Een dag extra knallen in de Black Ops Cold War bèta

  Goed nieuws voor Call of Duty fans! De Call of Duty Black Ops Cold War bèta duurt een dag langer. Dit maakte Activision bekend nadat er een puzzel opgelost is op de website van de game.

  Activision meldde dit op haar Twitter-kanaal nadat gamers een puzzels op de teaserwebsite van de game opgelost hebben. Door verschillende videobanden te kijken die hinten op de verhaallijn van de game, kon een puzzels ontrafeld worden. Dit is nu gebeurd en daar staat een beloning tegenover: De Call of Duty: Black Ops Cold War bèta heeft 24 uur extra speeltijd gekregen. Waar de bèta voor PS4, Xbox One en PC normaal gesproken op maandagavond 19:00 uur zou eindigen, gaat deze nu door tot dinsdagavond 19:00 uur.

  Cold War bèta biedt cross play en verschillende modi

  De Cold War bèta is tot die tijd speelbaar op de Xbox One, PS4 en PC. Gamers kunnen op alle platformen genieten van cross play features en doorspelen tot maximaal level 40. Door het onlangs verhoogde level kunnen spelers aan de slag met verschillende nieuwe wapens in de game en het tegen alle andere spelers in de wereld opnemen, ongeacht welk platform ze bezitten. De modi waarin spelers dat kunnen doen bevatten onder andere Fire Team: Dirty Bomb, waarin tien teams aan de slag moeten met bommen. Het ene team moet daarbij het andere team dwarszitten en ervoor zorgen dat ze als eerste vier bommen activeert.

  Call of Duty: Black Ops Cold War komt op 13 november in de schappen terecht. De game krijgt een campagne, Zombies-modus een multiplayermodus. Daarnaast komt er een nieuwe Battle Pass beschikbaar voor Warzone.

  Call of Duty: Black Ops Cold War

  Verkijgbaar vanaf 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.