Zo kijk je vanavond gamescom Opening Night Live 2023!

News
dinsdag, 22 augustus 2023 om 14:00
opening night live gamescom 2021f1629813907
Het is bijna tijd voor gamescom. Vanavond wordt de beurs traditiegetrouw geopend met een liveshow, georganiseerd door Geoff Keighley. Zo kan je vanavond Opening Night Live 2023 kijken!
De gamescom bestaat al sinds 2010, maar sinds 2019 is er een nieuw evenement aan toegevoegd om het nog wat groter te maken. Naast vijf beursdagen, waarvan de woensdag exclusief is voor de aanwezige pers, wordt het jaarlijkse evenement namelijk geopend met Opening Night Live: een showcase van trailers, gameplay, aankondigingen en meer van aankomende games.
De show bleef ook bestaan terwijl de gamescom zelf niet georganiseerd kon worden, vanwege het coronavirus. En ook dit jaar is Geoff Keighley er weer bij met zijn showcase. De presentator heeft al laten weten dat er niet veel nieuwe games getoond gaan worden, maar dat vooral meer informatie en nieuwe beelden worden gedeeld van titels die al zijn aangekondigd.
Zo weten we nu dat we meer gaan zien van onder andere Assassin’s Creed Mirage, Call of Duty Modern Warfare 3, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, Alan Wake 2, Mortal Kombat 1 en Tekken 8. Daarnaast wordt er nog veel meer getoond, want de presentatie duurt maar liefst twee uur!

Waar kan ik Opening Night Live kijken?

Als je niks wil missen van de showcase, dan moet je om 20:00 Nederlandse tijd inschakelen. Dan gaat namelijk Opening Night Live 2023 van start. De show is te volgen via het YouTube-kanaal van The Game Awards of je kan hieronder de embed gebruiken.