Zo kun je gratis Marvel strips lezen via Moon Knight

News
donderdag, 07 april 2022 om 15:00
cmp2970 103 comp mar v0023 c68aaa21f1649331557
Wie goed oplette tijdens Moon Knights eerste twee afleveringen spotte misschien wel QR-codes. Wanneer je deze scant met je telefoon krijg je gratis toegang tot Marvel strips die dienden als inspiratie voor de Disney+-serie.
Disney+ heeft tot nu toe twee afleveringen van Moon Knight uitgebracht. Waar sommigen compleet opgingen in het verhaal, ging van sommigen de aandacht ergens anders naar uit: namelijk QR-codes. Oplettende kijkers spotten een QR-code op de muur van een museum in de eerste aflevering. In de tweede aflevering zat er weer een QR-code op een opbergkluisje.
Beide QR-codes werken ook echt wanneer je ze scant en brengen je naar een Marvel-pagina waar je toegang krijgt tot een gratis comic. De QR-code uit de eerste aflevering leidt tot Werewolf by Night #32, de andere QR-code tot Werewolf by Night #33. Dit zijn de eerste twee strips waarin Moon Knight voorkomt. Volgens GamesRadar bevatten de andere vier afleveringen ook QR-codes naar strips.
Mocht je nieuwsgierig zijn naar Moon Knight, maar achterlopen op alle content die Marvel uitbrengt kun je overigens de serie makkelijk beginnen. Volgens uitvoerend producent Grant Curtis staat de serie namelijk los van de rest van de MCU.

Marvel Halloween-special op Disney+

De Werewolf by Night strips zouden niet alleen als inspiratie voor Moon Knight dienen. Marvel zou namelijk ook bezig zijn met een Halloween-special voor Disney+ geïnspireerd door deze strips. Of Moon Knight een rol in deze special gaat spelen is nog niet bekend.

Populair Nieuws