Zo krijg je een unieke bonus in Hogwarts Legacy

News
woensdag, 01 februari 2023 om 15:00
hogwarts legacyf1609859698
Vanaf 10 februari ligt Hogwarts Legacy in de winkels. Toch zijn er alvast een paar voorbereidingen die je kunt treffen voor je avontuur in de toverwereld van Harry Potter van start gaat. Je kunt namelijk je staf- en huisdata van je Wizarding World-account importeren naar de gloednieuwe game, waardoor je ook een unieke bonus krijgt in de game.
Het is nu al mogelijk om een vroege start te maken aan Hogwarts Legacy. Je kunt namelijk alvast je huis en toverstok instellen in de game. Dit doe je door via de Wizarding World-website en daar in te loggen. Als je nog geen huis hebt, kun je je door de sorteerhoed laten indelen via een korte quiz. Ook is het mogelijk om hier alvast een toverstok te krijgen.
Vervolgens is het mogelijk om je Wizarding World-account te koppelen aan je Warner Bros. Games-account. Deze heb je nodig voor Hogwarts Legacy wanneer deze verschijnt. Door de accounts te koppelen heeft Hogwarts Legacy bij het opstarten van de game alvast de nodige data om ervoor te zorgen dat je in het goede huis terechtkomt en je toverstok ook hetzelfde is als die in je Wizarding Wold-account.

Unieke bonus in Hogwarts Legacy vrijspelen

Door de koppeling te maken krijg je ook nog een aantal in-game extra's. Zo wordt je beloond met de Fan-atic school robe-outfit. Tevens krijg je een Beaked Skull Mask cadeau. Beide voorwerpen zijn in het spel te gebruiken wanneer deze verschijnt op 10 februari.
Wel is het mogelijk om al eerder toegang te krijgen tot de game. Wie de Deluxe Edition van Hogwarts Legacy haalt, kan namelijk al vanaf 7 februari spelen. Daarmee heb je drie dagen vroegtijdig toegang. PlayStation 4, Xbox One en Switch-gebruikers moeten nog wat langer geduld hebben. De game komt namelijk later uit op die platformen.
Hogwarts Legacy verschijnt op PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC op 10 februari. De PlayStation 4 en Xbox One-versies verschijnen op 4 april. De Switch-versie komt op 25 juli uit.