Zo scoor je Hogwarts Legacy al voor de helft van de prijs!

News
woensdag, 25 januari 2023 om 7:00
hogwarts legacyf1609859698
Nog even en dan is het tijd voor Hogwarts Legacy, iedereen die van magie houdt of Harry Potter kijkt er wel naar uit. Ook al is het niet een officiële nieuwe Harry Potter game. Sterker nog, Harry komt er niet eens in voor. Enfin, zo scoor je Hogwarts Legacy al voor de helft van de prijs!

Hogwarts Legacy inruilactie bij GameMania

De webwinkel GameMania heeft, zoals zo vaak het geval is, een inruilactie. Als je een game inlevert voor de PlayStation 5, kun je de PS5-versie van Hogwarts Legacy kopen voor slechts 45 euro. De normale prijs van deze game ligt twee tientjes hoger. Het kan overigens nóg goedkoper. Degenen die namelijk twee games inleveren (PS4/PS5/Xbox One/Xbox Series X of NS) kunnen de nieuwe Harry Potter voor 35 euro meenemen. Dat is dus bijna de helft van prijs!

Zo scoor je Hogwarts Legacy al voor de helft van de prijs!

Als je Hogwarts Legacy graag bij GameMania met nog meer korting wilt kopen, kan dat ook. Hoewel de Xbox One- en PS40 versies pas op 16 april gelanceerd worden, geldt ook daarvoor een inleveractie. Bij inlevering van twee games (PS4/PS5/Xbox One/Xbox Series X of NS) ontvang je Hogwarts Legacy voor slechts 25 euro op één van deze twee platformen.
Enkel de Switch-versie doet dus niet mee aan de inruilactie van Harry Potter. Maar die game laat dan ook nog even op zich wachten. Wij gingen overigens al met Hogwarts Legacy aan de slag. Onze preview komt vanmiddag hier live op XGN.
Op 10 februari is de officiële release van Hogwarts Legacy. Kijk jij uit naar deze titel en zo ja waarom wel of niet?