Zombie co-op shooter nu voor een spotprijs te scoren

News
woensdag, 01 maart 2023 om 9:00
back 4 bloodf1623840996
Als je ervan geniet om met vrienden veel zombies over de kling te jagen, dan hebben we een goede tip voor je. De zombie co-op shooter Back 4 Blood is nu namelijk voor een spotprijsje te scoren!
Als er één soort game perfect samen gaat met co-op, dan zijn het wel zombie shooters. Er gaat weinig boven het massaal doden van ondoden, samen met een groep vrienden. Ontwikkelaar Turtle Rock Studios heeft er dan ook bijna een specialiteit van gemaakt. De studio is namelijk verantwoordelijk geweest voor de Left 4 Dead games en is eind 2021 gekomen met een spirituele opvolger in de vorm van Back 4 Blood.
Heb je de game nog niet in je collectie, dan is nu het moment om de co-op shooter in huis te halen. Momenteel kan je bij Nedgame namelijk profiteren van een mooie deal op de game. Back 4 Blood is nu voor een spotprijs te scoren.

Unieke twist op het genre

Back 4 Blood is in totaal met vier spelers in co-op te spelen, waarbij spelers verschillende vuurwapens en creatieve melee wapens kunnen gebruiken om de ondoden terug in de grond te stoppen. De game maakt daarnaast ook gebruik van een uniek kaartensysteem, waarbij elk potje weer anders is.
Je kan namelijk een deck in elkaar zetten voor de twaalf verschillende karakters (inclusief hun eigen vaardigheden), waarbij je aan het einde van elk level een upgrade kan kiezen. Anderzijds krijgen de zombies ook elke keer weer upgrades, waardoor de uitdaging blijft stijgen.