op de afbeeldingen is een volledig zwarte variant van de DualSense controller te zien vanuit. Zowel de voorkant, achterkant als onderkant van de controller wordt via de foto's in beeld gebracht, terwijl de DualSense langs een aantal linialen ligt.

  Hieronder de afbeeldingen van de zwarte DualSense controller.

  Zwarte PS5 DualSense anders dan eerder gelekte beelden

  Opvallend is dat de afbeeldingen van de DualSense controller afwijken van de eerder gelekte afbeelding van een volledig zwarte PS5 met controller. Op deze afbeelding had de DualSense controller namelijk zwarte actietoetsen met witte iconen, terwijl de nieuwe foto's laten zien dat deze knoppen wit zijn met zwarte iconen. Ook de D-pad is wit op de nieuwe afbeeldingen.

  Hoewel de foto's echt lijken te zijn, kan het altijd dat er iemand druk met Photoshop in de weer is geweest. Sony heeft in ieder geval met nog geen woord gerept over verschillende kleuren DualSense controllers dus voorlopig blijft dit nog een gerucht dat we met een korrel zout mogen nemen.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.