Deze Neftlix series zullen er in 2020 mee stoppen

Article
dinsdag, 18 februari 2020 om 16:51
dark cavef1581517223
Er komen weer een heleboel gave films en series naar Netflix toe. Het is helaas niet te voorkomen, maar worden er ook een aantal Netflix series gecanceld. Dit zijn een paar series die dit jaar zullen stoppen.

Dark

Na drie succesvolle en angstaanjagende seizoenen gaat de Duitse Netflix serie Dark dan toch stoppen. Dark is de eerste Duitse serie die door Netflix is gemaakt en wordt veel vergeleken met Stranger Things en andere horrorshows op Netflix. Nadat seizoen 2 op de streamingdienst verscheen, werd het erg stil rondom de serie. Fans begonnen zich af te vragen of er nog een derde seizoen aan zou komen. Dit is gelukkig wel het geval, maar dit zal wel het laatste seizoen worden. Dark speelt zich af in het Duitse plaatsje Winden waar regelmatig onverklaarbare dingen gebeuren. Kinderen die verdwijnen, grotten met verborgen gangenstelsels en vier gezinnen die om een bepaalde reden met elkaar verbonden blijken te zijn.
spinning 101 unit 00018rf1581517506

Spinning Out

Ondanks de aardig goede reviews heeft Netflix toch besloten om geen tweede seizoen te maken van de dramaserie Spinning Out. Waarschijnlijk zijn er niet genoeg kijkcijfers geweest en waren er grotere, populairdere series die het toch beter wisten te doen. Spinning Out is een serie die helemaal in het teken staat van schaatsen. Nadat het maken van een val die een punt achter haar carrière zet probeert kunstschaatser Kat het kunstschaatsen weer op te pakken. Daarnaast probeert ze ook om te gaan met haar bipolaire stoornis. Het eerste en tevens laatste seizoen van Spinning Out is op Netflix te zien.
m 103 unit 00400 r1f1582041512

Marianne

Helaas heeft Netflix de Franse horror-serie Marianne ook stop gezet. Met de komst van veel nieuwe shows worden er altijd wel een paar gestopt. Helaas behoort Marianne tot de laatste categorie. Fans hebben genoten van het achtdelige eerste seizoen maar dit was niet genoeg om de kijkcijfers omhoog te krijgen. Deze horrorserie volgt Emma, een jonge en succesvolle schrijfster die in haar dromen achtervolgd wordt door Marianne, een personage die Emma heeft bedacht. Door de slapeloze nachten die ze van haar eigen creaties heeft gekregen, besluit Emma te stoppen met schrijven, maar wanneer ze teruggaat naar haar geboorteplaats begint ze haar angstaanjagende creatie Marianne weer te zien.
awae3 ep309 day9 bmh 00009rf1581518716

Anne with an E

Een andere fan-favorite die gaat stoppen is Anne with an E. CBS en Netflix hebben laatst het nieuws naar buiten gebracht dat er na seizoen 3 geen nieuwe seizoenen worden gemaakt. Al snel bleek dat fans het hier niet mee eens waren en ontstond er een hashtag op Twitter genaamd #RenewAnnewithanE in de hoop dat de serie toch nog wordt opgepakt voor een vierde seizoen. De eerste zeven afleveringen van seizoen 3 zijn op Netflix te bekijken. Anne with an E is een Canadese drama serie gebaseerd op een boek uit 1908 genaamd 'Anne of Green Gables', geschreven door Lucy Maud Montgomery. Het verhaal gaat over de dertienjarige Anne, een weeskind met een wilde fantasie dat geadopteerd wordt en zichzelf vaak in de problemen weet te werken.
mv5bmtu3nzk2mtuyml5bml5banbnxkftztgwndezmti5nzm at v1 sy1000 cr0014991000 alf1581523612

The Rain

In Juni 2019 is het bekendgemaakt dat The Rain een derde en tevens laatste seizoen zal krijgen. Dit zal het verhaal compleet afsluiten. The Rain speelt zich af in een postapocalyptische versie van Scandinavië waar 6 jaar geleden een virus in de regen uitbrak en bijna de gehele bevolking heeft uitgeroeid. Een broer en zus komen uit hun bunker en voegen zich toe bij een groep jonge overlevenden. Een exacte releasedatum is er nog niet maar er wordt gespeculeerd dat seizoen ergens in mei uit zal komen.

Populair Nieuws