Zo kun je een gratis Nintendo Switch krijgen!

  Dat de Nintendo Switch als warme broodjes over de toonbank vliegt is voor niemand een geheim. Ook de kleinere variant, de Nintendo Switch Lite, doet het goed. Mocht je nou niet het geld hebben om de console direct in huis te halen, maar wel opzoek zijn naar een goede deal, raden we je aan om snel verder te lezen. Via Vattenfall kun je de Switch namelijk krijgen!

  Bij Vattenfall is wegens het begin van 2021 een speciale weekaanbieding te vinden. Wie uiterlijk woensdag 6 januari profiteert van de weekdeal krijgt voor niets een Nintendo Switch. In totaal krijg je daarmee een pakket ter waarde van 339 euro cadeau als je een 1-jaar contract gas & energie bij Vattenfall neemt.

  De Nieuwjaarsdeal met VastePrijsEnergie van Vattenfall verschilt afhankelijk van je locatie en verbruik in prijs. Er wordt een tarief bepaald op basis van je gegevens, zodat je een gepersonaliseerde prijs krijgt. Je prijs kun je via deze webpagina simpel berekenen om te zien hoeveel je per maand kwijt bent als je voor deze weekdeal wilt gaan. Op dezelfde pagina zijn tevens de spelregels te vinden voor deze actie.

  Vorig jaar kon je bij Vattenfall ook al profiteren van een speciale Nintendo Switch Lite deal. De populaire hybride-console van Nintendo is extreem populair en deze gratis krijgen inclusief een game is natuurlijk niet mis.

  Nu gaat het dus om de uitgebreidere variant van de Switch die ook op de tv aangesloten kan worden. Je hebt nog een aantal dagen om te profiteren van deze superdeal!

  Vattenfall was eerder Nuon

  Waarschijnlijk ken je Vattenfall al, want onder een andere naam is de energieleverancier al tijden inactief. Voorheen droeg het bedrijf namelijk de naam Nuon. Sinds 2019 is het bedrijf definitief verder gegaan onder een nieuwe naam. Als energieleverancier bedient het bedrijf dat van origine uit Zweden komt meer dan twee miljoen klanten in Nederland als het op energie aankomt.

  Check hier het Black Friday overzicht

  Check hier ons overzicht met de Black Friday-deals voor andere webshops en platformen.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.