De Hogwarts Legacy Switch release is een stuk later

News
woensdag, 25 januari 2023 om 6:30
hogwarts legacy screenf1674732515
Nog even en dan is het zover: dan kunnen we ons massaal onderdompelen in Hogwarts Legacy waar veel mensen reikhalzend naar uitkijken. De officiële releasedatum voor de huidige spelcomputers is 10 februari (of iets eerder bij een speciale editie), maar hoe zit het dan met de rest? Wanneer is de Hogwarts Legacy Switch release?
Hogwarts Legacy speelt zich af in de jaren 1800. Dat is dus ver voor de tijd waarin Harry Hogwarts bezocht. Harry zullen we dus niet tegenkomen in de game, maar de tradities en gebruiken die we zo goed kennen uit de boeken en films zullen zeker ook in de game zitten. Het verhaal dat we voorgeschoteld krijgen zal prima passen in de wereld die gecreëerd is door J.K. Rowling. Haar invloed op de game is alleen beperkt, waar de een misschien blij mee is en de ander weer niet. Hoe dan ook, de game wordt magisch!

De Hogwarts Legacy Switch release is een stuk later

In Hogwarts Legacy verplaats je jezelf helemaal in het leven van een student van Hogwarts. Je maakt een eigen karakter dat over bijzondere tovenaarskrachten beschikt. Deze krachten kunnen gevolgen hebben voor de hele Wizarding World. Naast dat je de mysterie rondom deze krachten ontrafelt, blijf je een Hogwarts student.
Maar nu de hamvraag: Wanneer is de Hogwarts Legacy Switch release? Dat duurt helaas nog even. De datum voor de Switch is namelijk gezet op 25 juli en daarmee is die release vele malen langzamer dan de rest van de consoles. Het prijskaartje is zeven tientjes.
Wat precies de reden is waarom de Switch-versie langer een stuk lager is dan de overige versies weten we niet.
Voor welke versie ga jij straks?