Zo kun je Nederland Wales kijken in de Nations League

News
dinsdag, 14 juni 2022 om 11:30
pexels pixabay 47730f1649691981
Vanavond is het alweer tijd voor het Nederlands elftal om aan te treden tegen Wales. De vierde wedstrijd in deze ronde met Nations League-wedstrijden en daarmee ook gelijk de laatste voordat de spelers in Oranje rust krijgen. Het thuisduel wordt gespeeld in de Kuip in Rotterdam.
Bondscoach Louis van Gaal treedt vanavond met het Nederlands elftal aan in een nieuwe Nations League-wedstrijd. De vierde wedstijd in de Nations League-campagne kan voor Oranje zeer rooskleurig uitpakken. Bij winst staat Nederland namelijk maximaal 5 punten los van de andere ploegen in de poule. Voorwaarde is wel dat België en Polen dan gelijkspelen.
Het is de tweede keer in korte tijd dat het Nederlands elftal tegen Wales speelt. Een kleine week geleden werd ook al tegen Wales gespeeld, maar toen ging het wel om een uitwedstijd. In die wedstrijd wist het Nederlands elftal met 1-2 te winnen.

Nederland Wales kijken doe je zo!

De wedstrijd van het Nederlands elftal kijken kun je wel slechts op een select aantal plekken bekijken. De eerste manier is wel gelijk de makkelijkste, want op NPO 3 wordt de wedstrijd gewoon gratis en voor niets uitgezonden. Om 20.45 uur start de wedstrijd daar, al kun je wel een voorbeschouwing al wat eerder bekijken. Die begint om 20.20 uur.

Populair Nieuws