Update - Dit is de winnaar van de Kinepolis Superhero-pas winactie

News
maandag, 19 februari 2024 om 12:30
kinepolisf1706692470
Iedereen opgelet: wil jij een Superhero-pas winnen van Kinepolis waarmee je gratis 5 keer naar de bioscoop kunt? Dan is dit je kans! In samenwerking met Kinepolis mogen wij namelijk deze winactie opzetten.

Update - En de winnaar is...

De twee weken zijn voorbij en jullie hebben enthousiast gereageerd op de winactie. Maar er kan er maar één de winnaar zijn. En de gelukkige winnaar van de Kinepolis Superhero-pas is geworden... Pepko!
Van harte gefeliciteerd! Je kan een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat de prijs naar je wordt opgestuurd.
Origineel bericht:
Superheldenfilms zijn helemaal hot. Dat hoeven we jullie niet uit te leggen. De films van Marvel en DC gaan jullie erin als zoete koek. En ook dit jaar staan er weer te gekke films op de planning. Zo draait momenteel nog Aquaman and the Lost Kingdom en verschijnt op 15 februari Madame Web in de bioscoop.
Kinepolis schrijft het volgende over deze film:
‘Intussen in een ander universum… Madame Web is de ‘origin story’ van een van de meest mysterieuze heldinnen uit het Marvel-universum, maar is geen typische superheldenfilm. In deze spannende thriller is Dakota Johnson te zien als Cassandra Webb, een ambulancemedewerker uit Manhattan die ontdekt dat ze mogelijk helderziend is. Als ze geconfronteerd wordt met haar verleden sluit ze een verbond met drie jonge vrouwen die een grootse toekomst te wachten staat. Maar dan moeten ze wel de gevaren van het heden zien te overleven.’

5 keer naar de film voor 50 euro

Je kan deze film kijken met een Superhero-pas. Dit is een pas die je voor 50 euro per jaar koopt waarmee je 5 superheldenfilms kunt zien. Eventuele extra toeslagen komen er nog overheen, maar gemiddeld is een tientje per film een koopje.
Maar er zijn meer voordelen als je zo’n pas bezit. We zetten ze voor je op een rijtje:
  • Bij ieder bezoek krijg je een exclusieve token voor op je pas. Deze kun je op vertoon van je ticketbevestiging afhalen bij de kassa
  • Bij een volle kaart krijg je een exclusieve gevulde Superhero popcorn blik cadeau
  • Met de barcode op de pas krijg je 10% korting op consumpties in de shop van Kinepolis
  • Via de Superhero pas krijg je toegang tot exclusieve winacties en content die Kinepolis gedurende de looptijd van de film beschikbaar maakt
Het mooie is dat wij nu dus zo’n Superhero-pas cadeau geven aan iemand.

Hoe maak je kans om te winnen?

Wat je met doen is antwoord geven op de volgende vraag:
  • Welke technische snufjes gebruikt Kinepolis allemaal zodat jij films op het hoogste niveau kunt kijken?
  • Vergroot je kans door deze actie te delen op social media met je vrienden en tag ons en Kinepolis
Het antwoord vind je op de vraag vind je in ons artikel: 5 redenen waarom je nieuwe films bij Kinepolis moet kijken. De winnaar maken we over twee weken bekend.
Dit bericht is bijgewerkt op 19 februari 2024.