Cyberpunk 2077: Phantom Liberty is CDPR’s DLC met het grootste budget ooit

News
woensdag, 25 januari 2023 om 9:00
cyberpunk 2077f1674491001
De aankomende uitbreiding van Cyberpunk 2077, Phantom Liberty, zal een groter budget hebben dan enige andere DLC van CD Projekt Red tot nu toe.
In een artikel van de Poolse financiële krant Parkiet verklaarde CD Projekt investor relations manager Marek Bugdol naar verluidt dat de DLC qua budget de grootste in de geschiedenis van de studio zou zijn.
Bugdol beweerde ook dat de studio vertrouwd is met de huidige stand van de ontwikkeling van de uitbreiding.
Phantom Liberty is “een spionagethriller-uitbreiding voor Cyberpunk 2077 die zich afspeelt in een geheel nieuw district van Night City”, aldus CD Projekt Red. In de uitbreiding zal de acteur Idris Elba spelen als Solomon Reed, een FIA-agent voor de nieuwe Verenigde Staten van Amerika. Eerder werd aangekondigd dat Sasha Gray ook de hoofdrol zal spelen in de DLC. Ze zal Ash inspreken, een radio-dj op de in-game station 89.7 Growl FM.
De uitbreiding ziet ook de terugkeer van Johnny Silverhand, het personage gespeeld door Keanu Reeves, naast een nieuwe cast van personages.
De studio bevestigde in september dat Phantom Liberty de enige geplande uitbreiding was voor Cyberpunk 2077, hoewel na de release de volgende Cyberpunk-game Project Orion zal beginnen met de ontwikkeling in een nieuwe Amerikaanse studio genaamd DC Projekt Red North America.

Populair Nieuws

Laatste Reacties